Detail uživatele diskuzního fóra - hrdin
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 6784 |
Ptejte se vedení Bohemky | 494 |
Online chat s vedením | 7 |
Družstvo fanoušků Bohemians | 70 |
Fotbal - ČR a zahraničí | 2 |
Tlachy a kecy | 165 |
Jiná komunita | 20 |
Bug Reporting | 5 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
FyNBeQMx | 1486 | |
rsbJ6d4Y | 1100 | |
9nFY4k2e | 141 | |
GvAV3w2e | 26 | |
W9pWdKSf | 24 | |
CSU4u/xV | 16 | |
fC5939Id | 16 | |
2wu6dz1T | 14 | |
XQGXDqao | 14 | |
QHxzFycs | 14 | |
QqRIZw3r | 13 | |
DoAoOygS | 10 | |
0ERoTOgE | 10 | |
8IH+zlOl | 10 | |
iXV59LWs | 9 | |
Qphiq9gR | 9 | |
CVSqV9+d | 9 | |
QKKkMMOW | 8 | |
dgQ8fPEi | 8 | ludvavestec |
nWM2+yxH | 8 | vine, Rey |
LUi6YVJv | 8 | borůvka, Vertigo |
bueakVqX | 8 | |
KiMJy/rf | 8 | |
wMJEuaTw | 7 | |
SGFuPABU | 7 | |
0EPLfOOO | 7 | |
fSfYggGN | 7 | |
/tkK7LKF | 7 | |
m+6yNAVq | 6 | |
mOB1AM1P | 6 | |
4UmRp9AL | 6 | |
+P69mn2J | 5 | |
lg7KcD/3 | 5 | |
K1v1pTqj | 5 | |
nPbCERl7 | 5 | |
ZpNnsiC9 | 5 | |
KWIazbk8 | 5 | |
HMfkfQCB | 5 | |
wuHTXSIR | 5 | |
d42D4zDc | 4 | |
FY/zy+EJ | 4 | |
0ro/rLyO | 4 | ludvavestec |
xsq90qck | 4 | |
QrObnLnM | 4 | SIJOZ |
xCFgLjVO | 4 | |
SA/Ii5vi | 4 | |
bLeqM3Jd | 4 | |
vpLu7Jhj | 4 | Hrubajz |
qrEMFBr6 | 4 | |
jKRtsZ7P | 4 | mildík |
/QMhb6kh | 4 | |
czPQ4Ojy | 4 | |
kd+Bks2/ | 4 | |
zSMc3bXG | 4 | |
YQZv/TRD | 4 | |
4tuvVVfC | 4 | |
9jM3TI7G | 4 | |
pnS6XidK | 4 | |
dSk/fDAu | 4 | |
n28YlPmy | 4 | |
X6K+BqNu | 4 | |
hm4Fok/b | 4 | |
EUvmDjm7 | 4 | |
KQnJlhAa | 4 | |
liMdh7Zx | 3 | ventik |
qArW5yhq | 3 | ludvavestec |
kE9WD3+a | 3 | |
8Uyac++U | 3 | |
5Lh7WjYl | 3 | |
LibzExEk | 3 | |
VK9kNuuk | 3 | Jirka77 |
1NTId910 | 3 | |
rDzEdjgB | 3 | |
jIrqRdO/ | 3 | SOZE, albertusman |
JZJOoG+y | 3 | borůvka |
nA7TJsww | 3 | spyder |
JIdf8rIl | 3 | |
W18ZN16w | 3 | |
4VSwD1My | 3 | |
EjMUeWUI | 3 | |
F/NCVQrz | 3 | |
Y6gN5+Pb | 3 | |
vRz5qMGu | 3 | tommy1905, Svatoslav.Bata, marco1905, Batoh, b1905 |
EixMGjJp | 3 | |
1DLEvfy4 | 3 | |
