Detail uživatele diskuzního fóra - agentj23

Datum prvního příspěvku
01.11.2007
Celkový počet příspěvků
103
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 52
Ptejte se vedení Bohemky 48
Tlachy a kecy 3
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
g0S2rqB+ 24
Muw5ip/C 12 trpaslik
TfCYenDA 8
NGK8jLmP 8
y9ICPxcU 3
TjJYSqIs 1
CSWkd9go 1
LAt6FtEN 1
SD0a0slG 1
ipbJqRAK 1
O2acVoIc 1

Klokan z Černošic napsal:

Poslechl jsem si celý rozhovor a a) jak píše PETMIC, má DJ můj velký obdiv b) nevím, zda je naivní a nebo ....??? A) vysvětlení nepotřebuje, k tomu ad B) Píše to dole Rock and Roll, že už nikdo ...

Nedá mi to jako úředníkovi, abych nereagoval. Zákony a vyhlášky nedělají úředníci, ale politici. Úředník je "jenom" musí dodržovat. Ono takové neplnění úřední povinnosti třeba jen z nedbalosti není jen tak.

No a že ty zákony někomu nevyhovují a jinému ano, je věc jiná. Tady u stadionu kdyby byla politická vůle, tak je vše jinak. Jiné stadiony byly myslím v Praze i černá stavba :-) - teda jen asi chvíli, než se to "vysvětlilo"... I tehdejší prezident byl nadšen...  

Kdyby dneska někdo chtěl od Prahy koupit stadion, tak asi by to byl těžký úkol, protože hlavní město se zatím chová tak, aby obyvatelům co nejvíc znepříjemnila živobytí (kromě asi ledních medvědů, ale budiž jim přáno). Nesmyslné cyklostezky, podpora uzavření komunikací, atd. atd., zastřešení parku u hlaváku (poté, co se zbourá část odbavovací haly)... Takže nějakých pár snad i desítek tisíc příznivců je vedení tak trochu jedno.

Ale nechci být negativistický, takže: Vzhůru do boje za dlouhodobý nájem, za částečné úpravy ve smyslu projevu pana DJ, za navýšení kvality kádru aj. No není toho málo, držím nám palce.

suicideblond napsal:

stream už zase nejede, nemáte někdo funkční na tu nádheru...?

Skoro bych byl za to rád, že to nejde :-(

jura napsal:

Nevím, co major Terazky, ale já si pod tím krom transparentů, chorea i pyra představují zejména 90ti minutové fandění bez ohledu na stav a průběh zápasu, treba jak to bylo v Norsku nebo na Letné. Pokud ...

Beru to tak, že závěr "A přijde mi nefér..." se týká jiných příspěvků než mého, protože to jsem neřekl. Já jen tvrdím a myslím, že my spolu stejně, že každý fanouš a fanča vítáni, ať jen přihlížejí anebo jsou na plotě atd. Za sebe - já pyro nemusím, nebráním se tomu, ale asi to něco stojí, a to je zbytečné.

Jestli tedy platí, že zápas trvá do doby,  než všichni zmizí z plochy, jak někde uvedeno, pak to dělat čtvrt hodiny po zápase je na nic. No, za mého mládí pyro nebylo, ale časy se mění :-)

Dodatek: vlastně pyro bylo - hořící voskové pohárky od piva, dokonce to byla i dýmovnice :-)

jura napsal:

Jestli je tohle přehnaná reakce ve fotbalovém světě ultras, tak jsem za posledních cca 20 let nic nepochopil. :) Čteš v tom jejich prohlášení něco, co tam já teda nevidím a pouze o pyru to ...

Trochu mě mrzí to "zbylých cca  4tisice diváků, co aktivně nefandili". Major Terazky by se zeptal "A čo vy si predstavujetě pod tým aktivně nefandili?", já mám za to, že fandí i ti, co nenatahují transparenty (mimochodem super) a nepálí římské svíce, nebo dýmovnice. Prostě to k tomu nepotřebují. 

K utkání předkola na Letné jen to, že ten exot, co tam cosi zapálil, by měl být popotahován za cokoliv. Ostatní nehodnotím, ze svého místa jsem slyšel spíš nadávky jednoho jedince na (některé) naše hráče. Bohužel asi za pořadatelskou službu odpovídají "domácí", ne ten, kdo stadion pronajímá. Předměty na ploše jsem viděl (pohárky), no ale nebylo myslím zmíněno, že tam spadly poté, co dal jeden z Norů gól, dělal jakési gesto - buď chtěl slyšet jásot našich fanoušků, nebo vytahat za uši, podle toho, co dělal.

A ještě k těm dýmovnicím, vyvolávají ve mně vzpomínky na parní vlaky (podobný smrad), ale nevyžaduji to :-)

Tak musím nákupní portál pochválit, vše OK, proběhlo to hladce, nic se neucpalo jako bývá zvykem u jiných než to Enigoo. A teď už jen zbývá cca 391 a půl hodiny do výkopu (jestli jsem správně počítal :-))

pop napsal:

Dobrý den. Slibovaný link na předprodej? Ano, ještě je čas - až za hodinu a půl začíná předprodej... Jen jsem se díval na prodejní síť Enigoo a tam je prodej lístků zatím pouze na nějaký ...

Jo, ten link taky silně postrádám. Takže co bude? Jsem už zakleknutý ve startovních blocích :-)

K cenám vstupenek na odvetu s Nory: Tak si matně vzpomínám na nějaký ten pohár, co jsme taky hráli na Letné  -  dávno již tomu dávno, a když vydělím dnešní cenu tak asi dvaceti - odhad poměru tehdejších průměrných příjmů a dnešních - tak dospěju k tomu, že dnešní lístky jsou až levné. Ani tehdy to nebylo za 10 Kčs + 1 na rozvoj mládežnické kopané. Cenu si nepamatuju, jen výsledek - tady prohra 0:2, venku plichta 2:2, že by Bayern? 

Vzhůru na Letnou!

Pokud se bude pohár hrát na Letné, tak já klidně půjdu, tak jako před lety. I když na Letnou taky nemám až tak pěkné vzpomínky (vyloučení Jelínka - jednoho z nejslušnějších hráčů tehdejších  časů, polití pivem, útěk před Sparťany až na Staromák atd. atp.)

Co se týká Ďolíčku, tak samozřejmě rád uvidím, že se něco děje s rekonstrukcí, ze strany MHMP to ale zatím nějak drhne. Pardubice, Hradec - dva roky a kope se na novém a hlavní město? Nic. Natož aby se nějak podpořilo předkolo. Asi mají jiné starosti i teď - malovat cyklostezky v nesmyslných úsecích ulic, přemýšlet o mýtě za vjezd do centra a netlačit na okruh kolem Prahy...  a buhví co ještě. Jo jo.

Tak a teď už jen čekám na dvě věci - s kým a kde.

babusek napsal:

Když gólman neumí do 28 vybíhat pro centry, tak se to nenaučí ani kdyby ho trénoval Zdenda Hruška.

Při vší úctě ke Zdendovi Hruškovi si myslím, že ten s tím vybíháním taky nic moc :-) - každopádně ono vybíhat do chumlu hráčů a nedostat se k míči taky není dobré, to je snad lepší si počkat a věřit, že to střelec dá nad, vedle nebo brankáři do náručí. 

Už se těším na sobotu a věřím, že to klapne!