Detail uživatele diskuzního fóra - babus1966
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 44 |
Tlachy a kecy | 2 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
hfPak2lW | 16 | |
yFoxdnZI | 6 | |
aRZq0qG+ | 5 | |
YRCWj+mY | 3 | |
PVuTH7XF | 3 | |
SkpTRxXw | 3 | |
zRxogp5S | 2 | |
SnavfxyD | 1 | |
B/nnKjqP | 1 | |
z93LuR8y | 1 | |
Zp+vrlDK | 1 | |
W1Tcc8nt | 1 | |
2USHNjPq | 1 | |
JzPvBhJ9 | 1 | |
K2X6YaVp | 1 |
CarlUweSteeb napsal:
Ale byl z nich nejlepsi fotbalista - jen mu to tatik posral.
Když si vezmu, o kolik startů připravili s tátou Pepu, ani na to nechci vzpomínat. A co teprve Filipův osobní charakter...
tomiisek napsal:
Nase venkovni serie trva uz cca 11 mesicu, kdy jsme v lize i poharu vyhrali takrka vsechny zapasy. A teoreticky to behem tech 11 mesicu mohlo byt jeste lepsi, v Budejovicich, Teplicich, na Sparte a v ... Boleslavi jsme ztratili vedeni, a to i opakovane. O to vic zarazejici je, ze doma jsme jasne na sestup a v pouhych 2 zapasech jsme dokazali dostat 10 golu.
Ono se to ve všem nedá brát statisticky, i když uznávám, že to něco do sebe má.
Knihu mám doma. Nádherná práce. Velké poděkování všem kteří se na ní podíleli.
damhA napsal:
Zas až takový odborník nejsem, ale už kdysi dávno jsem bohdalecký hřbitov prochodil křížem kráž, a od té doby ještě bezpočtukrát a mnohé "hroby", která tam kdysi byly dnes už žel nejsou, nebo se minimálně změnily ... náhrobky, nebo se tyto staly již zcela nečitelnými... Z Dannerových nekrologů a dobových dokumentů jsem si v podstatě vypsal snad vše pro "mne" tehdy podstatné: měl se narodit jako syn nepomuckého vrchního poštmistra a (spolu)majitele pivovaru. Po absolvování Obchodní akademie v Plzni a praxi v nespecifikovaných zdejších průmyslových podnicích přesídlil do Prahy kde vstoupil roku 1910 do služeb Občanské záložny ve Vršovicích, kde byl v r. 1915 jmenován tajemníkem ústavu, v r. 1920 ředitelem a posléze památného roku 1927 vrchním ředitelem... ... stran klubu ze spolkového katastru vím, že prvně se stal předsedou už 1922, kdy vystřídal Josefa Štastného, po dvou letech ve funkci se na rok do čela A.F.K. vrátil "otec zakladatel" Hynek Počta, toho pak vystřídal Josef Srb. Roku 1926 se Zdeněk Danner do čela klubu vrací, ale zatím jen na rok, aby ho tentokrát vystřídal Miloslav Niederle. V letech 1929 až 1934 předseduje nyní již Bohemce plných šest funkčních období v řadě!!! V době Dannerova úmrtí ovšem šéfuje už druhým rokem klubu Antonín Sýkora, kterého pak začátkem prvního válečného roku vystřídal František Bureš... To vše se dá dohledat, ale tím se člověk nestane odborníkem, spíše jen podivínem, protože koho to dnes zajímá, že... :-)
Pánové, jste borci!
CarlUweSteeb napsal:
Jedlicka je vlastne u nas navic.Plzni stacilo vyplatit vystupku a meli klid.Budme radi,ze ho sem poslali aspon na pul roku.Tohle bych vedeni nezazlival.
Viděl bych to stejně, za mě dobrý tah.
Je to těžký, dva roky vyžadujeme příchod gólmana a když přijde /zřejmě má i kvalitu/, tak máme zase připomínky. Musíme přece věřit, že lidé zodpovědní za svoje úseky dělají svoji práci v rámci možností maximálně dobře.
Pokud ne, tak by měl zasáhnout majitel!
klokan1975 napsal:
D.Köstl mne štve jak je pomalý s velkými rezervami v technicko-fotbalových dovednostech,ale je to bojovník a lidsky sympaťák,u Vondry nevím,co bych na něj mohl říct pozitivního....a pohrdal Bohemkou ( blbci ho vezmeme ještě zpátky )....nechápu
je to tak
Klokan z Černošic napsal:
Jak je možné, že jako fanoušci se shodneme a trenér to vidí jinak??? Kopyto kopitovič, jinak to nedokáži nazvat:-(((
Trenér by měl vědět víc než my a třeba si věří, že bude Vondra platný. Těžko říci.
Klokan z Černošic napsal:
Vím, že jsi slušně vychovaný chlapec, ale k tomu, co si o tom myslím já napsat "zaskočilo mne to", tak to je neskutečně slušné. Mně to zcela obyčejně sere:-))) Absolutně nechápu, místo koho půjde na plac, ... zrovna v obraně jsou i slušní kluci v B týmu, ale třeba se mýlím a Vondra bude hrát podhroťáka, Mluvil jsem s ním krátce jednou v životě a stačilo mi to, to je srdcař jako hrom :-)))
Z herní stránky to nebyl žádnej zázrak, spíše opačně. Ale chceme tu hlavně hráče, kteří budou za tým dýchat a v tom nám Vondra jasně ukázal, že on takovým typem hráče není. Vychází mi z toho, že si druhou šanci nezaslouží.. A proč na rok a půl???