CLdtvI+x | 3 | |
0P2IMFPQ | 3 | |
/XGR4HxY | 3 | |
Pc301hyi | 3 | |
X2dD5fa8 | 3 | |
h1Lwvn0f | 3 | |
3gkdiWZz | 2 | Bradkins |
lBSDHQXD | 2 | |
SiDDR3rV | 2 | spyder |
T/rA9dBD | 2 | klokannn |
Vflz4ndV | 2 | borůvka |
2g8VQX9F | 2 | ludvavestec, spyder |
6u3c4+F2 | 2 | |
XC0z/di6 | 2 | |
wWEi45dS | 2 | |
xU3JRLNF | 2 | |
p3/+zaku | 2 | |
TrZHVLa8 | 2 | Hrubajz |
JubMN25Y | 2 | Rey |
BJ01WKin | 2 | ludvavestec, albertusman |
C8arqLhF | 2 | |
9NBYWQWA | 2 | |
jjeHoRdH | 2 | Vertigo |
Zwa/x0rR | 2 | marco1905 |
C1oyYh9C | 2 | |
ijcShPhS | 2 | |
YBUEArok | 2 | |
lGznMbWn | 2 | |
d80rfMDh | 2 | |
ANryC6Wy | 2 | |
G4pNt0XW | 2 | |
KablpYvj | 2 | |
vsV9oPeZ | 2 | |
cka777M9 | 2 | |
SBs5kqPN | 2 | |
2u6Lzshg | 2 | |
2/Sj+n0O | 2 | |
xWqccdCP | 2 | |
sMSMz3d9 | 2 | |
+/1edxcJ | 2 | |
Vu0puY8T | 2 | |
yMRFmt1E | 2 | |
B5nOJrul | 2 | |
rMu+d3CU | 2 | |
vnqaAcqs | 2 | |
FhO8vX/Q | 2 | |
ekHnixZY | 2 | |
1liqz15Q | 2 | |
+aUxYiV5 | 2 | |
dVmbeRgQ | 2 | |
8R0PM06s | 2 | |
urfKVI3P | 2 | |
uoTSt4yi | 2 | |
RdrcVk9p | 2 | |
VChvynZ4 | 2 | |
4AE2YGRO | 2 | bonano30 |
yP1IZsIR | 2 | |
+JawgwB7 | 1 | |
c7BBswUn | 1 | |
IfNEQUyo | 1 | |
wgiybjDj | 1 | ludvavestec |
VSAa9Nv6 | 1 | SOZE |
TW54M7wv | 1 | Ivek |
nWrxTeRv | 1 | |
eJ6myRAa | 1 | |
hRG8q4Qn | 1 | |
ROF31dlU | 1 | mildík |
3Tvxsn5c | 1 | |
5NC3tSm+ | 1 | |
i/kRTHje | 1 | |
Om6WfDTc | 1 | |
eb7OlGob | 1 | Vertigo, spyder |
VfC/Jy+9 | 1 | |
oMUZvjCG | 1 | ludvavestec |
T3WYif0j | 1 | |
++1Kp7bK | 1 | SOZE |
Z34ypi3V | 1 | |
Zy1yWiA+ | 1 | |
NOCg9kMR | 1 | |
nhg7h/vp | 1 | |
t1tm2XOv | 1 | |
zEWjZqhY | 1 | spyder |
OCULkHD0 | 1 | |
MTzRSo09 | 1 | |
Jpx4N7AC | 1 | spyder |
7r9NYsWn | 1 | |
hljgDAPV | 1 | mimikry |
sPzRm+sY | 1 | |
9lUkjxWL | 1 | |
1wskiGzW | 1 | |
hURttvhZ | 1 | |
f3owsNdx | 1 | |
LvGtWfL6 | 1 | |
L7/c/cB0 | 1 | don |
pvThEPTa | 1 | |
sPZDBZTq | 1 | |
nAT5a4S0 | 1 | |
h3jargb+ | 1 | oto.kraus |
8klmLm2i | 1 | |
elQbagHh | 1 | |
74sLyrnx | 1 | |
hvwbAb/D | 1 | dykovka, albertusman |
5S+O1luR | 1 | |
BPgh777C | 1 | |
