Tlachy a kecy

Do tohoto fóra mohou přispívat pouze registrovaní a přilogovaní uživatelé.

Přilogujte se nebo se zaregistrujte

Čtení příspěvků je povoleno všem uživatelům, příspěvky jsou zobrazeny níže na této stránce. Použijte posuvník okna nebo kolečko myši.

Obsah diskuzních fór je tvořen příspěvky, které vyjadřují názory a postoje jednotlivých pisatelů. Redakce ani klub Bohemians 1905 neodpovídá za obsah příspěvků, vyhrazuje si však možnost odstranění příspěvků, jejichž obsah je ve zjevném rozporu s právními předpisy nebo normami slušného chování.

doublefish napsal:

Máš na mysli člověka jménem Jiří Šimáně (nar. 1949), tajný spolupracovník STB č. 14554 s krycím jménem ROMAN? Ten, co do Slavie přivedl čínský komouše a chtěl tam přivést Ivana Horníka? To bychom mnozí z nás ...

ted je nebo bude v bolce

Dáváme nejmíň gólů v lize, že... Doma zatím jen cca 10.  Doufáme, že už to skončilo, samo.

Hele, ale tahle myšlenka od chacharů je tak či tak OK pro inspiraci:

"Radost ze vstřelených gólů do teplické sítě měli fandové Baníku hned dvojnásobnou. Kromě posunu v tabulce se každou přesnou střelou snížila cena piva na stadionu z původních 49 korun o tři koruny. V poločase tak desítka stála po trefách Tanka a Rusnáka o šest korun méně. Krátce po změně stran zaokrouhlil cenu na přívětivých 40 korun Brazilec Ewerton a pár minut před koncem utkání ji snížil o další tři koruny čtvrtým gólem v síti Teplic střídající Adediran." 

Že jo?! Ale motivačně (diváků málo, nebývá vyprodáno) bych nastavil snížení ceny za každej náš gól vyšší! :-)

Klokan z Černošic napsal:

Jen si měl ještě dodat, že KV hráli jak v Ďolíčku, tak i doma proti Písku jak čuňata, ale to není výmluva, jen konstatování. Komu budeš fandit 12.4. ???? Možná se v Písku objevím.....(ale o tom ...

Udělal  bys mi radost. Klobásy máme v Písku slušný a po zápase aspoň můžeme pokecat. Naplánuj to třeba cestou na Šumavu. Na zápas s naším Béčkem se každopádně moc těším. 

rio napo napsal:

Včera jsem na TVCOM viděl zápas K.Vary vs Písek 0:2. Dnes jsem viděl tamtéž naše Béčko na Dukle B a už chápu, proč jsme ty lůzry neporazili minulý týden v Ďolíčku ani s Áčkovým útokem. ...

Jen si měl ještě dodat, že KV hráli jak v Ďolíčku, tak i doma proti Písku jak čuňata, ale to není výmluva, jen konstatování.

Komu budeš fandit 12.4. ???? Možná se v Písku objevím.....(ale o tom nerozhoduji, to je všem ženáčům jasné:-))

sasek napsal:

Je to jednoduché, počítá se hráčův věk při začátku daného kvalifikačního cyklu. 

To zní logicky, proto už nejsem v žádné nominaci :-)), ani na mariáš.

Joshua Beckenbauer napsal:

Pod Ještědem už Bačkovský hostoval na jaře minulé sezony, předtím nastupoval za Bohemians. „V Liberci se mi líbí, je tu fantastické zázemí, o dost jiné, než na Bohemce. Liberec je větší klub. Jen škoda, že na ...

Je to trouba, škoda, že má tak hezké jméno, kvůli kterému jsem jej měl rád; Hugo, to byl můj dědeček :-)))

https://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-1-liga-rocnik-2023-24/445124/backovsky-je-zpet-jsem-v-plnem-treninku-a-ready-nastoupi-proti-plzni.html?fbclid=IwAR1IlHT9GOHSKrhid7LBTyX8nlLny7bjg98yyx2K1_HwBgmEf3mVl2cufG0

Pod Ještědem už Bačkovský hostoval na jaře minulé sezony, předtím nastupoval za Bohemians. „V Liberci se mi líbí, je tu fantastické zázemí, o dost jiné, než na Bohemce. Liberec je větší klub. Jen škoda, že na nás nechodí více fanoušků,“ lituje.

