Detail uživatele diskuzního fóra - babus1966

Datum prvního příspěvku
24.05.2021
Celkový počet příspěvků
46
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 44
Tlachy a kecy 2
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
hfPak2lW 16
yFoxdnZI 6
aRZq0qG+ 5
YRCWj+mY 3
PVuTH7XF 3
SkpTRxXw 3
zRxogp5S 2
SnavfxyD 1
B/nnKjqP 1
z93LuR8y 1
Zp+vrlDK 1
W1Tcc8nt 1
2USHNjPq 1
JzPvBhJ9 1
K2X6YaVp 1

CarlUweSteeb napsal:

Ale byl z nich nejlepsi fotbalista - jen mu to tatik posral.

Když si vezmu, o kolik startů připravili s tátou Pepu, ani na to nechci vzpomínat. A co teprve Filipův osobní charakter...

skrob napsal:

:-))) hlavně jsou to všichni tři (Filipa neznám) super pitomci.

Filip je taky pěknej podrazák...

tomiisek napsal:

Nase venkovni serie trva uz cca 11 mesicu, kdy jsme v lize i poharu vyhrali takrka vsechny zapasy. A teoreticky to behem tech 11 mesicu mohlo byt jeste lepsi, v Budejovicich, Teplicich, na Sparte a v ...

Ono se to ve všem nedá brát statisticky, i když uznávám, že to něco do sebe má.

Knihu mám doma. Nádherná práce. Velké poděkování všem kteří se na ní podíleli.

damhA napsal:

Zas až takový odborník nejsem, ale už kdysi dávno jsem bohdalecký hřbitov prochodil křížem kráž, a od té doby ještě bezpočtukrát a mnohé "hroby", která tam kdysi byly dnes už žel nejsou, nebo se minimálně změnily ...

Pánové, jste borci!

Sejejs napsal:

Hróňa byl tenkrát za raketu, myslím, že se psalo o 4 mio opci, tak tolik jsme za něj určitě nedostali...

To nevím, ale taky tady odvedl kus poctivý práce, na to bychom neměli zapomínat.

CarlUweSteeb napsal:

Jedlicka je vlastne u nas navic.Plzni stacilo vyplatit vystupku a meli klid.Budme radi,ze ho sem poslali aspon na pul roku.Tohle bych vedeni nezazlival.

Viděl bych to stejně, za mě dobrý tah.

Je to těžký, dva roky vyžadujeme příchod gólmana a když přijde /zřejmě má i kvalitu/, tak máme zase připomínky. Musíme přece věřit, že lidé zodpovědní za svoje úseky dělají svoji práci v rámci možností maximálně dobře.

Pokud ne, tak by měl zasáhnout majitel!

klokan1975 napsal:

D.Köstl mne štve jak je pomalý s velkými rezervami v technicko-fotbalových dovednostech,ale je to bojovník a lidsky sympaťák,u Vondry nevím,co bych na něj mohl říct pozitivního....a pohrdal Bohemkou (  blbci ho vezmeme ještě zpátky )....nechápu

je to tak

Klokan z Černošic napsal:

Jak je možné, že jako fanoušci se shodneme a trenér to vidí jinak??? Kopyto kopitovič, jinak to nedokáži nazvat:-(((

Trenér by měl vědět víc než my a třeba si věří, že bude Vondra platný. Těžko říci.

Klokan z Černošic napsal:

Vím, že jsi slušně vychovaný chlapec, ale k tomu, co si o tom myslím já napsat "zaskočilo mne to", tak to je neskutečně slušné. Mně to zcela obyčejně sere:-))) Absolutně nechápu, místo koho půjde na plac, ...

Z herní stránky to nebyl žádnej zázrak, spíše opačně. Ale chceme tu hlavně hráče, kteří budou za tým dýchat a v tom nám Vondra jasně ukázal, že on takovým typem hráče není. Vychází mi z toho, že si druhou šanci nezaslouží.. A proč na rok a půl???