Detail uživatele diskuzního fóra - Eastman
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 36 |
Ptejte se vedení Bohemky | 30 |
Družstvo fanoušků Bohemians | 17 |
Fotbal - ČR a zahraničí | 1 |
Tlachy a kecy | 3 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
fhyjpabo | 5 | |
0DVOzsvE | 3 | |
tAXwo8cx | 3 | |
/rcfdIFY | 2 | |
lcPT4NyE | 2 | |
AzAwuZv7 | 1 | |
EZLnm8BG | 1 | |
KO64xbB9 | 1 | |
1fdgeyoE | 1 | |
w1L2mC6F | 1 | |
PyhRwsyV | 1 | |
7HTeGvzg | 1 |
AFK11 napsal:
Na klekání za Black Lives Matter není nic špatnýho. Banky přepadávaj i bílí feťáci, ale v Americe i jinde je diskriminace černochů reálnej problém, ještě před pár destíkama let si tam ani nemohli sednout v ... autobuse. Osobně bych našim borcům nic nepřikazoval, ať se každý chová podle svýho svědomí. Fotbal by se sice s politikou míchat neměl, na druhou stranu se náš klub dlouhodobě prezentuje trochu jinak než třeba náckovský jádro Sparty. A u toho bych rád zůstal.
Naopak, na klekání za rasistickou organizaci BLM je špatné úplně všechno. Byla to ostuda a za ty naše ubožáky se stydím ještě teď.
hrdin napsal:
Ptám se, protože tomu co píšeš nerozumím. Psal jsi 10.-12. 7 let po sobě. A jak jsi k tomu hodnocení postavení přišel. Ty třeba víš jak vypadají tréninkové plochy v Příbrami? Nebo podle čeho to ... teda hodnotíš? Jaká jsou kritéria v té tvé tabulce?
Je to moje subjektivni hodnoceni sily klubu (v podstate jejich financniho a lidskeho kapitalu) v casove perspektive nekolika let, pokud bych je zkusil presne seradit dopadlo by to asi takto:
Slavie, Sparta, Plzen, Banik, Jablonec, Boleslav, Liberec, Olomouc, Teplice, Slovacko, Bohemka, Zlin, Budejovice, Karvina, Opava, Pribram
Souhlasim s tim, ze z pohledu sily fanouskovskeho "kmene" jsme na tom mnohem lip, tam bych poradi videl:
Banik, Sparta, Slavie, Plzen, Bohemka,... s tim ze pokud Plzen par let nezahraje na spicce ligy tak muzeme jit pred ni a naopak pokud by se herne zvedlo Brno tak nas v horizontu peti let predezene.
hrdin napsal:
Já číst umím, ale nechápu to. Btw, loni jsme byli 13., předtím 7. a předtím zas 13. O tom jak, tu psát nebudu. Před sedmi roky jsme hráli 2. ligu, a pak jsme byli 14. ... Takže zatím jsi mě tou "svou pravdou" moc nepřesvědčil :) Proto se ptám.
Nerozumim o co ti jde, aktualnim 10 - 12 mistem jsem nemyslel soucasnou tabulku 1. ligy, ale svoje ohodnoceni postaveni Bohemky mezi ceskymi kluby (takovy lehky podprumer z tech ligovych).
hrdin napsal:
Mne by zajímalo, co je to to "tohle"?
"Tohle" = soucasny stav Bohemky (vysledky, majitele, ...), viz "Aktualne jsme na 10 - 12 miste v Cesku, 7 sezon po sobe v lize,... Jenom ty derby bychom mohli vyhravat casteji ;) "
Jinymi slovy radeji 12. misto s Darkem, nez 1. misto s nejakym cinskym oligarchou, nebo arabskym sejkem, nebo Red Bullem,...
košile napsal:
Trochu s odstupem casu a emoci se tu k necemu vyjadrim... Ano úžasný prvni jarní kolo, urvana a poprdeli odjezdena vyhra nad uhlavnim rivalem je doopravdy super a mam z ni velikou radost, stejne tak ... z vykonu predevsim obrany, pro nas byl ten zapas skvele nacasovanej ale to nijak nesnizuje 3body...to ze se tu zacnou objevovat příspěvky co si kdo dovoloval nadavat na klusacka to zkousnu, moc mu preju at tohle neni jediná vlastovka a na konci sezony smeknu pred nim a uznam moc rad svoji chybu v tom ze mu od zacatku neverim... Ale to ze po vyhre nad slavii tu je schopnejch nekolik bez servitek idiotu zacit utocit na lidi co nechtej v klubu darka a vubec si dovoli ho obhajovat a vypisovat tu at jdou vsichni do prdele a jak je onen sef super... Ty vole vam uz uplne preplo? To 11kluku doslova ukope zivotni vyhru a vy zapomenete na vsechny ty levý co on udělal vy mu na tom davate zasluhu? A do prdele kde ji vzal? Ten frajer na rozprodal uz 3muzstva...takhle se tym nebuduje.. Stydte se vy krpaty nosy
Mne se smerovani Bohemky za posledni roky libi, klub se postupne stabilizuje a posouva vys. Aktualne jsme na 10 - 12 miste v Cesku, 7 sezon po sobe v lize,... Jenom ty derby bychom mohli vyhravat casteji ;)
Kdyby za branou u tramvaje vznikla tribuna pro 2-3 tisice divaku tak budu zcela spokojen.
Byly uz i lepsi obdobi, ale radeji tohle, nez Cinany, Araby, nebo mafiany ve vedeni.
Hoonza Houdek! :)