Detail uživatele diskuzního fóra - chlodvik

Datum prvního příspěvku
03.03.2002
Celkový počet příspěvků
399
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 363
Ptejte se vedení Bohemky 30
Online chat s vedením 1
Družstvo fanoušků Bohemians 1
Tlachy a kecy 2
Jiná komunita 1
Bug Reporting 1
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
dCx6qkVY 38
VTM8/ZOT 20
xjDAmYVa 19
RspwwXNe 8
cPbqBng8 5
f3QoL1iN 3
vfNDHiJG 2 vapno80
4mOmio9J 1
Aue1n6bZ 1
f7Vi2eZ8 1

Dotaz: neví někdo, zdali platí pro permanentkáře sleva v prodejnách Barvy-Laky? Děkuji, šikne se mi to

pišta napsal:

jj letí to..už je to 16 let.-))

Už 16? Nezapomenu na ten prolomený plot a též na toho moderátora, který řekl "To jste mne strašně zklamali!"...:-))))). On si tenkrát dost naběhl, když zahlásil "V rámci předzápasového programu vám předvede svoje vystoupení náš oddíl rytmiky!". Vyběhly dorostenky a z kotle se sborem ozvalo "Kozy ven, kozy ven, kozy ven!"....:-)))))))

Někdy mi připadá, že někteří fanoušci snad i perverzně čekají na nějakou větší prohru, aby mohli vyventilovat svojí frustraci, která kolikrát nemá s fotbalem pranic společného... Je zajímavé, že když se vyhraje, tak tady moc neoslavují. Nechápu potom jejich motivaci fandit Bohemce... Já si tuhle sezónu neskutečně užívám, mám poprvé od svých 17 let, kdy bohužel jeden gól skvělého Miloše Beláka nestačil na další postup, šanci vidět milovanou Bohemku v pohárech. Zažil jsem titul, oslavné vběhnutí na hřiště po vítězství nad Ajaxem a přecpaný sektor na Prkně s Totenhamem, kdy Borovička sundával málem ušlapené malé kluky z plotu a podával je doktorovi Bradáčovi. A chci to zažít zase! Jasně, kritizovat výkon jednotlivce, proč ne. Ale odpovím vám protiotázkou: COPAK NEVIDÍTE, CO SE TADY VŠECHNO ZMĚNILO?! ....:-)

Snad se nenechají naší pořadatelé zaskočit. U nás na Praze západ se roztrhl mračno nad naším dvórečkem....