WPjrlAii | 1 | |
bk3fkj2H | 1 | |
lf09mGrv | 1 | Rey |
nwhTUfUf | 1 | spyder, borůvka |
+ldVtTPC | 1 | |
GmufYorX | 1 | |
s6j/jhbP | 1 | |
iKER1ox/ | 1 | |
OCTytor+ | 1 | |
v81CxNIm | 1 | |
eykDwiuK | 1 | |
W4DTRD0M | 1 | |
vPlAhS5m | 1 | sasek |
retVmYk6 | 1 | |
dbyOv9X2 | 1 | |
Lk5KN1LI | 1 | |
IXBnMh8N | 1 | |
7H6hJzXF | 1 | |
+D+amzei | 1 | |
3r2elMEE | 1 | |
9lOZMV10 | 1 | |
juEEnHoG | 1 | |
xE5cHGsf | 1 | |
kiRpFQf9 | 1 | |
1VOfEL6C | 1 | |
SZfbtm2C | 1 | |
9+2k2Yn0 | 1 | sasek |
KWbcVHfl | 1 | |
sVeHjNCB | 1 | |
qnpvSX6W | 1 | |
c4SQa7nK | 1 | |
0sM6DDXi | 1 | |
4C9cpwG1 | 1 | |
+Mnl7MWK | 1 | |
1UfIl3p7 | 1 | |
u7R34zxY | 1 | |
sMQ+wTjz | 1 | |
VfW/dywG | 1 | |
M9cJJHO5 | 1 | Svatoslav.Bata |
k4t7NCyo | 1 | |
Y5CaGy0K | 1 | |
NzaUxa28 | 1 | |
vUEQxClF | 1 | |
iFF+PyLH | 1 | |
431048Ml | 1 | bonano30 |
IttzNWfg | 1 | |
+7lOGE0X | 1 | Darek.Jakubowicz, Svatoslav.Bata |
k97npdzT | 1 | |
z6FpoHQC | 1 | |
Cks9SEO4 | 1 | |
QK8vKkw5 | 1 | |
goL31GZi | 1 | |
HZqcwvqR | 1 | |
2MiVS+3q | 1 | |
3KTI9uaS | 1 | |
KHrebsIc | 1 | |
zUjB+4Iq | 1 | |
ouRS2V+R | 1 | |
7f/FncJD | 1 | |
O04EMadc | 1 | |
UAhQzjP3 | 1 | |
1vz0z/Nb | 1 | |
Ap33+Lbl | 1 | |
yop50nyv | 1 | |
tWP34LzW | 1 | |
uLEQogUa | 1 | |
WKv0Egb5 | 1 | |
bo5aaznI | 1 | |
OA1S63jy | 1 | |
swtSKVkL | 1 | |
SNndsM1E | 1 | ausgaras |
YNBSNuBZ | 1 | |
XE++QHpX | 1 | |
B5h+JbX9 | 1 | |
4c4E+4xX | 1 | |
nBUQMsTQ | 1 | |
ij9dbiLe | 1 | |
jty0ZmZ/ | 1 | |
J9c4yvn0 | 1 | |
LcHTqNFd | 1 | |
KKM7Vv1Z | 1 |
JohnZ napsal:
Malá otázka do pranice.V létě končí smlouva spoustě hráčů v Jablonci a kdo ví jak to tam všechno bude.Co využít šance?Za mě Pilař pořád výbornej hráč,pokud mu alespoň trochu slouží zdraví,na český poměry i rychlej ... a hlavně technickej.Hrubý,záložník s přehledem a dobrou střelou a krajní obránce Krob,ten má zase výborný centry ( ale to jsme čekali i od Kovaříka).Otázkou jsou samozřejmě jejich platový požadavky.Těch hráčů kterým končí smlouvy je tam ještě víc ale vyzdvihl jsem tyhle tři.Jakej je váš názor?
