Ptejte se vedení Bohemky

Do tohoto fóra mohou přispívat pouze registrovaní a přilogovaní uživatelé.

Přilogujte se nebo se zaregistrujte

Čtení příspěvků je povoleno všem uživatelům, příspěvky jsou zobrazeny níže na této stránce. Použijte posuvník okna nebo kolečko myši.

Obsah diskuzních fór je tvořen příspěvky, které vyjadřují názory a postoje jednotlivých pisatelů. Redakce ani klub Bohemians 1905 neodpovídá za obsah příspěvků, vyhrazuje si však možnost odstranění příspěvků, jejichž obsah je ve zjevném rozporu s právními předpisy nebo normami slušného chování.

Dobrý den, jedna technická. Ve spoustě videí, kde jsou rozhovory s hráči nebo trenérem, hraje hudba, která podle mě dost znesnadňuje porozumět tomu, co kdo říká. Je nutné jí tam neustále dávat? 

Znovu.

--

tyfoon30.9.2019 16:06

Zdravím,

je více osob, který jsou značně znepokojeni chováním pana Holase, který fotí na různých stadionech a v okolí stadionu fanoušky Bohemians.

Tato osoba, která od Vás má prý akreditaci, následně fotky využívá tak, že je dává na internet do fotoalb společností, které se stávají okamžitě vlastníky fotografií.

Řada z nás toto považuje za narušení jak soukromí, tak především slušnosti.

Pokud od Vás má akreditaci, vážně si potom pan Holas poté může fotky vystavovat kde chce a použít je např. na reklamu na nějakou Pilu jako v oblíbeném seriálu Ulice?

Dobrý den. Co ta zranění u pánů Dostála, Hronka, Vacka a Puškáče? Nějaký posun k lepšímu? Díky za info.

rocknroll napsal:

Ja uz jsem se po ranu vyzival.

Nebuď tak přísný. Vždyť je to jen špatný pravopis :-) 

Dobrý den Klokani, rozhovor s trenérem je natočený a bude v nejbližší době zveřejněný na VĎ. Děkuji

Martin Kurka napsal:

Zdravím Kolino, nikdo není dokonalý a všichni máme své + a -. Taky vzpomínám na Příbu, jak nám pomáhal v DFB a DPD, byl to úžasný kamarád a skvělý společník. Darek Jakubowicz má zase jiné ...

Uz nam stadion (vy)koupili, ted nam ho opravi, snad nam nakonec nakoupi nejaky hrace, abychom na krasnem novem stadionu nehrali porad o zachranu. Pak budeme vyzivani vsichni.

Jojo, přijdu, napiš mi pak SMS... Kontakt asi máš, případně má na mě kontakt Ludva...

BOHEMKA DO TOHO!!! 

kolina napsal:

Promiň, ale ředitel přece není nepřítel, natož úhlavní nepřítel, ale je to o komunikaci ostatně v tom smyslu píše Bororo, že?!? Položme si otázku proč byl mimořádně oblíbený L.P. a stejně tak J.S. přitom je dělila ...

Zdravím Kolino, nikdo není dokonalý a všichni máme své + a -.

Taky vzpomínám na Příbu, jak nám pomáhal v DFB a DPD, byl to úžasný kamarád a skvělý společník. Darek Jakubowicz má zase jiné přednosti. Ta nejdůležitější je, že vede klub tak, že nám nehrozí bankrot, stabilizoval klub a klub se posouvá (pro fanoušky asi pomalu, ale posouvá). Všichni ve vedení si uvědomují, že výrazný posun nastane s rekonstrukcí stadionu.

 Vyzývám proto fanoušky z řad DFB, aby mi napsali, abych je mohl pozvat na setkání na téma rekonstrukce stadionu.

Následovat bude pozvánka pro radní MHMP, aby prezentovali svůj plán Vám všem a přímo tady v Ďolíčku.

