Detail uživatele diskuzního fóra - Borek1

Datum prvního příspěvku
05.02.2020
Celkový počet příspěvků
342
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 342
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
m/Yaton3 255 Hrubajz
4bMC/FP7 34 Hrubajz
XWkQ785Z 28 Hrubajz
YcVasgqa 12 Hrubajz
nPZUXF9P 7
gw9mULki 4
Yqo9/5ag 1
M89YXUwT 1

BlechaBerserk napsal:

Pánové neočekávám nic jiného než obvykle prohlášení jak jsme stáli za hovno nic méně když jsme v Edenu chtěli hrát vyrovnanou partii a dostali 4 goly  stalo to za hovno dnes když hrajeme zodpovědně stojí ...

Okamžitě podepisuji. Dnes super. A kdyby padl gól o pár minut dřív mohlo být i drama. A zase chybělo nám moc a moc hráčů. S kompletním kádrem by to mohlo být hodně zajímavější. 

AFK11 napsal:

Díky všem hráčům za bojovnost a výjezdníkům za skvělý support. Hůlis supr gól, ale jinak mě zápas hodně zklamal. Neviděl jsem tam, že bychom chtěli Slavii nějak překvapit, něco na ně zkusit. Zalezli jsme a ...

Nic víc jsme nemohli hrát se Slávií! Ten kádr v tomhle stavu víc nemohl uhrát. Vždyť jsme neměli ani pořádně kým střídat. Pokud bychom hráli otevřeně dostali bychom strašný nářez. Musíme počkat až se dají hráči do pořádku a pak si to s nimi rozdat. 

Super zápas. Zajímal by mne jak by zápas vypadal kdybychom měli kompletní kádr! Jinak prosím trenéra nechte chytat Soukupa. Je to teď náš jasně nejlepší gólman. 

Klokan z Černošic napsal:

Pánové, je to nádhera vstoupit do diskuse, když už znám výsledek. Ale nedivím se vám, taky bych nadával. Jen nevím, zda je třeba, aby byly nadávky tak osobní :-)). Já si užil starší žáky, hodně gólů, ...

To co provedl Puškáč nemá smysluplnou obdobu!! Strašná hloupost a naprostá neúcta k celému týmu a především k trenérovi,kzerý mu dal šanci!!! Trené to bohužel nemohl vědět. Nicméně je to jeho zodpovědnost a Puškáč tímto na něj totálně plivl. Každopádně panu trenérovi stejně jako v Hradci nakonec střídání vyšlo a Huf alespoň vyrovnal. Uff Huf:-)

Děkuji za bod! Přiznám se,že po neproměnění penalty a debilitě Puškáče už jsem nevěřil. A gratuluji Hufovi!

CarlUweSteeb napsal:

Krasa.Trenerem to teda neni?

Za mne dělá co může,ale na rozdíl od loňska mu to nevychází. On nemůže za to,že nedáme penaltu a pak Puškáč udělá tohle.......

Když nedáme ani gól z penalty,tak si nezasloužíme nic. Nechápu! A Puškáče už bych nikdy do zápasu nenominoval. Pane trenére střídání za Ristovského Puskáčem jste opravdu nezvládl. Děkuji Vám.

A už se zranil i brankář......proboha ať už je konec téhle sezóny.

Jen tady přidám svůj názor. Nedáváme góly a řešíme to dalšími a dalšími útočníky,jenže já si myslím,že u nás to není problém útočných hráčů,ale naprosto špatnou hru zálohy. Ta nepřipraví zcela vůbec nic. 

bonano30 napsal:

První střela a je tam 

Jedna nula by ještě šlo.....já se bojím,že bude hůř. Hlavně aby nebyla nějaká mega ostuda.