Detail uživatele diskuzního fóra - pekulka

Datum prvního příspěvku
16.03.2009
Celkový počet příspěvků
878
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 798
Ptejte se vedení Bohemky 68
Družstvo fanoušků Bohemians 1
Tlachy a kecy 8
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
dLuRUP7Y 148
C++BCMpv 96
AHbfBuPM 79
ZU+iYCry 41
68DfgXZv 21
b3R2rNi8 17
k8MXsBeT 10
zAcN6vF4 8
74KJ1vcm 4 Eastman
9Qh4L2hK 4 DOLFI
40R40YVJ 3
o52VRPdm 3
Oif8lSO/ 3 Scarsdale, venca_65, DOLFI
Tj+jcvP9 2
IeXEfO6c 2
n/TfKrp2 2 Scarsdale
YXaEkCXm 2
//JnA7aY 2
oxT1bBD+ 2
DrHc+V1W 2
KzwTgXCd 1
od0MMsTB 1
jnVDMlB1 1
+MbZD7q4 1
lQRADjFA 1 venca_65
FCI0hilg 1 drg, Eastman, venca_65, Scarsdale
OynKq+5S 1
r0y8v8Dd 1
57aiCs6h 1
GPNI7PNF 1
FllFQn0n 1

bonano30 napsal:

Myslím, že budem rádi jestli vůbec pantáta dostane tu dlouhodobou nájemní smlouvu .....politikům nevěřím 

Když už se pantáta rozhodl, že bude Praze renovovat její majeteček na své vlastní náklady, musí na jednání o nové nájemní smlouvě přijít s jasným plánem, vysvětlit pánům radním, co chce postavit, jak by to mělo vypadat, kolik by to všechno mělo stát a podle toho vyjednat podmínky. Vzhledem k okolnostem mi to vychází tak, že by bylo fér, aby nová nájemní smlouva byla ideálně nevypověditelná, byla min. tak na 100 let a roční nájem by byl symbolická 1Kč. Nebo kolik si ti politici myslí, že to všechno bude stát? Chceme přece nový moderní stadion a ne pouze dostavět tribunu u tramvaje, trochu poopravit kotel a hlavní, přidělat tři nové kanclíky a jedno WC. Takhle to přece nechceme ne? Sci-fi, že?

mara14 napsal:

K tomuto článku bych jen dodal, že góly v závěrech a začátcích poločasů jsou pro Bohemku dost typické, těžko říct, jestli je to nekoncentrovaností, nebo jsme tím už natolik známí, že nás naši soupeři záměrně v začátcích a koncích poločasů přitlačí s vidinou toho, že děláme chyby. Naše dosavadní letošní umístění ale není o zápasech se Spartou nebo Slavií, ale sráží nás remízy, kterých máme společně s Jabloncem deset, což je nejvíce v celé lize. Kdybychom alespoň tři z těchto deseti remíz proměnili ve vítězství, máme o 6 bodů více a hráli bychom krásné osmé místo, to je potřeba si uvědomit. I kdybychom ale třeba skončili ve skupině o záchranu, klukům věřím. Spíše se bojím následujících let, mám totiž pocit, že co se kádru týče, nacházíme se na jakési křižovatce. A když si k tomu přidám rozhodnutí našeho vedení, že si budeme Ďolíček rekonstruovat sami, říkám si, jak moc to ovlivní naše možnosti kvalitně doplnit kádr.

Můžete se mnou nesouhlasit, ale v prvnim poločase proti nám nastoupilo céčko Sparty a stav měl být min. 2:0. Nestalo se a bylo naprosto jasné, co ve druhé půli přijde. Že Sparta vystřídá, pošle lepší hráče a že to otočí, což se taky stalo. Že se tak ale stalo po dvou dlouhých autech a' la Hronek, které jsme si nepohlídali, to je trestuhodné. Řeší se tu gólman, obrana, ale co tak nějak celkově naše schopnost zakombinovat, dostat soupeře pod tlak, jaký přínos má pro mužstvo Matoušek, pokud se prohrává? Prekop, to je jiná káva, Matoušek je jen "kopni a běž", ale výsledek je z 95% nula.

Hrubajz napsal:

Nedá se nic dělat,musíme věřit,že se to otočí a nějaké body někde vydolujeme. O to víc jsem rád za minulou sezónu. Že jsem si užil alespoň to jedno pohárové kolo. Nikdo neví, jestli se zase ...

Loňská sezona byla pro nás všechny jistě událost. Pro mě osobně je ale mnohem víc než jedno předkolo Konferenčí ligy (to ještě nebyl pohár) důležitější to, abychom měli konečně nový stadion a natrvalo se usadili v první polovině tabulky. Jinými slovy, až skončíme 5 let po sobě do 6.-7. místa, pak teprve si řeknu, že jsme se někam doopravdy posunuli a třeba by z toho mohlo být při troše štěstí i něco víc. Zatím je to ale všechno takové hrozně křehké a postavené na hliněných nohách, tak to prostě je.   

Nadávat určitě není na místě. Bodo bylo lepší a my prostě zaplatili nováčkovskou daň se vším všudy. Na druhou stranu jsme ale taky viděli, že když odhodíme respekt a začneme hrát, tak si šance dokážeme vytvořit taky. Doma to bude určitě jiná káva a vyhrajeme.  

URI napsal:

Nazdar Klokani,zájímá mě,jestli komentování Bosáka šíleně vadí jen mně,nebo i jiným,on snad měl radost,že jsme dostali gola a ty informace o rodinách soupeře mě drtí tak,že musím vypínat zvuk?

Nemyslím si, že by měl radost, že prohráváme. Na druhou stranu a při vší úctě k našim plejerům a všemu tomu, co se o nás a naší pohárové účasti po dlouhých letech napsalo, zatím není moc co komentovat. Snad dáme kontaktní gól a přivezeme do Prahy alespoň nějakou naději.

Otázka pro vedení - v případě, že budeme hrát 2. předkolo na Spartě, hodláme náš zápas podpořit nějakou masivnější reklamou v tisku, rádiu a televizi, nebo tomu necháme volný průběh a uvidíme, kolik se nás nakonec sejde? Líbil se mi příspěvek jednoho ani ne fanouška, spíše sympatizanta Bohemky který napsal: "Myslím si, že pro všechny by mohla být Letná nakonec lepší. Za předpokladu, že udělají mobilizaci a Letnou vyprodají. Kdy naposledy bylo na stadionu třeba 18000 klokanů?"

No není to výzva? Takže klokaní mobilizace, to je oč tu běží. 

berjir napsal:

Klusáček na rok v Brně + dvouletá opce.

Když píšeš o Klusáčkovi, docela by mě zajímalo, jak by on hodnotil právě skončenou sezonu a náš historický uspěch, kterého se pod vedením jeho nástupce a z počátku podceňovaného trenéra Veselého podařilo dosáhnout. Já jsem přesvědčen, že Veselý už tehdy viděl, že některé věci by se mohli dělat jinak, ale byl tu po odchodu Brabce krátkou dobu a Luděk byl ten, kdo měl vždy poslední slovo. Každopádně si myslím a rozhovory s Veselým mě v tom dost utvrzují, že  to, jak o fotbalu přemýšlí je (jak to vyjádřit) prostě jiné, než jak to viděl Klusáček.