Detail uživatele diskuzního fóra - pekulka

Datum prvního příspěvku
16.03.2009
Celkový počet příspěvků
844
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 768
Ptejte se vedení Bohemky 68
Družstvo fanoušků Bohemians 1
Tlachy a kecy 4
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
dLuRUP7Y 148
C++BCMpv 96
AHbfBuPM 79
68DfgXZv 21
b3R2rNi8 17
k8MXsBeT 10
ZU+iYCry 9
zAcN6vF4 8
74KJ1vcm 4 Eastman
9Qh4L2hK 4 DOLFI
40R40YVJ 3
o52VRPdm 3
Oif8lSO/ 3 Scarsdale, venca_65, DOLFI
Tj+jcvP9 2
IeXEfO6c 2
n/TfKrp2 2 Scarsdale
YXaEkCXm 2
//JnA7aY 2
oxT1bBD+ 2
DrHc+V1W 2
KzwTgXCd 1
od0MMsTB 1
jnVDMlB1 1
+MbZD7q4 1
lQRADjFA 1 venca_65
FCI0hilg 1 Scarsdale, venca_65
OynKq+5S 1
r0y8v8Dd 1
57aiCs6h 1

Obrovská gratulace !!! Tajně jsem doufal, ale neodvažoval jsem se to vyslovit nahlas. Hoši, nepřestáváte mě letos překvapovat. V součtu i s pohárovým zápasem na Slovácku čtyři výhry v řadě - paráda. 

Možná trochu se zpožděním, ale Dan Krch hraje za Duklu? Přestup, nebo hostovačka? Dukla akorat hraje se Slavií B a zatim 2:1, Krch dával na 2:0

Viděl jsem pouze druhý poločas. V jeho prvních asi 20 minutách jsme byli jasně lepší, říkal jsem si, že tady nemůžeme prohrát. Od 70 minuty ale převzaly iniciativu Budějky, které pak potrestaly jednu naši chybu, bohužel těsně před koncem. Za mě zbytečná prohra, po dobrém začátku jarní části jsme spadli z hrušky na zem. Na co tu poukazuji už dlouho je neschopnost vystřelit z voleje když se to nabízí, ale to je prostě česká liga. Např. pár minut před koncem za stavu 1:0 kdy už hrajeme na riziko dostane náš hráč dobrou přihrávku z levé strany na střed asi 2m před vápno. Je celkem volný, ale místo, co by do toho prásknul než se díra uzavře, tak to po špatném prvním doteku a dostoupení protihráčů radši pošle napravo na druhou stranu hřiště. Odtud sice pak přijde střela, ale propagační a bez šance na úspěch. V Anglii by přišla pumelice z voleje, šance na gól 50:50. Tak, jak tyhle situace ale řešíme my, to je bez šance.

Ahoj Klokani, nejprve vám chci všem popřát krásné Vánoce a do Nového roku hlavně hodně zdraví, štěstí a rodinné pohody. Ale k Bohemce (té naší milence) - nebývalo zvykem, aby se náš klub ve stejný okamžik zbavoval hned dvou naprosto klíčových hráčů, navíc v okamžiku, kdy naše současné postavení v tabulce a bodový odstup na týmy pod námi naprosto nic nezaručuje. Jak Hronkovi, tak Květovi přeji hodně štěstí v novém působišti, budou hodně chybět (za mě především Hronek). Nám nezbývá než doufat, že vedení ví, co dělá a že tuhle sezonu nějak bez úhony přežijeme. Je smutné, že klub jako Bohemka nemá na to, aby hráče typu Hronka a Květa udržel a naopak k nim přikoupil ještě alespoň další dva nadprůměrné hráče a pokusil se dobýt Evropu. Snad se toho někdy dočkáme. Krášný večer všem.

Takže Květ a Hronek pryč? A kdo bude dávat góly? Potáhne to teď snad Křapka nebo se zázračně uzdraví Puškáč a na jaře nevynechá ani minutu? Já už vidím, jak nepřijde vůbec nikdo, doposud paběrkující Hála dostane více prostoru a do mužstva naskočí Morávek. Ale bude to při současných minimálních bodových odstupech stačit na to, abychom skončili alespoň v prostřední skupině?

A jinak, jak to vidíte s Květem? Myslíte, že už u nás na jaře nebude? Já chápu, že z hlediska hráče, do kterého navíc hučí jeho agent je těžké odolat, na druhou stranu si myslím, že vzhledem k tomu, že hraje svou životní sezonu by jak on, tak Bohemka udělali líp, kdyby zůstal, přidal ještě pár gólů a odešel až po jejím skončení. Teď mu to tady lepí, s klukama je sehraný a pakliže by chodil i na penalty a k tomu přidal pár gólů ze hry, mohl by se klidně zastavit někde kolem 15-16 gólů za sezonu. A pak bychom si mohli třeba říct ne o 13-15 milionů, ale 18-20. A půl roku v Bohemce navíc by ho rozhodně nijak nepoškodilo. 

damhA napsal:

Ještě k Levému,  Střížkov mu popřát nemohl, protože už neexistuje, nějaký K. Kapr už šéfuje jen děvčatům z FC Praha...  ... já si myslím, že se Standovi popřát mohlo a MĚLO, akorát by si někdo musel včas ...

Souhlasím s tebou. Levý je hráčská legenda a člen mistrovského týmu z r. 1983. Popřát se mu mělo a je chyba, že se to neudělalo. I když jsou vztahy mezi ním a našim vedením možná pošramocené, alespoň jsme mohli ukázat, že máme koule. A kontakt není pořeba - stačí blahopřání umístit na naše stránky, pochybuji, že by se na ně v den svých narozenin nepodíval.

cossacs napsal:

Dnes bylo perfektně vidět proč nám to doma v lize tak nejde. Ostatním teamum totiž stačí když zalezou na svou půlku a jsme v hajzlu. Bohužel zatím mě ani Morávek nepřesvědčil že by někdy mohl ...

Nechci, aby to vyznělo špatně, nebo neuctivě, ale Morávek? Ano, stal se Bohemáckou legendou, ale na základě čeho? Že to byl pro Bohemku obchod století? Kdybys měl volit mezi novodobými legendami Bohemky, např. mezi Sňózou, Márou Niklem, který v Norimberku nosil kapitánskou pásku, Pepou a Morávkem, koho bys zvolil? Jasně, když začal nastupovat za Bohemku, všem bylo jasné, že je to silně nadprůměrný hráč. Ale nadprůměrný vzhledem k jeho tehdejšímu věku a v kontextu české ligy. V Bohemce se v podstatě ani neohřál a najednou Schalke a trenér Magath - jako když přesedláš z Dacie do Ferarri. Není divu, že jeho tělo, naprosto nezvyklé na tréninkové dávky německých profesionálů a na to, jak správně jíst a rehabilitovat tuhle zátěž nezvládlo, a pak už se to s ním s výjimkou několika světlejších chvilek a pár zápasů v repre táhlo od ničeho k ničemu. Já bych mu moc přál, aby Bohemku pozvedl, ale moc tomu nevěřím. Jsem ale velice rád, že se vrátil domů, a že se ukázal jako srdcař a klubista s bohemáckým srdíčkem, to už se v dnešní době moc nenosí. A za to jak jemu, tak našemu vedení velké díky !!! Spíš si ale myslím, že se kruh uzavře, jméno Morávek přiláká do ochozů pár stovek diváků navíc a za rok za dva Honza ukončí kariéru stejně jako tehdá Rosický. P. S. doufám Honzo, že až si to teď přečteš, tak všem pochybovačům a mě speciálně ještě nakopeš pr...