Detail uživatele diskuzního fóra - Fan1905

Datum prvního příspěvku
22.11.2020
Celkový počet příspěvků
336
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 331
Družstvo fanoušků Bohemians 3
Tlachy a kecy 2
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
IB2ASRaD 104 Klokanekst, Fans1905
QGvD85wQ 82 fans1905, Klokanekst
kfScaym+ 71 Klokanekst
wnEdkN7/ 32
+tlzj54v 8
ALJYacHj 8
7ki+vGr8 3
fYa1BVfS 3
14aw9Kl9 3
K0wk9tWO 2
Kk0iukMP 2
sXtRCCQ4 1
EeSmjLqj 1
r44RlXlV 1
FpduyeS/ 1
MeA1gJDn 1
/hk2bVXS 1
QX/9IbWE 1
lteXgcEl 1
J1kOA2N9 1
A4zsppTD 1
+jsnQINE 1
td+WtMzY 1
061ux6XK 1
nFdAogog 1
UDp1OQNg 1
N+dyYNCo 1
sXHrQ+xy 1
z9XOgtvl 1

Angus napsal:

Přesně tak! Ten výjezd si pamatuju jako dneska. Cesta busem, teplý (narychlo doplněný) pivko na benzinkách, prolomenej plot za bránou, uklidňovačka s mikrofonem od Jirky Steinbrocha, myslím že 1.zápas H.Morávka, vítězství a následná oslava na ...

Bylo tenkrát 12 autobusů, neuvěřitelné. Morávek z dorostu  nejlepší na place.

Avatov napsal:

Posledni malý krůček, ale jak velký je pro nás fanoušky, kterým je 75+. Dockali jsme se. Po letech strádání, boje o holou existenci, sbírek stokorun na vzkříšení,   dnes stojime před poslednim krokem. Jindřišek a celá ...

Myslím, že stojí za to vydat se třeba do Kazachstánu za Bohemkou pokud to vyjde. 

Brankář Valeš je podle mě lepší brankář než Soukup, ale bohužel jednou za 3-4 zápasy udělá fatální chybu. Ovládá lépe vápno. Vychytal také Plzeň. Viděl jsem i zápasy B mužstva. Nejlépe ovládá vápno Jedlička. Ten by měl většinu centrů  Plzně, které byly gólové. Je třeba Soukupa zkoušet v přípravě. Možná někteří mně budou spílat. 

Soukup je dobrý na čáře, ale centry nepokrýval. Třeba má šanci i toto zlepšit. 

CarlUweSteeb napsal:

Dobra veta v dohranu.Golman Vales si kryl oblicej misto,aby pri druhem golu skocil pod nohy Kuchtovi. Jinak vubec nezminili faul  Karabce.

Kuchtovi míč odskočil a Valeš ho mohl mít, tak to řekl v Dohráno diskutující. 

Že údajně dost vstupenek. Jsme v šesti, což je velký úspěch. Přijďme podpořit Bohemku na předposlední domácí zápas. Třeba vyjde i to čtvrté místo.