Detail uživatele diskuzního fóra - skrob

Datum prvního příspěvku
20.11.2001
Celkový počet příspěvků
9258
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 8972
Ptejte se vedení Bohemky 168
Družstvo fanoušků Bohemians 5
Fotbal - ČR a zahraničí 4
Tlachy a kecy 83
Jiná komunita 11
Bug Reporting 10
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
a+ma69IJ 2105
mtzR3XoP 102
9LW+zG1N 95
owCYiG8k 10
gf/p3xJp 4
4xNxxFHT 4
j+cE3LOy 3
7iDYUhn8 2
T75S12R+ 1
zycrRf0t 1
8aBzrRiP 1
XQseGQhs 1
5bneNxRK 1
zJexUd7L 1
/iE2RwqM 1
otxQqyKB 1
TBJlVUYw 1
VCEhaZIu 1
joCdyIqW 1
5Y3YCnyl 1
DqyK5jwd 1
GKfVTnTa 1
mQdPEaN9 1
8BEVLwyA 1
rFAS9QRW 1
gnkUfvDN 1
9heqSHUe 1
0Ifx8xzB 1
4Y7WWH2S 1
yuExrm40 1
Cu5jop1s 1
86unXv7r 1
jVxzQkPn 1
C1B7BrSs 1
AykAJfeI 1

Tak už přebíráme i Slávii.

Ve čtvrtek bude Trpišovský své chlapce sledovat jen doma u televize a jeho roli převezme asistent Jaroslav Köstl, jenž ho zastoupil už na sobotní pozápasové tiskovce po výhře nad Budějovicemi.

Je to dobře, že trenér sleduje počasí, ale v autě a s telefonem v ruce?

Holas napsal:

Velké poděkování všem fandům Bohemky, kteří si u mne objednali moje kalendáře! Ještě větší díky těm z nich, kteří obratem zareagovali na moje pokyny k úhradě jejich platby za objednané kalendáře. Tím potvrdili platnost objednávky. ...

Míšo pošli mi jich pět na adresu s dobírkou. 

Martin Škrobálek

Budovatelů 2

Přerov

750 02

Nebo napiš číslo účtu + poštovné?:-))))) Dík za Tvoji práci

simot napsal:

Z komise rozhodčích FAČR: "Bohemians měli podle KR těsně před koncem prvního poločasu zahrávat proti Karviné pokutový kop. „V souboji hráče hostujícího družstva č. 37 (Krčíka) a hráče domácího družstva č. 33 (Prekopa) došlo ke vzájemnému ...

Nechci se hádat, ale nevolal Berkovi ?

Trenér Karviné:

Připravovali jsme se na tři obránce, myslím, že takhle nastoupili prvně. Ale když jsme viděli sestavu, počítali jsme s tím, že můžou hrát ve čtyřech. Vyšlo jim to. Hráli jednoduše, přes nákopy a standardní situace. Na Bohemce se mi libí, že hraje fantasticky agresivně. Rozhodčí hru pouštěl, ale tak by to mělo být.

jameson napsal:

Tři body jsou doma, Jednička čisté konto, dali jsme nádherný gól a dál bych to neřešil.

Asi tak, ale jak mohl oVAR nenařídit penaltu, to by mne fakt zajímalo. Určitě by se to vyvíjelo jinak.

Dalo se čekat co ta slávistická buzna ustojí. Je to totální afekt. Celej problém byl faul s pedálem dopředu a hráli jsme proti 10 pitomcům. Serme na to,  musíme se dívat dopředu rodí se noví KLOKANI. Díky

Každá kurva má svůj věk. Ta Rudá se dožívá. Naše cesta nekončí, začíná.