Detail uživatele diskuzního fóra - cossacs
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 1584 |
Ptejte se vedení Bohemky | 355 |
Tlachy a kecy | 23 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
IMvPxTK3 | 331 | |
KhfuOKaF | 214 | |
L/igIuJh | 180 | |
qwHZzHZ8 | 66 | |
6YMLVJjo | 34 | |
6SiBJSEL | 15 | |
eHeGradl | 8 | |
idnT0ck/ | 7 | |
AcDxUYVz | 5 | |
+lhzWJw9 | 5 | |
P/wZO0vT | 5 | |
z8wQifxl | 4 | |
m/11tAgc | 3 | |
xJ6ExQPt | 2 | |
KvUigWpZ | 2 | MarekC20 |
ToJUENBH | 2 | |
cjfgPMFv | 2 | |
/qnyI/Ut | 2 | |
idvMODph | 2 | |
8xMhzirW | 2 | |
/z0Nn07+ | 2 | |
L+bT2kqe | 2 | |
XwzSGb/q | 2 | |
8CNi3p1Q | 2 | |
JeQELL9E | 1 | |
OFpBJL19 | 1 | |
snZVhjiS | 1 | |
WdSlN/1Y | 1 | |
3gRQEEuF | 1 | |
k6h04GzV | 1 | |
Pf+Qf2bV | 1 | |
RPHnG/fZ | 1 | |
VBTXD0lB | 1 | |
BPT3gDaS | 1 | |
ZoZImtE+ | 1 | |
MT8Imzm4 | 1 | |
wORYtVZX | 1 | |
YOzGsWQV | 1 | |
f3zhDD+8 | 1 | |
qs7zUcdq | 1 | |
RsrQdFfv | 1 | |
s3WhcMuv | 1 | |
MsOruKM1 | 1 | |
FGkQ08Qx | 1 | |
rbByERuN | 1 | |
OvD5w1ev | 1 | |
xG3ZxcYB | 1 |
Tak co vyjádří se nějak vedení nebo je mu to úplně u prdele. Už dlouho to tak bohužel vypadá.
Dokud se fanoušci nesjednoti a důrazně nezatlaci na vedení nic se nestane. Protože vedení jsme evidentně u prdele.
Hlavně jsme se na to vysrali v druhé půlce. Začali jsme jako vždy připosraně bránit a jako vždy to dopadlo. Klusáčku ven a vedení jděte už do hajzlu.
A můžeme si za to naprosto sami. Diletantsví. Ať jdou do prdele.
Ví někdo co je s Puskacem a Chramostou? Oba museli nuceně střídat.
Tak já teda nejsem trenér, ale příjde mi zvláštní, že vedení a pan Klusáček stále tvrdí, že chceme hrát pěkný a rychlý kombinační fotbal. Ale již několik let nemáme klasické záložníky. Myslím tím tvůrce hry. Jediný záložník byl asi Vacek a ten stejně nehrál. Zato máme kupu defenzivních záložníků a nechápeme proč nakopáváme míče přes celé hřiště. Podle mě je něco hodně špatně, ale opakuji já nejsem trenér.
Tak už je jasné proč chtěl Levín pryč.
Byl to jeden z faktorů, které rozhodly o mém příchodu na Slovácko. Trenéra Svědíka jsem poznal jako náročného a pracovitého trenéra a jeho práce se mi zalíbila. Troufnu si říct, že máme i podobný přístup k fotbalu. Maximální náročnost a oddanost fotbalu,“ prohlásil pro klubový web.
Jako já opravdu nic nečekal už při predzapasovem rozhovoru mluvili o tom, že tam jedou s pokorou. Podle toho vypadala naše hra. Od začátku priposrana. A že jsme jen nakopávali? Už na podzim jsme měli jen jednoho klasického záložníka. A to Vacka. Teď máme hromadu defenzivních záložníků. S prominutím k hovno. A střídání dnes hrůza. Doba hájení pana Klusáčka by už měla skončit.