Družstvo fanoušků Bohemians

Do tohoto fóra mohou přispívat pouze registrovaní a přilogovaní uživatelé.

Přilogujte se nebo se zaregistrujte

Čtení příspěvků je povoleno všem uživatelům, příspěvky jsou zobrazeny níže na této stránce. Použijte posuvník okna nebo kolečko myši.

Obsah diskuzních fór je tvořen příspěvky, které vyjadřují názory a postoje jednotlivých pisatelů. Redakce ani klub Bohemians 1905 neodpovídá za obsah příspěvků, vyhrazuje si však možnost odstranění příspěvků, jejichž obsah je ve zjevném rozporu s právními předpisy nebo normami slušného chování.

sikiho_grupa napsal:

Pokud bydlíte v hotelu Comfort tak je pivovar 750m od hotelu.. :-))

Ahoj, my přiletíme v 15hodin a razíme rovnou do pivovárku. 12 klokánků od 17hodin, kdyby se chtěl ještě někdo přidat.

Archer napsal:

Bodø - PIVOVAR 26. července, ve středu, v 17. hodin, exkurze pivovaru.

Pokud bydlíte v hotelu Comfort tak je pivovar 750m od hotelu.. :-))

ludvavestec napsal:

Dobrý den kamarádi klokani!Nechci řešit fotbal, je letní příprava a vše podstatné nás brzy čeká na vlastní oči a doufám,že z toho budou i ty velepříjemné pocity oslav gólu a  zisků bodů!  Chci zmínit něco, z ...

Opravdu se klaním všem Brigádníkům. Velká poklona.

Dobrý den kamarádi klokani!
Nechci řešit fotbal, je letní příprava a vše podstatné nás brzy čeká na vlastní oči a doufám,že z toho budou i ty velepříjemné pocity oslav gólu a  zisků bodů! 

Chci zmínit něco, z čeho mám ohromnou radost a co mě naplňuje pýchou na náš zelenobílý národ!

Jedná se o fenomén brigád v Ďolíčku.

 Každému, kdo není úplný ignorant musí být jasné, že náš milovaný stadion potřebuje čas od času svůj retro vzhled oživit, aby nevypadal jako nějaká válečná ruina. Tyhle oživovací kůry si vzal pod svůj patronát předseda DFB Martin “Kůra” a jde mu to s partou opravdu skvělých odborníků na výbornou! Rád bych za mlčící většinu klokanů (spousta lidí to ještě ani neviděla) vyjádřil velké poděkování a respekt, k tomu co pro náš Ďolíček děláte! Je to opravdu moc hezké. (případným sráčům vandalům přeji, aby jim za poškození Ďolíčku v bolestech slezly nehty!)
BOFOR & ĎOFOR!

Klokani, dnes ráno jsme se opět sešli na naší tradiční brigádě DFB a musíme vám říct, že je to skvělé, že vás dorazilo tolik! Vaše oddanost a láska k našemu milovanému stadionu je neuvěřitelná. Společnými silami jsme se pustili do zkrášlování Ďolíčku a věřte, že odvádíte skvělou práci.

Dnes jsme se soustředili na natírání zdí, odstraňování plevele a opravu betonů na hlavní tribuně. Výsledky jsou vidět na první pohled! Ďolíček se proměňuje v ještě krásnější a útulnější místo, které bude i nadále domovem pro naše oblíbené fotbalové zápasy.

Hlavní dík patří vám, skvělým dobrovolníkům a fanouškům, kteří jste dnes přišli a dali ruku k dílu. Bez vaší pomoci bychom toho nemohli dosáhnout!

Nesmíme zapomenout zmínit majitele klubu, pana Jakubowicze, který nám poskytl barvy, nástroje a veškeré potřebné vybavení. Jeho podpora je pro nás nepostradatelná a bez jeho příspěvku by tato brigáda nebyla tak úspěšná.

Jste nejlepší fanoušci na světě! Společně dokazujeme, že pravá láska k fotbalu znamená nejen podporovat svůj tým na hřišti, ale také se starat o jeho domov - náš milovaný Ďolíček.

Děkujeme vám všem za vaši obrovskou vášeň. Jsme hrdí na to, že patříte do naší skvělé komunity. Ať naše dnešní snaha přinese ještě větší radost a úspěchy našemu týmu na tomto nádherném stadionu. BOFOR!

Zdar klokani,

velký úspěch. Otázka je jestli je opravdu Sralta jediná varianta??? 

To bych raději jel do Pardubic.

DFB představenstvo napsal:

Klokani, velké bitvy nesvádíme jenom na prvoligových trávnících! Aktuálně vedeme další z mnoha bojů o náš milovaný stadion – Ďolíček – a potřebujeme vaši pomoc. Je třeba připomenout politikům hlavního města Prahy, k čemu se zavázali, ...

Budeme tam všichni.

