Detail uživatele diskuzního fóra - cossacs

Datum prvního příspěvku
08.02.2008
Celkový počet příspěvků
1987
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 1606
Ptejte se vedení Bohemky 355
Tlachy a kecy 23
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
IMvPxTK3 331
KhfuOKaF 214
L/igIuJh 180
qwHZzHZ8 66
6YMLVJjo 39
6SiBJSEL 15
eHeGradl 8
idnT0ck/ 7
0A0hA++6 6
AcDxUYVz 5
+lhzWJw9 5
P/wZO0vT 5
z8wQifxl 4
m/11tAgc 3
xJ6ExQPt 2
KvUigWpZ 2 MarekC20
ToJUENBH 2
cjfgPMFv 2
/qnyI/Ut 2
idvMODph 2
8xMhzirW 2
/z0Nn07+ 2
L+bT2kqe 2
XwzSGb/q 2
8CNi3p1Q 2
0HVgzso/ 2
kXByga9y 2
JeQELL9E 1
OFpBJL19 1
snZVhjiS 1
WdSlN/1Y 1
3gRQEEuF 1
k6h04GzV 1
Pf+Qf2bV 1
RPHnG/fZ 1
VBTXD0lB 1
BPT3gDaS 1
ZoZImtE+ 1
MT8Imzm4 1
wORYtVZX 1
YOzGsWQV 1
f3zhDD+8 1
qs7zUcdq 1
RsrQdFfv 1
s3WhcMuv 1
MsOruKM1 1
FGkQ08Qx 1
rbByERuN 1
OvD5w1ev 1
xG3ZxcYB 1
cyqsHpsf 1
Eqmc+qVZ 1
jtkDQ/lc 1
pYHSCHe5 1
CX/+sPi8 1
xbA5apB/ 1
yFgrsvIi 1 pop

rio napo napsal:

Ještě jsem zapomněl na jednu věc a to silně kritickou. Máme nejnižší počet vstřelených branek. Z 15 zápasů 12 gólů je tristní. Zato na góly/body tedy jasně vedeme. Jen nevím, že bychom se zrovna tímhle ...

Holt Puška už pálí jen slepimi náboji od té doby co je víc zraněný než zdraví. No a Kozák byl za mě omyl. Mužík asi taky a už zbývá jen Necid. Prekop má formu, ale je na to teď sám. Matoušek se zase chytne.

rio napo napsal:

S Matouškem máš pravdu, ale... Kolik těch balónů do tzv a běž dostane. Ta nekvalita nakopnutých míčů je strašidelná. A k tomu navrch ještě šílené rozehrávky brankářů. Včera Reichl 2x za sebou výkop mimo. To by ...

Za mě je základní problém v záloze a to dlouhodobě. Ze zálohy vychází hra dopředu i dozadu. A záloha nám vůbec nefunguje.

Hrubajz napsal:

Dneska jsem byl v béčku zvědavý na hráče z Áčka a bohužel musím napsat,že ani jeden není pro A tym ničím přínosný. Takovy Kozák se nedokáže prosadit ani v té třetí lize,jak se pak má ...

Tak o Kozákovi jsem psal už když přišel, že to není adekvátní náhrada za Drchala. Už v Liberci předvedl že je to jen střelec v přípravě. Bohužel jsme bez útoku a ta slibovaná posila nedorazila. Obávám se že to bude těžká sezóna.

Robert napsal:

Je třeba se na to dívat i pozitivně. To, že nedopadla již několikrát zmiňovaná výměna a nepřijde Chramosta je samozřejmě velká škoda, útočníka prakticky nemáme. Nevím kdy končí Puškáčovi u nás smlouva. Pozitivní je, že máme ...

No já bych se z návratu zraněných hráčů moc neradoval téměř nikdy se nevrátí ve stejné formě.

Scarsdale napsal:

Když jsme u gólmanů, je správné mít dva rovnocenné kvalitní borce, kteří vytvoří konkurenci, spolupracují, ale mezi sebou si to rozdají. Na plac ať jde vždycky ten, kdo je na tom líp. To platí obecně, ...

To je pravda, ale v situaci kdy trenér řekne, že chce gólového útočníka a navíc nám nefunguje záloha je příchod brankáře dost zvláštní. Tak snad ještě někdo dorazí.

Haniel napsal:

Pokud se to potvrdí, tak s tím nemám problém. Vyměnit neproduktivního hráče co nedává ani penalty za hráče, který sem už dlouho chce a své kvality zde už potvrdil mi nepřijde až tak mimo. Tím ...

Za mě by ta výměna mohla pomoci všem. Ale také jsem doufal, že dorazí ještě někdo navíc.

Bohemák12 napsal:

Strašně chybí Jánoš. Doufám, že se vedení pokusí sehnat jednoho slušného stopera. 

Ale Janoš po zranění určitě nebude mít tu starou formu. Je potřeba posílit zálohu a né se jen soustředit na uzdravení Janose.

AFK11 napsal:

Visím metr nad zemí a nejsem David Copperfield.... Bohužel. Je to zoufalý. To, jak jsme se po nedávným úspěchu k tomu postavili, fakt nechápu. Vlastně nehrajeme fotbal, je to paskvil. Veselý předvídal, že přijdou horší ...

Jaké posily? Nikdo k nám nechce, protože nikoho nezaplatime. Vždyť se podívejte jak jsme posilovali před pohárama. Jen doplnění kus za kus a ještě špatně. Prostě jsme pořád v hajzlu a nikdy se to nezlepší. Peníze potřebujeme peníze a ty nejsou a nebudou ani se stadionem jak si tu všichni myslí. Omlouvám se ale jsem nasranej.

dolíček napsal:

Proc tam nechava toho Hrubyho???

Protože nemá nikoho dalšího na tento post. Bohužel doplnění kádru kus za kus nic moc.