Já si myslím, že Jablonec je tam kde je proto, že těm hráčům nechodí již snížené peníze jak by měly. Proto když u nás půjdou s platem dolů, tak si nemyslím, že se tu přetrhnou. Ten Krob tenkrát řekl Francovi, že za peníze, co mu nabízí Karviná, by nevstal z postele. Pak bych rád konečně viděl nějakou koncepci budování týmu. V. Hrubého mám v hlavě za dobrého gólmana, ale zase, je mu asi 37.... Na první pohled bych byl pochybovačný
kolina napsal:
Nějak to už s tou demagogií přeháníš... Mimochodem, to že někdo z "dat fotbalistů" hned nepadne na znak přece neznamená že je technologický ignorant... No a v případě že se snažíš "otírat" o mě tak věř tomu ... že jsem začal při práci používat mobil už když se začínal nosit na popruhu přes rameno, no a internet používám v podstatě od samých začátků což snadno ověříš i zde kde píšu už víc než 20roků což je cca o 10roků víc než zde píšeš ty... Co se týče těch "fotbalových dat" tak já prostě fotbal hodnotím podle toho jak se mi líbí hra/přínos jednotlivců, hra celku, jaké jsou výsledky, prostě to upřednostňuji před nějakým hodnocením na základě "dat z podprsenky"... Tak hlavně dnes vyhrát a jedno jak, BOHEMKA DO TOHO!!!
:))) Já Tě naprosto ubezpečuju, že jestli si myslíš, že z podprsenky vytáhneš 2500 parametrů, tak máš určitě mnohem, mnohem větší technickou představivost než já. Ovšem pokud tedy víš něco o sportovní datové analytice, pak nechápu, proč píšeš o podprsence? Snad jsi to dočetl až sem...
rocknroll napsal:
Myslim, ze mas trochu zkreslene predstavy o analytickem pristupu. To si opravdu myslis, ze tihle analytici jsou tak hloupi, ze nedokazou oddelit osobni statistiky od kolektivnich statistik? Znam trochu analyticky pristup ve sportu, ktery neni ... fotbal a tam jsou na vsechno ruzne indexy, nekdy tak slozite (a navic ma kazda firma krome tech hlavnich indexu i ty svoje vlastni), ze je jim tezko porozumet. Ale ver mi, ze to neni zadna jednostranna zalezitost.
To máš těžký... Na přiklad kolem roku 2000 byli lidi, co říkali, že nepotřebují mobil, že by je omezoval. Kolem roku 2010 byli zase lidi co říkali, že nepotřebují chytrej mobil, že jsou chytří i bez něj. Před pár lety byli třeba lidi co říkali, že internet v mobilu je zbytečná rozmařilost. A dokonce tu jsou lidi, co tu ventilují alogické narativy z hromadných e-mailů.... Btw, v Moneyballu mám moc rád hlášku, "mohl bych vědět, kde přesně na hřišti je ten dollar, který platíme za sodovku?" :)
kolina napsal:
Proboha co to je za otázku: "Ale kde je prosím vzít?"... (Co si je třeba nenechat utéct když už u nás jsou?!?) Mimochodem, nejlepší fotbalová ligová soutěž PL, no a v každém klubu co tuto soutěž ... hraje jsou "ANGLIČANÉ" v menšině! Když si někdo neví rady s tím jak pro svůj klub sehnat kvalitní hráče/zaměstnance a udržet si je tak ať raděj dělá něco jiného! Jasně, zmiňuješ Slavii, ale ono není náhoda že právě ta Slavia má nejvyšší rozpočet, no a po ní Sparta, Plzeň... Ano, je to o penězích o ochotě investovat do dostatku kvalitních zaměstnanců a hráčů (to je ten výrobní prostředek), mimochodem když porovnáme umístění "PRVOLIGOVÝCH" klubů v tabulce a porovnáme to s tabulkou rozpočtů jednotlivých klubů tak to v podstatě bude cca stejné... Peníze a ochota investovat do kvality to je důležité a buď se hledá způsob jak toho dosáhnout a nebo důvody proč to nelze... Takže je to především v LIDECH a jejich přístupu, to je podstata všeho! BOHEMKA DO TOHO!!! Jistě že do mládeže se musí investovat to je bez pochyb, ale zde musí přitlačit především "STÁT", teda když to jde do DIVADEL, všemožných NEZISKOVEK, no raděj už v tom výčtu nebudu pokračovat...
