Detail uživatele diskuzního fóra - Fan1905
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 331 |
Družstvo fanoušků Bohemians | 3 |
Tlachy a kecy | 2 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
IB2ASRaD | 104 | Klokanekst, Fans1905 |
QGvD85wQ | 82 | fans1905, Klokanekst |
kfScaym+ | 71 | Klokanekst |
wnEdkN7/ | 32 | |
+tlzj54v | 8 | |
ALJYacHj | 8 | |
7ki+vGr8 | 3 | |
fYa1BVfS | 3 | |
14aw9Kl9 | 3 | |
K0wk9tWO | 2 | |
Kk0iukMP | 2 | |
sXtRCCQ4 | 1 | |
EeSmjLqj | 1 | |
r44RlXlV | 1 | |
FpduyeS/ | 1 | |
MeA1gJDn | 1 | |
/hk2bVXS | 1 | |
QX/9IbWE | 1 | |
lteXgcEl | 1 | |
J1kOA2N9 | 1 | |
A4zsppTD | 1 | |
+jsnQINE | 1 | |
td+WtMzY | 1 | |
061ux6XK | 1 | |
nFdAogog | 1 | |
UDp1OQNg | 1 | |
N+dyYNCo | 1 | |
sXHrQ+xy | 1 | |
z9XOgtvl | 1 |
Angus napsal:
Přesně tak! Ten výjezd si pamatuju jako dneska. Cesta busem, teplý (narychlo doplněný) pivko na benzinkách, prolomenej plot za bránou, uklidňovačka s mikrofonem od Jirky Steinbrocha, myslím že 1.zápas H.Morávka, vítězství a následná oslava na ... hřišti. Slogan: Kdo má nohy-ruce-plíce tak ten musí do Holice... :)
Bylo tenkrát 12 autobusů, neuvěřitelné. Morávek z dorostu nejlepší na place.
Avatov napsal:
Posledni malý krůček, ale jak velký je pro nás fanoušky, kterým je 75+. Dockali jsme se. Po letech strádání, boje o holou existenci, sbírek stokorun na vzkříšení, dnes stojime před poslednim krokem. Jindřišek a celá ... ta věrná parta kolem něj stoji před cilem... Chorál z kotel fanoušků uslyší i ti co tu nejsou s nami..Diky za ten dnešní den !!
Myslím, že stojí za to vydat se třeba do Kazachstánu za Bohemkou pokud to vyjde.
Olomouc sází dost na začátek, tak si musíme dát pozor.
Brankář Valeš je podle mě lepší brankář než Soukup, ale bohužel jednou za 3-4 zápasy udělá fatální chybu. Ovládá lépe vápno. Vychytal také Plzeň. Viděl jsem i zápasy B mužstva. Nejlépe ovládá vápno Jedlička. Ten by měl většinu centrů Plzně, které byly gólové. Je třeba Soukupa zkoušet v přípravě. Možná někteří mně budou spílat.
Olomouc sází dost na začátek, tak si musíme dát pozor.
Soukup je dobrý na čáře, ale centry nepokrýval. Třeba má šanci i toto zlepšit.
CarlUweSteeb napsal:
Dobra veta v dohranu.Golman Vales si kryl oblicej misto,aby pri druhem golu skocil pod nohy Kuchtovi. Jinak vubec nezminili faul Karabce.
Kuchtovi míč odskočil a Valeš ho mohl mít, tak to řekl v Dohráno diskutující.
Jak přenechám místo na tribuně na Olomouc, mám premium ?
Že údajně dost vstupenek. Jsme v šesti, což je velký úspěch. Přijďme podpořit Bohemku na předposlední domácí zápas. Třeba vyjde i to čtvrté místo.
Všichni věrní Bohemáci na utkání se Slováckem !