Detail uživatele diskuzního fóra - Borek1

Datum prvního příspěvku
05.02.2020
Celkový počet příspěvků
329
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 329
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
m/Yaton3 255 Hrubajz
4bMC/FP7 34 Hrubajz
XWkQ785Z 28 Hrubajz
nPZUXF9P 7
gw9mULki 4
Yqo9/5ag 1

CarlUweSteeb napsal:

Pravou stranu sehnat a hlavne vyhodit Backovskyho.

Potřebujeme rychlého hráče na pravou stranu místo Dostála a hlavně proboha nějakého brankáře. To je alfa a omega všeho.

MarekC20 napsal:

Je to prisernost a snad jedina vec, kterou Veselemu vycitam - ze si nevymohl lepsiho golmana. Neni to otazka par zapasu, nadava se tu na to uz snad dva roky. Jinak dneska to mohl byt remizovy ...

Přesně! Všichni to věděli,tady se to psalo hodně! Tohle mne taky mrzí,že si neprosadil brankáře,protože s Valešem a Hugem se důstojně liga hrát nedá.

Lamas napsal:

Tvl vždyť to mohl sebrat do rukou! Ihned vrátit do Sparty!

Ten je úplně mimo! Ten kluk by v tomhle stavu nemohl chytat ani divizi.

twinpeaks napsal:

Nečekal bych, že tohle napíšu, ale... zlatej Valeš!

Ano.ale ten taky nemůže chytat ligu. Oba musí pryč nebo Valeš dělat dvojku! Jen mě mrzí,že jsme to tady všichni psali a nikdo s tím nic nedělal. Zváště u trenéra,který se mi jinak moc líbí,mě mrzí,že to neviděl!

14 obdržených branek ve čtyřech zápasech. Slušná porce! 

Bačkovský vstoupí asi do historie jako nejhorší brankář Bohemky:-):-)

Hra dopředu je super! Obrana a brankář je špatná! Přesto mne letos Bohemka bavila! Jen výkony brankářů byly hodně špatné! 

Olamžitě vrátit do Sparty a najít brankáře! To je úkol číslo jedna. Úkol číslo dvě najít alternativu za Dostála.

Ten Bačkovský to je omyl! Škoda,že si to tady nikdo nečetl. Osttaně i ti nemožní komentátoři teď dávají najevo jak špatné brankáře máme.