Hodně fans se mě ptají na rozdíl mezi architektonickou soutěží a dialogem:

 

Zásadní rozdíl mezi architektonickou soutěží a soutěžním dialogem spočívá v povaze jejich procesů a průběhu.

Architektonická soutěž:

    Architektonická soutěž je jednorázová událost, ve které se soutěží o vybrání nejlepšího návrhu pro daný projekt.

    Soutěžící předkládají své návrhy nebo koncepty v jedné nebo více fázích, ale neexistuje možnost následného dialogu nebo interakce s porotou nebo zadavatelem soutěže.

    Porota hodnotí a posuzuje předložené návrhy na základě stanovených kritérií a vybírá vítězný návrh na základě jednorázového rozhodnutí.

    Soutěžící mají omezený prostor pro reakci nebo úpravu svých návrhů na základě zpětné vazby.

    Po vyhlášení vítězného návrhu se zpravidla přistupuje k realizaci.

Soutěžní dialog:

    Soutěžní dialog je proces, který umožňuje opakovanou interakci a komunikaci mezi soutěžícími a porotou nebo zadavatelem soutěže.

    Soutěžící předkládají své návrhy v jedné nebo více fázích a mají možnost prezentovat a obhajovat své nápady, odpovídat na dotazy a diskutovat o svých projektech.

    Porota nebo zadavatel soutěže poskytují zpětnou vazbu a dotazy, které umožňují soutěžícím upravit a zdokonalit své návrhy na základě interakce.

    Soutěžní dialog může mít více kol, ve kterých soutěžící postupně vylepšují své návrhy na základě zpětné vazby a diskusí.

    Vítězný návrh je vybrán na základě komplexního procesu dialogu a diskusí mezi soutěžícími a porotou nebo zadavatelem soutěže.

Základním rozdílem je tedy možnost komunikace, diskuse a interakce mezi soutěžícími a porotou nebo zadavatelem soutěže, která je přítomna ve formě soutěžního dialogu, ale chybí v tradiční architektonické soutěži.

Martak napsal:

Resp. bude víc než jen těch 640 míst v sektoru hostí?

Komplexní info o výjezdu do Plzně připravuji. Snad dnes. Čekám na info z Plzně. Díky

Klokani,

velké bitvy nesvádíme jenom na prvoligových trávnících! Aktuálně vedeme další z mnoha bojů o náš milovaný stadion – Ďolíček – a potřebujeme vaši pomoc. Je třeba připomenout politikům hlavního města Prahy, k čemu se zavázali, když před pár lety stadion odkoupili. A k čemu je zavazuje zákon, tedy k řádné péči o městský majetek.

Proto bychom vás rádi pozvali na zasedání zastupitelstva Hlavního města Prahy, které se koná ve čtvrtek 27. 4. 2023. Toto zasedání je pro nás velmi důležité a rádi bychom zde měli vaši podporu. Jako DFB máme několik důležitých návrhů a požadavků ohledně Ďolíčku, které chceme předložit zastupitelům. Znepokojuje nás pomalý postup přípravy rekonstrukce Městského stadionu Ďolíček, kterou doposud slibovali zastupitelé i radní. Chceme, aby začali plnit své sliby a v brzké době (!) začali s opravou Ďolíčku. Vaše přítomnost na zasedání nám pomůže ukázat, že jsme silnou a jednotnou komunitou, která si stojí za svými zájmy.

Zasedání se koná v čtvrtek 27. dubna 2023 v budově magistrátu na Mariánském náměstí. Sejdeme se v 18.30 hod. na Mariánském náměstí a v 19.05 hod. půjdeme přímo na jednání zastupitelstva. Nevíme, zda nám v daný moment dovolí promluvit, ale určitě se pokusíme předat do rukou primátora apel vedení DFB. Prosíme vás, abyste dorazili v co největším počtu a pomohli nám prosadit naše požadavky a v konečném důsledku zachránit Ďolíček pro budoucí generace!

Předem děkujeme za vaši přítomnost. Všichni na magoš!

Představenstvo Družstva fanoušků Bohemians

Zpráva z DFB:

Zítra 12.4. jdu na další jednání na MHMP. Má prý dojít k posunu. Já to ale beru s rezervou, protože to je info od „spojenců“ na radnici a bohužel tam nemáme jenom spojence. Já se budu ptát hlavně na to, jestli je v koalici shoda na tom, že se Ďolíček musí opravit? Názor staré koalice známe, ale dnes jsou ve vedení trochu jiní lidé. Projekty k řešení jsou, stoka, soutěž, opravy v nejbližší době, tribuny JIH ze Žižkova a tribuna C, Sokol atd. Určitě v nejbližší době svolám schůzi DFB do Ďolíčku a rád vše s fanoušky Bohemky proberu osobně. Sledujte stránky dolicek.com, Facebook DFB nebo zde fórum. Díky Martin