Detail uživatele diskuzního fóra - skrob
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 8972 |
Ptejte se vedení Bohemky | 168 |
Družstvo fanoušků Bohemians | 5 |
Fotbal - ČR a zahraničí | 4 |
Tlachy a kecy | 83 |
Jiná komunita | 11 |
Bug Reporting | 10 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
a+ma69IJ | 2105 | |
mtzR3XoP | 102 | |
9LW+zG1N | 95 | |
owCYiG8k | 10 | |
gf/p3xJp | 4 | |
4xNxxFHT | 4 | |
j+cE3LOy | 3 | |
7iDYUhn8 | 2 | |
T75S12R+ | 1 | |
zycrRf0t | 1 | |
8aBzrRiP | 1 | |
XQseGQhs | 1 | |
5bneNxRK | 1 | |
zJexUd7L | 1 | |
/iE2RwqM | 1 | |
otxQqyKB | 1 | |
TBJlVUYw | 1 | |
VCEhaZIu | 1 | |
joCdyIqW | 1 | |
5Y3YCnyl | 1 | |
DqyK5jwd | 1 | |
GKfVTnTa | 1 | |
mQdPEaN9 | 1 | |
8BEVLwyA | 1 | |
rFAS9QRW | 1 | |
gnkUfvDN | 1 | |
9heqSHUe | 1 | |
0Ifx8xzB | 1 | |
4Y7WWH2S | 1 | |
yuExrm40 | 1 | |
Cu5jop1s | 1 | |
86unXv7r | 1 | |
jVxzQkPn | 1 | |
C1B7BrSs | 1 | |
AykAJfeI | 1 |
Tak už přebíráme i Slávii.
Ve čtvrtek bude Trpišovský své chlapce sledovat jen doma u televize a jeho roli převezme asistent Jaroslav Köstl, jenž ho zastoupil už na sobotní pozápasové tiskovce po výhře nad Budějovicemi.
Je to dobře, že trenér sleduje počasí, ale v autě a s telefonem v ruce?
Holas napsal:
Velké poděkování všem fandům Bohemky, kteří si u mne objednali moje kalendáře! Ještě větší díky těm z nich, kteří obratem zareagovali na moje pokyny k úhradě jejich platby za objednané kalendáře. Tím potvrdili platnost objednávky. ... Věřím, že i zbytek (menšina z nich), nejpozději během příštího týdne odešle svoje platby.. Ještě mi zbývá asi 8 volných kalendářů z Norska (tzn. i z utkání z Letné), klasických každoročních kalendářů, zbývá k objednání také ještě dost. Kdo by měl ještě o kalendáře zájem, ať mi napíše na mail kalendar.bohemka@centrum.cz.Děkuji!
Míšo pošli mi jich pět na adresu s dobírkou.
Martin Škrobálek
Budovatelů 2
Přerov
750 02
Nebo napiš číslo účtu + poštovné?:-))))) Dík za Tvoji práci
simot napsal:
Z komise rozhodčích FAČR: "Bohemians měli podle KR těsně před koncem prvního poločasu zahrávat proti Karviné pokutový kop. „V souboji hráče hostujícího družstva č. 37 (Krčíka) a hráče domácího družstva č. 33 (Prekopa) došlo ke vzájemnému ... držení rukama za dres, kdy se nejednalo o přestupek,“ popisuje první část střetu KR.„Potom následovalo kopnutí pravou nohou hráče hostujícího družstva č. 24 (Čurmy) do levé nohy hráče domácího družstva č. 33 (Prekopa), za které měl být nařízen pokutový kop. Jednalo se o složitou a nejednoznačnou situaci, pád domácího hráče nebyl zcela přirozený, VAR správně neintervenoval,“ upozorňuje však komise rozhodčích v komuniké. Říká tím tedy, že lepší varianta byla odpískat pokutový kop, ale nejednalo se o zásadní pochybení, do kterého by musel vstupovat videoasistent Ondřej Berka." ===> Jako zásadní pochybení se hodnotí stejná situace, pokud se jedná o velkoklub. Podražen byl jenom bohemácký Prekop. .
Nechci se hádat, ale nevolal Berkovi ?
Trenér Karviné:
Připravovali jsme se na tři obránce, myslím, že takhle nastoupili prvně. Ale když jsme viděli sestavu, počítali jsme s tím, že můžou hrát ve čtyřech. Vyšlo jim to. Hráli jednoduše, přes nákopy a standardní situace. Na Bohemce se mi libí, že hraje fantasticky agresivně. Rozhodčí hru pouštěl, ale tak by to mělo být.
Zítra to dáme.
Dalo se čekat co ta slávistická buzna ustojí. Je to totální afekt. Celej problém byl faul s pedálem dopředu a hráli jsme proti 10 pitomcům. Serme na to, musíme se dívat dopředu rodí se noví KLOKANI. Díky
Každá kurva má svůj věk. Ta Rudá se dožívá. Naše cesta nekončí, začíná.