Detail uživatele diskuzního fóra - Demínka

Datum prvního příspěvku
30.01.2021
Celkový počet příspěvků
233
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 232
Tlachy a kecy 1
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
mipzT3dZ 58
RkNCyVgc 9
wDIyFCfA 8
wIcFRG5O 5
dk/V0HUS 4
SfO5MSug 3
hAEdHOM8 3
lbe1eaC4 3
sHi+TjAG 3
1fOk25jP 3
JtxwxIhN 3
VNg6qWQP 3
87N1EpdF 3
oecv26dn 3
eZ2KzQG4 3
VpTcKU4L 3
EUJF7WNw 3
bTEgHvMA 2
uYSgksCX 2
4qYWcgSZ 2
QCHOHZVy 2
cEwwB+Zc 2
tdMx2vO1 2
oxrdSm9w 2
CpbLwsi7 2
EPyB+SGD 2
9n0DHAOK 2
1Fq36EI5 2
gxbzdPSw 2
mbhnVezC 2
8Ywsj9Vi 2 Kody78
sGtDDEDz 2
lGrBEFoe 2
JiFSkW4g 1
qZJnFMrK 1
KB6JGCH4 1
XIXFwFmi 1
G8w8ox0R 1
u8nV5V9g 1
n4wOhNrg 1
zrTYX3nP 1
YGI+93Xw 1
+Gt7qz88 1
ACc/YpE3 1
lR7vfEEM 1
o61dI5de 1
BL6JJQpS 1
AT6H5a2K 1
Zs9bKJ7/ 1
rq8fEYrJ 1
dj5Ik6cC 1
ZmMnPWS7 1
eUlL29c7 1
7RqRSK3z 1
b4Id8Y0B 1
8SfMfpfn 1
Gp9Js7D9 1
usxKrmmL 1
DzHys00v 1
a5VabBj5 1
syf0MGjR 1
xOhEB4aS 1
DmVMZ3Fg 1
Gxmp0XqZ 1
0acx80ts 1
Kd11mO51 1
prL0W85M 1
BLgQL34s 1
vk62k9lH 1
DQ8lbRH+ 1
Z957bmrS 1
h2zmB6P1 1
+/qS5coe 1
70ZXGsao 1
eMqBK4K/ 1
X1pawjBL 1
5i7zrmk0 1
K96An9BA 1
vWAomCWH 1
A1YrVdxT 1
Qe2qmG6f 1
0mQ8WXL/ 1
tPRmCyLk 1
48cs6ztS 1
2/a8LRsp 1
2ChAztrN 1
Ttxe4mSk 1
SJKS5iFA 1
ScAK3jHE 1
Jq+BOnoA 1
ZYxkAA32 1
yjjvsmu6 1
QHbrcWQW 1
bknRchQ9 1
IOmKVFNT 1
13SVUPoF 1
qsqNEmlE 1
H1tla9jZ 1
/kVkqHQ2 1
N9sIjWTd 1
CISRhZ1Q 1
n4snXY5U 1
TI6sAAbN 1
6Oja0Bm7 1
rG4R0rpC 1
6RQViphn 1
edhyVg/Y 1
xuj4Ykee 1
d4xNPrYz 1
9g9IJ9eR 1
TCyss7Sd 1
hipb7k6A 1
lD8YmjL5 1
DicwSNcE 1

clockan1 napsal:

No to je ta přestupová politika Slavie... Hlavně oslabit ostatní,  a že ta " posila " vůbec nehraje a stagnuje  je jim u prdele... 

Ale to prece neni zadny vynalez Slavie. Tuhle "prestupovou politiku" tady uplatnuje zkurvena bolsevicka S....a uz nekolik desitek let. Koho to udivuje?

Lamas napsal:

Do dnes jsem nepochopil, proč tam Hronek chtěl. Peníze taky nejsou všechno... Dalším na hraně kádru je Petr Hronek. Bojovný záložník přicházel v zimě z Bohemians a nedá se říct, že by šanci nedostal. S Pardubicemi ...

