Detail uživatele diskuzního fóra - Mejla
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 96 |
Ptejte se vedení Bohemky | 9 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
QhXCHOpq | 3 | |
kj36+sds | 3 | |
MMLYNQdi | 1 | |
xpULPg6L | 1 | |
gyKLH5Oe | 1 | |
RqeQpYLI | 1 | |
soF7qgUK | 1 | |
JAXmSBBY | 1 | |
dDodZeyz | 1 | |
ghFvfCL3 | 1 | |
rDLEV5qo | 1 | |
n//i0lck | 1 |
Scarsdale napsal:
Máme tu komerční odchody, ze kterých klub profituje, a úspěšní, relativně středně zasloužilí hráči jdou o dům dál zkusit něco víc, něco jiného. Pak tu máme odchody z důvodu (trvale nebo zatím) ne úplně dostatečné ... výkonnosti, o kterých se zmiňovat nechci, a do třetice je tu ztráta dvou našich ikon, která je sice pochopitelná, ale člověka to stejně vezme. Pozorovali jsme je tady 10 a víc let, známe nazpaměť každý jejich pohyb, nezapomínáme na jejich skvělé momenty a dovedeme si představit jak dobře působili i v kabině a táhli celý klub v nelehkých časech. Bohemka byli oni, měli jsme je za to rádi. Dane a Davide - díky moc!
Dobrý den, děkuji za Váš příspěvek.
babus1966 napsal:
Musím za sebe říct, že mám z našeho týmu po dlouhé době radost. A docela mi ji kazí, když pořád někde někdo hledá - co kdyby - kdyby - asi - možná. Kurňa, věřme hráčům, ... které máme, věřme realizáku a pořád do něčeho nešťourejme. Místo, abychom si oba zápasy užili, tak stále hledáme místa ke kritice. Kdo nechápe, tak to napíšu polopaticky. Kádr je de facto uzavřený, je v pohodě, tak kluky podporujme a oni nám snad budou dělat radost. To si opravdu nepamatujete, kde jsme byli před 15 lety??? Já vím, před 40 to bylo o něčem jiném. Ale pamatuji si dobře titul, zánik i vzkříšení a tak mohu za těch 50 let dost porovnávat. Proto si pojďme užít každý zápas, pojďme fandit našim Klokanům a pusťme různé malichernosti z hlavy.
Děkuji, lépe bych to nenapsal. Cítím to úplně stejně.
Pánové Georg55 a zeppelin, mluvíte mi z duše.
Mates87 napsal:
Jste se zbláznili s tím zdrazenim permic ne?minimálně pro stávající pernamentkare?jdete fakt do pi*i Jakubovicove. Nejde o ty prachy ale o princip.ale ono někde musí zpětně vydělat na to sponzorovani finálové části FL.ŽE SE NESTYDITE ... ŠMEJDI POLSKÝ
Zdravím, na tomto fóru jsem byl spoustu let vyloženě závislý, hltal jsem každý příspěvek... Umím pochopit frustraci po nepovedené sezóně, ale to, co sem někteří lidé dovedou napsat, je už někdy hodně přes čáru...