Promiň, ale mně tohle přijde jako něco šíleného. Samozřejmě že máš nějakým způsobem pravdu...., ale ty jsi vytrhl jeho "první větu" (jako kdybys zbytek ani nečetl. A hlavně, JohnZ reagoval na komentář dáda74. Přeci se tu nemůžeme takhle bavit, ne? OK, můžeš napsat, "k Tvé první větě...", namastit celý příspěvek OT, ... Kam to povede? Ta já z toho vytrhnu ty neziskovky a řeknu, že z deseti neziskovek jenž od státu dostávají dotace, je osm sportovních a fotbal je asi 5. A CU je taky neziskovka. A přijde další a napíše, že špatně používám uvozovky... Co z toho jako pak je? Fórum nářků. A jaký to má smysl?
CarlUweSteeb napsal:
Bohemka se bez kvalitni mladeze nikam neposune.Problem,ze odpadu jako Budejcim mesto dalo treninkove centrum - to Praha neudela.Kraj i mesto stedre dotuje mladez v Budejcich - to Praha nikdy neda. Takze nezbyva nez brat drobky od ... Sparty ci Slavie a mit stesti jake bylo s Radou.Anebo pomalu pomalinku budovat ze svych penez,ale to je nejmin na roky. Suma sumarum budme radi,ze jeste hrajem ligu.Bez lodpory mesta a kraje to dnes uz nejde. A proti Budejcim mame jeste supr majitele i kdyz to taky neni zadna slava.
Já jsem tu napsal několik příspěvků s příkladem florbalového klubu a třeba Sparty a ty jsi na ně i reagoval. A teď tu napíšeš tohle. Jak je to možný?? Mohl bys mi to prosím tě někdy vysvětlit? Praha i městské části samozřejmě přispívají na mládež. Budějovice mají krajskou akademii podporovanou FAČRem. Proč má Dukla lepší mládež než my. Proč má Meteor lepší mládež?! Proč tu jednou píšeš jedno a podruhé skoro opak?
dáda74 napsal:
Ale taky hned doplatili 15 různým agentům za tolavirova. A nic z něho neměli. Ono kdyby se prodal tenista do usa za 15-20, tak jsme mohli také vykřikovat, jak byl vyskautovan... kdybych tě neznal, ... tak si snad myslím, že máš provizi od dobiase, za každou zmínku o něm;)
Tak teda ještě jednou a zřejmě asi naposledy, jelikož diskuse s Tebou mě fakt nebaví, protože jsou naprosto nepodnětné, a Tvoje OT "argumenty" je obvykle nikam neposouvají. 1.) Co jako na tom podle Tebe mění "argument", že Budějovice vzali hráče jako projekt? My to děláme taky... On jim jako někdo bránil aby ho nevyplatily? Proč tím argumentuješ? 2.) Ani InStat není jediná firma a 11hacks už vůbec ne. Je jedna z desítek. Můžeme si vybrat tu, co má Sparta, nebo nějakou úplně jinou. Je mi to fakt jedno. Asi těžko budeme budovat vlastní analytické oddělení jako Sparta se Slavií a i tak to není na hned.
Několikrát tady p. Bororo popisoval, jak scoutoval hráče. Jak je to nelehká záležitost bylo popsáno mj. i bohemákům v dobře známých knihách. V jednom utkání je pro jednoho člověka těžký sledovat jednoho hráče. Tady InStad přináší o "22" hráčích 2500 parametrů z každého utkání. Má histori těch dat, kde jsou desetitisíce hráčů. Jsou další firmy jako InStad, takže obsáhneš celý svět. A dokonce jsou i analytici kteří tvrdí, že z těch dat umí úspěšně odhadnout i charakter hráče. Mohl bys tady nějak rozumně vysvětlit, jak tohle obsáhne scouting jedno člověka??
3.) Vodháněl je odchovanec MB. Naučili ho hrát fotbal, v juniorce mu dali nadstandardní plat jen proto, že mu věřili, a aby nemusel chodit do práce a mohl se naplno věnovat fotbalu. Pak ho poslali na hostování do 2. ligy, a on je totálně podělal. No a pak víceméně i nás. Těch 15M Filatelie chtěla dát ;)
dáda74 napsal:
Jo jasný, půlka týmů přemýšlí jak poplatit výplaty, vyhrivani taky bude lahůdka při cenách energií ( a to se začíná příští rok hodně brzy). Drahý programy na vyhodnocení , drony, možná by nebylo špatný koupit ... soukromý tryskac, aby se hoši moc neunavili při cestách třeba do zlína.... Možná by pro začátek stačilo 16-17 konkurence schopných fotbalistů.