 Úspěšná budoucnost Bohemians je spojená s rekonstrukcí Ďolíčku a my chceme tento proces urychlit a ovlivnit, aby tady nedělali nesmysly.

Kolino, přijdeš? Díky

klokannn napsal:

Dobrý den, nějak můj dotaz zapadl v histerii okolo (ne) trenérů. Tak to zkusím znovu. Ráda bych věděla jak se trenér resp. vedení klubu dívá na starty (minimálně jednoho) hráče A týmu v osmé Hanspaulske ...

Hráči se mají chovat ve volném čase tak, aby byli připravení na trénink a předcházeli možným zraněním. Hrát Hanspaulku by neměli.

Všichni hráči asi nejsou 100% profíci.

berjir napsal:

Pracuje Michal Zach stale jako trener mladeze v Bohemians? A pokud ano, pracuje zaroven jako skaut Sparty? Jak tyto prace pripadne slucuje? Moc diky!

Dobrý den, pan Zach již v Bohemce nepracuje. Je opravdu na Spartě. Děkuji

Dobrý den, nějak můj dotaz zapadl v histerii okolo (ne) trenérů. Tak to zkusím znovu. Ráda bych věděla jak se trenér resp. vedení klubu dívá na starty (minimálně jednoho) hráče A týmu v osmé Hanspaulske lize...Děkuji S.K. 

Šála napsal:

Páni, to je opověď!!! Celkem nedávno jsem zde zaregistroval informaci že se připravuje nový formát "ptejte se vedení". To už je ono?     :-)   Chápu,  že zde na fóru je spousta sarkastických poznámek a dotazů, a odpovídat ...

Ještě poznámka k Sektoru, se Sektorem jsem v každodenním kontaktu a nikdy neřekli, že by se na ně kašlalo, nevím, kde tuto informaci berete? Všechny jejich dotazy a žádosti vyřizuji. To samé od DFB. Spíš slyším, abych tohle forum zrušil, stejně jako zrušili oni možnost komentovat jejich články na webu.

Co se týče vedení a "jít s kůží na trh", tak opět nesouhlasím. Který klub v ČR pořádá setkání s majiteli, s ředitelem, se SŘ nebo trenérem?  Naše pergoly a toto forum jiné kluby nemají. Dveře do kanceláře ředitele jsou také vždy otevřené a neznám případ, že by někdy někoho nepřijal a nevyslyšel.

Dělat si obrázek o názorech fanoušků podle často anonymních příspěvků zde na foru není odpovědné.

Šála napsal:

Páni, to je opověď!!! Celkem nedávno jsem zde zaregistroval informaci že se připravuje nový formát "ptejte se vedení". To už je ono?     :-)   Chápu,  že zde na fóru je spousta sarkastických poznámek a dotazů, a odpovídat ...

Dobrý den, nový formát se opravdu připravuje, komunikovat zde přes fórum je nefiktivní a nefunkční. Celé to změníme. Forum předěláme na forum s vlákny. Mělo by být moderní a přehledné. Děkuji

 Co se týče komunikace s fanoušky, tak určitě preferujeme komunikaci osobní. Určitě chceme znovu připravit pergolu s novým trenérem. Rozhovory na HP. Video rozhovory na Bohemka TV a budeme pokračovat se záznamy z tiskovek.

rudd napsal:

Dobrý den, z jakého důvodu už tady dávno není rozhovor s novým trenérem a s novým asistentem? Opravdu je těžké dát dohromady pár otázek a pár odpovědí? Nebo na nás už úplně kašlete?

Dobrý den rudde, rozhovor se připravuje a v nejbližší době ho zveřejníme. Myslím si, že Luděk bude dělat rozhovory rád a často. Jen mu teď dejme chvilku čas a prostor připravit se na důležitý zápas s Opavou. Děkuji

Dobrý den, z jakého důvodu už tady dávno není rozhovor s novým trenérem a s novým asistentem? Opravdu je těžké dát dohromady pár otázek a pár odpovědí? Nebo na nás už úplně kašlete?

