Detail uživatele diskuzního fóra - Rastamaniak
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 1511 |
Ptejte se vedení Bohemky | 39 |
Družstvo fanoušků Bohemians | 1 |
Fotbal - ČR a zahraničí | 16 |
Tlachy a kecy | 16 |
Jiná komunita | 8 |
Bug Reporting | 1 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
zCeKF2ib | 19 | |
uCs2H9bt | 9 | |
R6WhQ6W/ | 8 | Marek |
uWaKDVVp | 2 | |
7cFVWLNS | 2 | |
wNRR/7tt | 2 | |
WXzlN2YI | 2 | |
HMfqSFYR | 1 | |
iUFkGEWZ | 1 | |
UNUxPxHW | 1 | |
BAmKc/7m | 1 | |
MFgvLbYP | 1 | |
JywCmGFu | 1 | |
NE2b7Yse | 1 | Hrubajz |
nyAzyDBu | 1 | |
6njj22UQ | 1 | |
gNA5Yp/1 | 1 | |
mBsl3BDe | 1 | |
DywElG5L | 1 | |
aEYgzXh7 | 1 | |
LoHFyWr4 | 1 | |
4ceCiNPF | 1 | |
gJl1hsbd | 1 | |
VRJ7SrAj | 1 | |
GfAhVBJd | 1 | |
+19lyIJ0 | 1 | |
WC7rYnNg | 1 | |
WwOGjC9y | 1 | |
5Jeramnq | 1 | |
seeK2bJi | 1 | |
al9Jr6fN | 1 | |
qgxXRV/3 | 1 | |
CT5EtDIv | 1 | |
Gx6apGzr | 1 | |
ZmyOdUrN | 1 | |
Q6JrPXrx | 1 | |
FYZQ/dlC | 1 | |
t2kPbb7M | 1 |
suicideblond napsal:
otázka do pranice... Čermák někde od července podepsal, že není ani v týmu??? zraněný by neměl být...
Trénovali jste téměř kompletní, ale do zápasu jste oproti Plzni moc změn neudělal. Proč nehrál třeba Aleš Čermák?
„Aleš je zapojený v tréninku, ale má nějaké vyšetření a uvidíme, jestli ho pustí už do zápasu na Slavii. Uvidíme, jestli to bude velká komplikace, nebo ne. Nečekali jsme ji, mysleli jsme, že už v Edenu nastoupí.“
borůvka napsal:
Pak se nedivte proč jsou novináři mnohými považováni za pitomce.. Rodiště Mozarta..
Mozart starsi se v Augsburgu narodil a o meste se i jako o Mozartove mluvi (jako Salzburg a Viden).. jestli to ale novinar myslel zrovna takhle, to si nemyslim :)
Scarsdale napsal:
Otázka pro majitele: Máte to opravdu rozmyšlené? Ten dřevák, to jako má být fotbalista Bohemians? Pro Barvy a Laky možná účinná negativní reklama, ale ve vztahu k našemu klubu - není to trochu moc? Podle mě to moc ... je. Když to uvidí fotbalová konkurence, rozesměje se. Když to uvidí někdo, kdo nemá přehled, řekne si - aha, to je ta Bohemka, holt klokan na prsou, tak to jsou opravdu asi pěkní dřeváci, ona to Máňa taky povídala. Proč takhle střílet sami do sebe? Nevím co na to ostatní fans, ale já touto cestou vedení prosím, aby byl ten sympaťák převlečen. Tohle mi přijde jako pro Bohemku ponižující. Předem děkuji za pochopení.
... i dřevák může být EXPERT - vše bílý, vše čistý... marketingovy oddeleni Barvu a Laku zamrzlo nekdy v 90. letech... tragedie a naprosto nevhodne klubu jako je Bohemka!
drzim vencovi palce, at mu to tam pada!
takhle promrdat zapas, kde se ma vyhrat aspon 3:1, to se jen tak nevidi...
Fan1905 napsal:
Podle času již konec zápasu a tady žádná informace.
hned vpravo vedle prispevku jsou informace z twitteru...
Pardik napsal:
Ale jó :-) já chtěl kouknout na Soukupa,pač si ho ňák nevybavuju.