Detail uživatele diskuzního fóra - mimikry

Datum prvního příspěvku
05.03.2005
Celkový počet příspěvků
888
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 827
Ptejte se vedení Bohemky 46
Tlachy a kecy 9
Jiná komunita 2
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
DE1tojVw 134
+XRvrzSS 63
7li0d6ol 30
dj/w3S4F 11
V6zKS+jb 6
Ta+MCkDB 6
CYPV/I6A 6
Qr3oGav6 5
2rTjo7Jh 5
lgWlgTHL 5
eJbH/NKV 4
CfKIW/iX 3
pLd4hWvV 3
aI6Z2n0S 3
VYozzk9p 3
ecTAl0+K 3
FrYN8kET 3
XzVHhirm 2
Rhdt0HoF 2
LWyOyLFz 2 Vendelin
lIFrA6l/ 2
Fz9vVRCH 2
9BNGRsSC 2
ZhPg9D7z 2
9fA3mIpI 2
agErsXIo 2
hljgDAPV 1 hrdin
KYgy5bqG 1
SERk7zqK 1
RGapPLfW 1
tlbRG0tF 1
baZgTiaN 1
ajp01ek3 1
y9YtSoyt 1 qwerd
VymC5dQo 1
y2IvcorZ 1
rehJq7oO 1
YjM8Iqis 1
xfnJnhVh 1
x8gGNn7F 1
3rcKOTy0 1 qwerd, mikisek
HKq0lJ60 1
7Tee1zVM 1
42Jl2b75 1
RDGFvmhB 1

rocknroll napsal:

Dovolim si nesouhlasit, protoze Matousek zahral ty svoje dva uniky hokejove.  Druhy i s blafakem.

:-)) no to jo,ale taky maj oba v tý hlavě solidní hokej :-)

Tak jsem to teď sjel v klidu,ty góly toho Matouška,to byla teda paráda.ten druhej,to solo neskutečný.dobry to bylo,snad ty Pardubice zvládneme.

No nic hezkýho to nebylo teda.Kostl musím říct,že dobrý,Jánoš klasika o.k.jsme od tý Sparty nějak pod dekou,sebedůvěra,souhra a hlavně to zakončení....Jestli bude Puškáč zraněnej delší dobu,tak už nás může zachránit jen Necid.

kolina napsal:

No jo, ale to počasí těžko ovlivníme, takže proč být naštvanej, popravdě řečeno na "Poháry" zatím fakt nemáme (ani stadion) a na skupinu o záchranu ještě máme i trošku náskok, takže můžem hrát bez zytečných ...

Když ty jseš takovej dobrej chlap no :-) já i když už stejně chodím na Bohemku skoro 40let tak ty nervy jsou už pryč no

No to je pěkný,středa a furt jsem nasranej,ještě má bejt v sobotu hnusně ...no nevim

Kdepak hoši poháry,kdepak.takhle max o záchranu.hrůza,za Spartou jsem to čekal,ale tady...

...všimli jste si.před naším stadionem cedule s nápisem sklad polomrtvejch fotbalistů? :-))

klokan1975 napsal:

Doufám,že trenér ví proč si Vondru vybral zpět,beru vysvětlení s jeho odchodem z Bohemky,ale mám ho stále za jednoho z nejhorších hráčů minulého ročníku....,jinak ostatní zhodnocení je naprosto fér,Zeman v přípravných zápasech ukázal,že nyní nemá ...

Přesně i kdyby byl Vondra ryzí charakter,tak jako fotbalista tu nic moc nepředvedl ani před jeho zraněními.No budiš,dejme mu ještě šanci když to trenér chce.