Detail uživatele diskuzního fóra - Fan1905
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 256 |
Družstvo fanoušků Bohemians | 1 |
Tlachy a kecy | 2 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
QGvD85wQ | 82 | fans1905, Klokanekst |
IB2ASRaD | 73 | Klokanekst, Fans1905 |
kfScaym+ | 71 | Klokanekst |
+tlzj54v | 7 | |
7ki+vGr8 | 3 | |
14aw9Kl9 | 3 | |
ALJYacHj | 3 | |
fYa1BVfS | 2 | |
K0wk9tWO | 2 | |
sXtRCCQ4 | 1 | |
EeSmjLqj | 1 | |
r44RlXlV | 1 | |
FpduyeS/ | 1 | |
MeA1gJDn | 1 | |
/hk2bVXS | 1 | |
QX/9IbWE | 1 | |
lteXgcEl | 1 | |
J1kOA2N9 | 1 | |
A4zsppTD | 1 | |
+jsnQINE | 1 | |
td+WtMzY | 1 | |
061ux6XK | 1 |
Výborné výsledky v útoku zejména zařídilo trio Puškáč, Květ a Hronek a teď dva chybí. Jedině velká bojovnost zabrání sešupu dolů tabulkou.
kolina napsal:
Barťas nevim, nevím, ale ani s tím Květem nevím, nevím především proto, protože se tam vyhrálo... Jen vzpomeň jak se ještě nedávno bědovalo, že kluci málo bojující, že nehrají nadoraz... Teda v Teplicích vyhrála BOHEMKA jako tým ... a součástí toho vítězného týmu byl Barťas i Květ... Díky všem za toto vítězství! BOHEMKA DO TOHO!!! No, jasně že si kluci musí ty své zákroky víc hlídat, nicméně účel světí prostředky...
Díval jsem se na záznam. Květ řešil má vlastní půli brejk na naší bránu a Barťas hluboko na polovině soupeře. Svým zákrokem mohl přerazit nohy soupeři. Napsal jsem rozpěněný, aby šel do důchodu. Snad si vezme poučení a už nebude zaměňovat tvrdou hru za likvidační.
Podle komise rozhodčích měl být vyloučen i Bartek. Na půlce soupeře se zbláznil. I mnou uznávaný stdcař asi už patří do důchodu.
Kdo nahradí Květa a Puskáče ? Myslím, že pokud skončíme ve druhé skupině budem rádi.
Brankář Marek Štěch. Bude zatím jen trénovat. Více na Wikipedia. Hrál něco i za repre, 32 let 190 cm. Působil nejvíce v Anglii. Může zvýšit konkurenci na brankářském postu ?
2 hráči z útočné vozby pryč a kdo je zastoupí proti HK ?
Projevila se síla laviček. Hráči odvedli velmi dobrý výkon. Střídající ale ani moc neběhali.
Bojovný výkon je tím, že se prosadili střelci. Ovšem výkon ve 2.poločase nebyl v poli nejlepší. Neměli jsme být pod takovým tlakem. Valeš podal velmi dobrý výkon.
DFB představenstvo napsal:
V pondělí 1. srpna bude na programu jednání Rady hlavního města Praha materiál schvalující zadání pro vyhlášení architektonické soutěže na rekonstrukci Ďolíčku. Láme se chleba a my pevně věříme, že politici na poslední chvíli splní ... své sliby a rozhodnou ve prospěch Ďolíčku. O výsledku jednání a hlasování budeme informovat.
Bude to muset jít do zastupitelstva ?
Teď jsem se díval na plážový fotbal a trochu jsem si spravil náladu. Pohár jim předal Fousek !