Martin Kurka napsal:

Tak jenom stručně, nejsem tiskový mluvčí, o svolání představenstva DFB jsem informoval a všechny další informace, které klub potřeboval a měl komunikovat, tak komunikoval přes ředitele komunikace. Klub fungoval a komunikoval naprosto standardně a vše ...

Páni, to je opověď!!!

Celkem nedávno jsem zde zaregistroval informaci že se připravuje nový formát "ptejte se vedení". To už je ono?     :-)  

Chápu,  že zde na fóru je spousta sarkastických poznámek a dotazů, a odpovídat na každou blbinu nejde a dost to vyčerpává jenom si to přečíst.

Jenže právě v době kdy to nejvíce vře by bylo potřeba situaci nějak uklidnit, nejlépe věcnou odpovědí. Ono i "nebudeme se komu vyjadřovat" je odpověď. Aspoň víme, že si to někdo přečetl. Není od věci některé bludy rázně dementovat - např. že si pantánta místo posil koupil nového mercedesa..

Jenže tady nic, klokani hledaj info kde se dá. Prostor pro spekulace narůstá..... Klesá důvěra v osobu zprostředkující kontakt mezi fans a vedením klubu, potažmo přímo důvěra k vedení. A pak jsou tu výkřiky směrem k řediteli, který prý pro klub dýchá, ale my fanoušci to tak úplně nevidíme. Když se bavím s lidmi ze Sektoru, mají pocit že na ně kašle a že jsou jen na obtíž (fans blbnou, občas je nějaká pokuta za pyro atd.., prostě jen problémy...) Těžko se hledá něco čím klub vyšel fans vstříc. 

Po skandálu v Chlumci jsem osobně čekal nějakou (jakoukoliv) reakci mimo článek na HP že zlepšený výkon nestačil.... Vlastně pardon, ještě tu bylo info, že dveře rozbila hrající legenda) To byl pravděpodobně jediný člověk v klubu který se nějak "vyjádřil" .

V Budějovicích nějaký rozkol mezi fans a hráči, hráči nešli na "děkovačku" ale tady ticho. Všechno v pořádku, nebo snad né? 

Pak sice přišlo odvolání trenéra, ale zase všude informační ticho. Někteří internetoví křiklouni si pak myslí, že se vše událo jen a pouze na základě jejich internetových vulgarit. 

Netvrdím, že vše je zveřejnitelné, že to je příjemné za podobných situací jít s kůží na trh, ale tvrdím že takhle je to špatně. Chcete budovat vztah s fanoušky? Chcete si dál zakládat na tom, jací jsme "nadstandardní"? Nebo to jsou jen kecy v kleci a prázdné fráze?  

Takže jaký obraz si vedení vybudovalo v očích fanoušků? A je tedy s podivem, že sklízí negativní reakce? 

Vztahy je třeba budovat, udržovat, utužovat.... Stejně tak si každý vytváří svůj obraz v očích ostatních. A tady jsou velké rezervy jak u vedení tak asi u DFB. 

DFB 275

Rád se připojuji k příspěvkům níže. Určitě by bylo vhodné, aby vedení klubu přineslo rozhovor s novým trenérem A-týmu a získalo od něho vyjádření - co je podle názoru zapotřebí zlepšit, kde jsou slabiny a kde naopak přednosti, jak vidí složení týmu, jak probíhal trénink, zdali bude chtít přivést další posily atp. První zápas pod jeho vedením se nezadržitelně blíží, a tak bychom určitě chtěli znát jeho plány a vize. Děkuji.

Pracuje Michal Zach stale jako trener mladeze v Bohemians? A pokud ano, pracuje zaroven jako skaut Sparty? Jak tyto prace pripadne slucuje? Moc diky!