Jsi si jisty, ze Kinsky, Vydra, Sloncik a Fila jsou ti sami, ktere znas? :D

Kinský (46. Horníček) - Chaloupek (46. Halinský), Koželuh, Prebsl, Labík (70. Ševčík) - Vydra (46. Kričfaluši), Icha (46. Křišťan) - Višinský (46. Slončík), Fila (46. Kabongo), Karabec (46. Šín) - Sejk (46. Alijagič).

Ahoj,

pokud netušíte, co to je, tak sestava ve včerejším přáteláku se Severním Irskem. Pokud se nemýlím, tak v nominaci byl i Adam Kadlec, takže nedostal ani líznout. To bych ještě rozdýchal, ale co mne překvapilo, jak málo hráčů znám (ok, nejsem ten, kdo kouká na naši ligu od rána do večera, to bych nedal). Tak jsem zkusil tučně označit ty, jejichž jména jsem slyšel, o pokud zařadit do týmu se ani nesnažím. Chci tím jen naznačit, že když kritizujeme naše hráče, že to asi nejsou takové hvězdy, za které je máme a že lidé v Olomouci ani netuší, že je u nás nějaký Kozák :-)). Zkuste si to, jak dopadnete, ale není to soutěž, jen taková blbá úvaha v době, kdy je reprepauza.

fanda_n napsal:

Z jeho obhajoby, ale to je již pravěk, jen mne to tak napadlo :-)

i pravěk má časovou souslednost ;-). Když jsme Jirku vzali na palubu, tak jsme ho nikdo takhle pečlivě nelustrovali (byly fakt jiné priority). Nikdy jsem nepátral, zda Horníka na Žižkov přivedl Steinbroch nebo Steinbrocha Horník, ale, hlavně, nikdy nebylo skutečné téma, aby Horníka Steinbroch přivedl do Bohemky (pokud se to vůbec někdy řešilo; asi ne).

Když už jsme u toho, než jeho minulost na Žižkově, mě nejvíc vytočila návštěva JB v Olomouci v týdnu před 8.10.2006. Ale to jestli Tě zajímá, tak někdy ústně...

doublefish napsal:

Naopak! Toto soudíš z čeho, prosím :-) ?

Z jeho obhajoby, ale to je již pravěk, jen mne to tak napadlo :-)

fanda_n napsal:

To určitě ne , alespoň za mne. P.S. Historická spolupráce Horník - Steinbroch Ti ale nevadila ...

Naopak! Toto soudíš z čeho, prosím :-) ?

doublefish napsal:

Máš na mysli člověka jménem Jiří Šimáně (nar. 1949), tajný spolupracovník STB č. 14554 s krycím jménem ROMAN? Ten, co do Slavie přivedl čínský komouše a chtěl tam přivést Ivana Horníka? To bychom mnozí z nás ...

To určitě ne , alespoň za mne.

P.S. Historická spolupráce Horník - Steinbroch Ti ale nevadila ...

Yahuu napsal:

Ten komentátor české televize byl úplně mimo, plete si Bohemku s Pardubicemi, stále opakoval, že jsme 13, a že máme nedohraný zápas s Karvinou. A že máme náskok 5 bodů na poslední budějice…..

Ten mele kraviny bezne.

miraluba napsal:

Veřejně dostupný dopis adresovaný vedení DFB ohledně renovace hrobky p. Dannera V Praze 17.01.2024 Vedení DFB a všichni, kterých se toto týká, nedávno jsem žádal o informace ohledně rekonstrukce hrobky pana Dannera, ty jsem ale do dnešního dne nedostal. ...

Nic ve zlem,ale snad nebylo pocitano s dobre odvedenou praci - to se v Cesku uz davno nenosi.

Ten komentátor české televize byl úplně mimo, plete si Bohemku s Pardubicemi, stále opakoval, že jsme 13, a že máme nedohraný zápas s Karvinou. A že máme náskok 5 bodů na poslední budějice…..

Motylek napsal:

Škoda, že Šimane nejde do Bohemky 

Máš na mysli člověka jménem Jiří Šimáně (nar. 1949), tajný spolupracovník STB č. 14554 s krycím jménem ROMAN? Ten, co do Slavie přivedl čínský komouše a chtěl tam přivést Ivana Horníka?

To bychom mnozí z nás nejspíš nechtěli.