Proc tam sel? Asi proto, ze dostal nekolikanasobne vyssi plat nez v Bohemce. A asi mel pocit, ze je to sance - coz asi byla. Uz kdyz odchazel, mel jsem pocit, ze bude mit obrovsky problem se dostat do sestavy. Ted je otazka: chce sedet na dobre placene lavicce Slavie, nebo hrat za nasobne mensi prachy jinde....? To asi vi jen on...

Já myslím, že největší problém Valeše je v tom, že nepředvádí OBČAS nějakou minelu, ale v tom, že jen OBČAS odchytá zápas, aniž by tu minelu předvedl. Jinými slovy - není to gólman, který týmu dlouhodobě pomáhá. Spíše naopak.

A když jsem viděl včera Staňka, tak je mi jasné, že Jedlička tu na podzim už nebude. A budeme znovu u klíčového problému - kde sehnat jednoho, lépe dva kvalitní ligové brankáře...

Po delší době zase zápas, který mi udělal radost. Jsem rád, že se povedl i gólmanovi. První start v lize, první vítězství, první nula. To vše na stadionu Plzně. Soukup chytil to, co měl, možná i něco navíc. Obětavá obrana a kus štěstí. Velká gratulace.

AFK11 napsal:

Konečně jsem našel sílu se na to podívat. Valešově chybě předcházela situace, v níž byl Kuchta  v evidentním ofsajdu, zapojil se pak do hry, dokonce kopnul Pepu Jindřiška. Normálně v takovou chvíli pomezní zvedá praporek ...

Vychytal??? To je snad pokus o vtip... :-))))

MarekC20 napsal:

Druhy gol bych mu teda nevycital, kazdopadne dnes byl Valda suverenne nejlepsim hracem…Sparty. Lidsky je mi ho lito, ale proboha, at uz nas s nim netrapi.

Vsak ja mu ho nevycitam - tam mohl nechat pohodlne Krapka toho dementa v ofsajdu. Jen si myslim, ze kdyby to byl ligovy golman, tak by udelal neco pro to, aby mel sanci tu strelu chytit. Tedy, kdyz videl, ze uz tam ten balon pada, tak mu mohl zmensit uhel. Ale, jak uz jsem rekl, to je pri jeho urovni zcela mimo realitu...

Bohemačka napsal:

Vy, kteří tu dnes kritizujete Valeše, opravdu jste ten fotbal viděli? Valeš měl spoustu parádních zákroků, jedinou jeho chybou bylo, že se staral o zdravotní stav protihráče. 

Pardon, ja to videl. A nechytil nic, nez to co slo primo na nej. Jedna mozna dve strely. A to, co predvedl pred prvnim golem, by nemel udelat golman v A tride. Kdyz jo, tak je na vyhazov...

dolíček napsal:

Je dost mozne ze pokazil celou sezonu...

To je i dost pravdepodobne. Myslim, ze se tentokrat dalo tu verbez porazit. Nebo aspon uhrat bod. Ale to by musel Vales pred druhym golem aspon proti tomu dementovi udelat tri kroky - pak by ho mozna trefil. Ale to je v kontextu stylu jeho (ne)chytani uplny nesmysl...

Dnes opet Vales svoji chybou degradoval solidni vykon celeho muzstva. A neni to poprve. Doufam, ze je to naposledy, co jsem ho videl v nasi brance. Brankar je v brane od toho, qby muzstvo podrzel a pomohl mu. Ne proto, aby se pri kazdem jeho kontaktu s micem vsichni bali, co hrozneho provede.

Už jsem párkrát přemýšlel o tom, že bych vyhlásil anketu o největšího SR..E ligy. Ale nikdy jsem se k tomu nedostal. Tak to zkusím teď. Takový hráč musí splňovat tyto základní předpoklady - zákeřnost vůči soupeřům, ubrečenost a teatrálnost směrem k rozhodčímu, případně provokativnost vůči fanouškům. Na mém osobním žebříčku stojí nejvýše Matějovský, Fleischman a Fillo. Co u vás?