Tak já Ti to zopakuju ještě jednou... A kdo ty konkurence schopné fotbalisty vybere a kde je sežene? Budějovice prodali Basseye za 35MKč. Myslíš že by to nezaplatilo třeba Dobiáše a i vyhřívání? Promysli to ;)
AFK11 napsal:
S tebou se těžko baví, vezmeš cokoli a překroutíš si to po svým. Petrák je fotbalista, i když není v top formě, ale zároveň jsem tady jako jeden z mála vždycky psal, že Ljovin je ... super hráč, když mu všichni nadávali. Určitě jsem si myslel, že do desítky budeme, po podzimu bylo jasný, že to tak nebude a po prvních kolech na jaře je mi jasný, že budeme hrát baráž. To je život. Ale já mluvím o tom, že jsme teď pár let tu kostru měli a mohli se na ni spolehnout. Ty seš fantatickej antihašovec, ale fakt je, že v tom roce 2017 se ten kádr obměnit musel. A nepřišli špatný hráči na naše poměry. Mimochodem, pamatuješ, jak se tu všichni smáli, kdo je nějakej Wiesner, když tu byl na pár dní na zkoušce? Před dvěma lety byl kádr postavenej luxusně. A nemáš pravdu, že byli všichni hráči zadarmo, klub začal za posily i platit. Od tý doby to jde ale světem. Teď to prostě potřebujeme postavit zase odznova. Jak říkám, věřím, že pomůže Hůlka a některý hráči se uzdraví. Ale potřebujeme gólmana, stopera, křídla. A typově taky nějaký hráče - třeba jako Sejk. Po pěti lety zase platí to Haškovský (sorry): Bohemka nemá rychlý hráče...
1.) Já se to nesnažím překroutit po svém, jen tu poukazuji, že to má víc stránek. Ty máš totiž fantastickou schopnost zapomínat to zlý a pamatovat si jen to dobré ;) Kdo není antihaškovec, není bohemák. Kdo si nepamatuje minulost je odsouzen k jejímu opakování. Já třeba nevím, čemu ty říkáš "na naše poměry". 2. liga? Díky Filipům, Záviškům..., tu zase nejsou Kostkové, Blechové... Ber to komplexně. Nemůžeš si přeci neustále ze života vystřihovat jen to dobrý... Když píšeš o Radovi, tak nemůžeš vynechat Štochly, Jirouše, Šimly, Abrhámy...
2.)Wiesnera si fakt nepamatuju. Kdy tu byl? A proč to píšeš? Pamatuješ si na Kuchtu? A co jako? Spíš mi řekni, proč tu třeba není Fryšták nebo Kocič. Proč tu není Marko Dabro, který má dnes na Transfermarktu cenu 2M€? To je to, co Tě má zajímat!
3.) Já neříkám, že ty hráče nepotřebujeme. Já říkám, že my nevíme co potřebujeme. Koukni na Slavii. Oni si vezmou křídlo a udělají z něj brejkovýho útočníka. Ty říkáš že potřebujeme rychlý hráče. Všichni chtějí rychlý, vysoký, technický, obounohý, mladý hráče. Tak chceš rychlý, tak jdi na Strahov nebo Julisku a vyber si tam atlety...
Mne napadl takový šílený nápad... Co kdybychom si konečně řekli, jakým fotbalem se chce Bohemka prezentovat v příští třeba pěti letech, a pak třeba v další "pětiletce" a proč. Kde bude fotbal za 10, 15, 20 let, a podle toho pak vybírat hráče a trenéry jak do Áčka, tak k mládeži. Co kdybychom to průběžně vyhodnocovali, a řekli si, jestli jsme to určili správně a jestli není potřeba upravit vize... Nemyslíš si, že to Tvoje doplnění, okyslyčování a kostry je pořád de-facto to samé flikování? Nebo já vlastně nevím co tím myslíš...