Detail uživatele diskuzního fóra - mimikry
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 827 |
Ptejte se vedení Bohemky | 46 |
Tlachy a kecy | 9 |
Jiná komunita | 2 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
DE1tojVw | 134 | |
+XRvrzSS | 63 | |
7li0d6ol | 30 | |
dj/w3S4F | 11 | |
V6zKS+jb | 6 | |
Ta+MCkDB | 6 | |
CYPV/I6A | 6 | |
Qr3oGav6 | 5 | |
2rTjo7Jh | 5 | |
lgWlgTHL | 5 | |
eJbH/NKV | 4 | |
CfKIW/iX | 3 | |
pLd4hWvV | 3 | |
aI6Z2n0S | 3 | |
VYozzk9p | 3 | |
ecTAl0+K | 3 | |
FrYN8kET | 3 | |
XzVHhirm | 2 | |
Rhdt0HoF | 2 | |
LWyOyLFz | 2 | Vendelin |
lIFrA6l/ | 2 | |
Fz9vVRCH | 2 | |
9BNGRsSC | 2 | |
ZhPg9D7z | 2 | |
9fA3mIpI | 2 | |
agErsXIo | 2 | |
hljgDAPV | 1 | hrdin |
KYgy5bqG | 1 | |
SERk7zqK | 1 | |
RGapPLfW | 1 | |
tlbRG0tF | 1 | |
baZgTiaN | 1 | |
ajp01ek3 | 1 | |
y9YtSoyt | 1 | qwerd |
VymC5dQo | 1 | |
y2IvcorZ | 1 | |
rehJq7oO | 1 | |
YjM8Iqis | 1 | |
xfnJnhVh | 1 | |
x8gGNn7F | 1 | |
3rcKOTy0 | 1 | qwerd, mikisek |
HKq0lJ60 | 1 | |
7Tee1zVM | 1 | |
42Jl2b75 | 1 | |
RDGFvmhB | 1 |
Tak jsem to teď sjel v klidu,ty góly toho Matouška,to byla teda paráda.ten druhej,to solo neskutečný.dobry to bylo,snad ty Pardubice zvládneme.
Postup paráda,ale ta druhá půle...to zase nervy
No nic hezkýho to nebylo teda.Kostl musím říct,že dobrý,Jánoš klasika o.k.jsme od tý Sparty nějak pod dekou,sebedůvěra,souhra a hlavně to zakončení....Jestli bude Puškáč zraněnej delší dobu,tak už nás může zachránit jen Necid.
kolina napsal:
No jo, ale to počasí těžko ovlivníme, takže proč být naštvanej, popravdě řečeno na "Poháry" zatím fakt nemáme (ani stadion) a na skupinu o záchranu ještě máme i trošku náskok, takže můžem hrát bez zytečných ... obav a nervozity, že... Věřím, že to Brno doma zvládnem, máme solidní realizační tým takže je to především na nich, oni musí určit taktiku a sestavu, oni musí rozhodnout proti komu jaký mix fotbalovosti:bojovnosti na konkrétním terénu je k bodovému zisku nejvhodnější... BOHEMKA DO TOHO!!!
Když ty jseš takovej dobrej chlap no :-) já i když už stejně chodím na Bohemku skoro 40let tak ty nervy jsou už pryč no
No to je pěkný,středa a furt jsem nasranej,ještě má bejt v sobotu hnusně ...no nevim
Kdepak hoši poháry,kdepak.takhle max o záchranu.hrůza,za Spartou jsem to čekal,ale tady...
...všimli jste si.před naším stadionem cedule s nápisem sklad polomrtvejch fotbalistů? :-))
Jestli chceme a máme na to vyhrát,tak musíme porazit každýho.
klokan1975 napsal:
Doufám,že trenér ví proč si Vondru vybral zpět,beru vysvětlení s jeho odchodem z Bohemky,ale mám ho stále za jednoho z nejhorších hráčů minulého ročníku....,jinak ostatní zhodnocení je naprosto fér,Zeman v přípravných zápasech ukázal,že nyní nemá ... na A tým,pro D.Valu bude lepší hrát někde 2.ligu a můj oblíbenec A.Kadlec by měl dostat šanci,ukazuje,že má kvality a schopnosti hrát za áčko jako plnohodnotný hráč s herním vytížením.
Přesně i kdyby byl Vondra ryzí charakter,tak jako fotbalista tu nic moc nepředvedl ani před jeho zraněními.No budiš,dejme mu ještě šanci když to trenér chce.