Detail uživatele diskuzního fóra - babus1966

Datum prvního příspěvku
24.05.2021
Celkový počet příspěvků
133
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 127
Tlachy a kecy 6
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
aRZq0qG+ 74
hfPak2lW 16
yFoxdnZI 6
YRCWj+mY 3
PVuTH7XF 3
SkpTRxXw 3
kfht0CD1 3
033Nytr9 3
G0tbv/at 3
zRxogp5S 2
lrgAvQgt 2
fNN2ks2d 2
SnavfxyD 1
B/nnKjqP 1
z93LuR8y 1
Zp+vrlDK 1
W1Tcc8nt 1
2USHNjPq 1
JzPvBhJ9 1
K2X6YaVp 1
7qq/G2H/ 1
UPjp6TNX 1
Gj3zjGLq 1
TrtjeSum 1
etmKBWaN 1

Bodový zisk ani postavení v tabulce nás radostí nenaplňuje. Ovšem pokud bychom nebyli diletanty, tak jsme některé zápasy zvládli za tři body a bylo vše v pohodě.

Vážím si toho, že řada lidí pochopila, že je Valeš spolehlivý gólman. Možná kdyby měl jinou povahu a nestála za ním kabina, tak byl pryč a momentálně by to bylo hodně horké.

Chci tím říct, že sice není gólmanem kvalit Jedličky, ale jako dvojka patří rozhodně k tomu lepšímu co liga nabízí.

bofalos napsal:

Jestli byl jmenovaný hráč z Trnavy dlouhodobě naším sportovním úsekem sledován,tak je vše ok,jestli stačilo doporučení kamarádů z Trnavy,popř. sestříhané CD jeho dovedností,tak to bude jako vždy posila s otazníkem.

Proč to takto hloupě komentujete. Nebo sám pracujete tak, jak popisujete výše...

Je vidět, že ani letos nedojde k žádným změnám u některých dopisovatelů. Budou kritizovat, kritizovat a kritizovat. 

Samozřejmě, diskuze je od toho, aby si fanoušci Bohemky popovídali, přenášeli mezi sebou zelenobílé radosti i strasti. Ale někteří opravdu do všeho šijí, mockrát bezdůvodně a když se mýlí, že by se někomu omluvili to ani náhodou.

Nevím, zda oni v životě dělají vše na 130%, jsou neomylní a vše se jim daří tak jak by chtěli. Pokud ano, tak jim to přeji. Ale ani to je neopravňuje k tomu, aby odsuzovali něco o čem nic neví, nebo někoho, koho ještě neviděli v akci.

Jaké štěstí, že takových je jen pár a jsou to pořád Ti samí, takže my ostatní stále fandící, stále podporující a stále věřící v lepší budoucnost si z nich už nic neděláme.

Ať žije Bohemka!

Chápu, že hodně lidí popřálo Tondovi smskou nebo osobně, ale i tak mi asi "deset" gratulací  prostřednictvím VD připadá hodně málo....

No nic taková už je doba.

 

Když se Tonda jako předseda Nadace bývalých internacionálů zmínil, že někteří bývalí reprezentanti žijí ve velmi špatných podmínkách a nemají ani na léky /myslel to dobře/, tak se se zlou potázal. Tolik zla co mu mnozí napsali, člověk až žasne.

Jj, taková je prostě doba.

Každopádně k Bohemce přivedl spousty fanoušků a rozdal jim mnoho radosti. Jsem moc rád, že jsem to mohl zažít.

Tondo vše nejlepší a hlavně ať Ti drží zdraví!!!

rio napo napsal:

Počasí v prosinci kupodivu pravé zimní a přestože se má příští týden na chvíli oteplit alespoň ve dne, bude nadále mrznout a světe div se možná i sněžit. Co bude s dalšími koly ligy netuším, ...

Ve včerejším pořadu TIKI-TAKA se termínová listina Fortuna ligy dost řešila. Pusťte si to ze záznamu a určitě budete chytřejší.

bofalos napsal:

Sledoval jsem sestřih zápasů sezony 82-83 a tam podobných zápasů bylo co se týká terenu mraky a přesto narvaný stadion,goly,atmosféra a spokojený diváci. Chodil jsem taky na zimní ligu Tatry Smíchov (škvára) a ochozy plné. ...

Je to jak říkáte, ale dnešní generace je fakt někde jinde....Bohužel jsou to jen krásné vzpomínky.

kolina napsal:

                       BOHEMKA DO TOHO!!! No co víc k tomu dodat, snad jen že další body darované na Letné Spartě, před tímo tam Spartě daroval body Valeš... ...

Je to jak říkáte. Faul Hybše je úplná debilita, jsou tam na Kuchtu s Křapkou dva, Kuchta je zády od brány, míří k praporku a Hybš do něj vrazí, jako by byl nezkušený dorostenec. Celý to pos...!

A to, že se potom k zápasu vyjadřuje zrovna on je někoho velký diletanství!

Hliníkový Vojáček napsal:

Já nevím, jestli k zápasu se Spartou bylo řečeno všechno, nebo ne. Svoje si k tomu teď už řeknu. Mně tak od třicáté minuty nejpozději připadalo zřejmé, že Sparta začala plánovitě provokovat u vědomí skutečnosti nebo ...

Naprosto s Vámi souhlasím.

kacrrr napsal:

Bohemka sice dosáhla v loňském ročníku na pohár v Evropě, ale nikdo nemůže zapomenout že taky dostala od obou S pořádně napráskáno. Nejinak tomu bylo z kraje této sezóny, kdy od Bodo rovněž dostala lekci ...

Pražská S můžeme porazit jednou za čas a to se musí sejít úplně všechny okolnosti v náš prospěch. A Bodó je kvalitou ještě někde jinde.

Jo, myslím si, že za 60 let tomu už trochu rozumím a hlavně jsem toho už dost zažil. Jak v životě, tak s Bohemkou. Neodpověděl jsem Vám proto, abych si něco dokazoval, ale abych poukázal na to, že jsme na správné cestě, a v našich poměrně omezených možnostech /stadion, výkonnost mládeže, počet zaměstnanců klubu, finance atd./ se snažíme "dělat" fotbal co nejlépe. A to že máme výborného trenéra a přitom normálního chlapa je velký bonus, zrovna tak jako třeba stále aktivní Pepova kariéra, i když mu to letos nejde tak jako v loni, což ostatně platí pro celý tým.

Minulá sezóna se prostě extrémně vydařila, díky za ni, moc jsme si to užili. Ale je tu další, a já budu s Bohemkou žít přítomností, s výhrami i prohrami, tak jak to celý život dělám.

rio napo napsal:

S Matouškem máš pravdu, ale... Kolik těch balónů do tzv a běž dostane. Ta nekvalita nakopnutých míčů je strašidelná. A k tomu navrch ještě šílené rozehrávky brankářů. Včera Reichl 2x za sebou výkop mimo. To by ...

Tak si to tak neberte. V naší hře jsou daleko větší problémy než výkop gólmana mimo hřiště.