Detail uživatele diskuzního fóra - kacrrr

Datum prvního příspěvku
29.03.2008
Celkový počet příspěvků
404
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 388
Ptejte se vedení Bohemky 5
Tlachy a kecy 11
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
HuxurrhV 186
bsfKPNRm 103
Iq60B2fT 13
Joka6sUa 8
EGtWUcZK 6
Uuxtj9/m 5
nNNotZvn 5
LaHAgfI/ 5
K+aoGAN7 4
hbITvcF+ 4
fm8ZuI8L 3
npopTir7 3
8d2hHkES 3
tGr2gAIa 3
GX7otedc 3
584lNdOk 2
qHdVS/vl 2
NzQpySbh 2
qjVhe/PJ 2
/SaFXA5O 2
BDFg2+Ed 2
wIfjqRwg 2
5jkoEmOi 2
LZS6CWkk 2
7M+aNo8V 2
4hCOP7kr 2
waDh/WvD 2
HKpRrKBJ 1
EMjd74uY 1
qBBDYqjz 1
BuBOsBVt 1
kfYiNWhR 1
iLGiGx/R 1
hk/6aQbq 1
UsZNKfaB 1
P+c3tFlR 1
drwk6KPQ 1
fdU8CsZ3 1
RKtDnH0R 1
PSY/sdQL 1
uWiM7Hl2 1
rk0yuIVu 1
zG5zxsDt 1
nz+AZILs 1
Mo8En4kg 1
NW5MTsor 1 Malstr
Oht6Hpxr 1
T5HKJOAY 1
nXE4lilS 1 petr.koukal
j8Zesal/ 1
GgD+TQrs 1
0ZmOK+rS 1 Svatoslav.Bata

Ahoj Klokani

Dneska dvě hrubé individuální chyby. Při prvním gólu Zlína Beran nedokáže zabránit centru přes malé vápno kde namísto bránění čumí Kostik a je vyrovnáno a při druhém gólu Zlína se Hrubý točí zády namísto vystoupení proti střele a je to 2:2. Hrubý 9 z 10 přihrávek dozadu.... Chybí kvalita, někteří hráči bojují ale to nestačí!

Ahoj Klokani

běhavý impotentní fotbal bez efektu...Bohemka se dneska dostala bodově do skupiny o záchranu. Beru, je hodně zraněných ale za týden pokud nebudou tři body může Bohemky opět klesnout a tady už končí legrace!

FreeBeam napsal:

Zcela s Tebou souhlasím, mít v brance gólmana a ne Valeše, mohlo to dopadnout jinak. Valeš stál rozkročený na patách, to nemůže absolutně nic udělat. Jen koukat jak to dopadne. Ve všech sportech vždy trenér ...

Přesně! Souhlas

skrob napsal:

Blbost, první gol byl obstřel 3 obránců a při druhém se Filip jednoznačně minul.

Evidentně nechapes o čem píši. Blbost je tvuj komentář...Brankář musi udělat pohyb proti mici at na něj dosáhne nebo ne! Už to konečně chapeš?

Ahoj Klokani, k dnešku řeknu pouze jedno. Už od přípravek učíme gólmany že musi reagovat na každou střelu. I když si mysli že na ni nedosáhnou. Kolikrát se už stalo že konečky prstů gólman míč tecuje a ten skončí na tyči! Valeš při obou gólech Sigmy stál a čuměl... Za mě takoví brankář který to alespoň nezkusi nemá v bráně co dělat a v ligové už vůbec ne!

Konec dobry všechno dobry! Pokud by Hybš dal penaltu tri body z venku... Ale klobouk dolů co kluci odehrali v deseti. Doufám ze Puškáč dnešním zápasem v Bohemce dohrál. Co předvedl je vrchol vymaštěnosti!

kolina napsal:

Problém  bude v tom, že trenér už chce nějaký "progres" takže chce hrát víc "fotbal" ale na kombinační hru fakt nemá hráče. Chtělo by to hrát to na co hráče máme, méně těch složitostí, více neústupnosti ...

Určitě, souhlas

Ahoj Klokani

Kovařík a Hybš na levé straně hoří, nestihaji a Hrubý, ten by snad i před prázdnou brankou prihraval dozadu.... Nevím zda ve druhem poločase se stane zázrak jako v Hradci, ale se strizliky jako Beran či Kozák tomu proti urostlé obraně Baníku moc šanci nedavam!

Ahoj Klokani, 

Podívejte se do Prostějova. Primátor Jura je i předseda 1.SK Prostějov. Schváleno200milionu na novy stadion, vyhřívaný trávník... Klub přitom ma v nájmu pouze umt na Olympijské. Na Městským stadionu platí pouze pronájem v hodinách co hraji a trénují, jinak veškeré náklady nese město. Střet zájmů jako prase, ale nikomu to nevadí. Přitom klub je na sestup do MSFL.... Tak takhle se to dělá :-)