Detail uživatele diskuzního fóra - kacrrr

Datum prvního příspěvku
29.03.2008
Celkový počet příspěvků
386
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 371
Ptejte se vedení Bohemky 5
Tlachy a kecy 10
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
HuxurrhV 176
bsfKPNRm 103
Iq60B2fT 13
Joka6sUa 8
EGtWUcZK 6
Uuxtj9/m 5
nNNotZvn 5
LaHAgfI/ 5
K+aoGAN7 4
hbITvcF+ 4
fm8ZuI8L 3
npopTir7 3
8d2hHkES 3
584lNdOk 2
qHdVS/vl 2
NzQpySbh 2
qjVhe/PJ 2
/SaFXA5O 2
BDFg2+Ed 2
wIfjqRwg 2
5jkoEmOi 2
LZS6CWkk 2
7M+aNo8V 2
4hCOP7kr 2
waDh/WvD 2
HKpRrKBJ 1
EMjd74uY 1
qBBDYqjz 1
BuBOsBVt 1
kfYiNWhR 1
iLGiGx/R 1
hk/6aQbq 1
UsZNKfaB 1
P+c3tFlR 1
drwk6KPQ 1
fdU8CsZ3 1
RKtDnH0R 1
PSY/sdQL 1
uWiM7Hl2 1
rk0yuIVu 1
zG5zxsDt 1
nz+AZILs 1
Mo8En4kg 1
NW5MTsor 1 Malstr
Oht6Hpxr 1
T5HKJOAY 1
nXE4lilS 1 petr.koukal
j8Zesal/ 1

Jedličku bych vyhnal z brány a dal tam okamžitě Reichla!!! Několikaty gól posili z Plzně...

Hrubý a Smrž jsou hráči do divize, ne do ligy. Je to hnus velebnosti...pokud uděláme s tim co predvadime alespoň bod, bude to zázrak.

Gól Jedlicky...Reichl by mel dostat zase šanci a hlavně je to gólman Bohemky!

babusek napsal:

Odborník žasne a laik se diví. Každopádně pochvala, že jste k tomuto názoru konečně dospěl.

Bohemka sice dosáhla v loňském ročníku na pohár v Evropě, ale nikdo nemůže zapomenout že taky dostala od obou S pořádně napráskáno. Nejinak tomu bylo z kraje této sezóny, kdy od Bodo rovněž dostala lekci a v pohárech skončila. Až nyní je vidět že si hráči začínají věřit, přestávají být připosránci a dvě utkání se Spartou ukázala že brzo bude Bohemka schopna hrát vyrovnaně i se špičkou tabulky. Teprve nyní se zhodnocuje práce Veselého! Pokud jste toto vše viděl už dávno, jste borec! Předpokládám že já jsem laik a vy odborník! Děkuji za pochvalu...

Ahoj Klokani,

když se podívám dva roky zpátky, cítil jsem beznaděj že můj milovaný klub bude hrát pořád jenom o záchranu, že jeho maximum je v klidu odehrát ligu a za cíl bylo vyhnout se ba-ráži! Pak přišel odchod trenéra Klusáčka a na místo něj přišel Jarda Veselý. Neznámí trenér kterému jsem moc nevěřil, který nikde nic moc nedokázal. A ono se ukázalo že tento trenér byla trefa do černého. Člověk který evidentně fotbalu rozumí, ví o čem mluví, má svoji představu jak prosadit Bohemku do lepší části Fortuna ligy a chce ukázat že on je ten správný muž na správném místě. Vše ale nejde dělat tak, že se mávne kouzelným proutkem a Bohemka bude najednou rok co rok hrát o špičku ligy, bude bojovat o poháry. Sám také trénuji, sice děti ale i tam si musíte tým vybudovat, naučit je na hřišti předvádět hru kterou chci aby hrali. K tomu si potřebujete typologicky poskládat tým z hráčů tak, aby moji představu dokázali ve hře předvést! A já si myslím že v této fázi nyní Bohemka je. Vše chce čas. Majitelé musí Veselému dát hráče které pro svou představu do týmu potřebuje nebo je udržet a na trenérovi je vše poskládat a dát tomu tvář ve hře. Věřím že Bohemka pak bude stoupat žebříčkem nahoru. Loni to bylo o štěstí, v budoucnosti to musí být o koncepční práci která má trvalejší podobu a přinese dlouhodobější lepší výsledky ve hře i  v tabulce Fortuna ligy. Já už nyní Jardovi Veselému věřím a jsem přesvědčený že konečně je Bohemka na správné cestě! 

Ahjo Klokani,

nevadí mi že Bohemka po srdnatém bojovném výkonu prohraje! Dneska ale bylo na hřišti příliš mnoho hráčů kteří měli ze Slavie plné gatě dříve než se koplo do míče. Přitom Slavie poslední dobou nemá žádnou top formu. Strach přihrát dopředu, neustále dávat alibisticky míče nazpět, bát se na sebe vzít zodpovědnost, kopnout míč nazdařbůh do autu. S tím takovíto hráči nemají v lize co dělat! Nechtěl jsem jmenovat, ale to co předvádí třeba Smrž, to úplně může od začátku hrát v základu Pepa Jindřišek a myslím že by byl lepší! Takže pane trenére začněte měnit mentální nastavení některých hráčů na útočné pojetí! Bez toho brzo neporazíte nikoho. Ostatně ve spoustě sportů se již mentální kouči používají, v Bohemce by ho spousta kopálistů potřebovalo jako koza drbání... Zbabělost do Bohemky nepatří!

Ahoj Klokani!

Dneska důležité tři body! Jinak ze strany Bohemky to byl ve druhé polovině fotbalový hnus! Co předvádí Smrž nechápu! Hráč tak maximálně do divize...