Bug Reporting

Do tohoto fóra mohou přispívat pouze registrovaní a přilogovaní uživatelé.

Přilogujte se nebo se zaregistrujte

Čtení příspěvků je povoleno všem uživatelům, příspěvky jsou zobrazeny níže na této stránce. Použijte posuvník okna nebo kolečko myši.

Obsah diskuzních fór je tvořen příspěvky, které vyjadřují názory a postoje jednotlivých pisatelů. Redakce ani klub Bohemians 1905 neodpovídá za obsah příspěvků, vyhrazuje si však možnost odstranění příspěvků, jejichž obsah je ve zjevném rozporu s právními předpisy nebo normami slušného chování.

Tonda napsal:

koukam na forum online chat s vedenim a nic extra tam nevidim, muzete prosim napsat co presne myslite? Presmerovani na stranku odkud byl zahajen proces prihlaseni mam v seznamu ukolu k vyreseni - pracuje se na ...

Zatím nic

berjir napsal:

Ahoj, na  je u sekce Online chat s vedením na konci zápis pro konec odstavce. Viditelný. :) A nešlo by, aby mě web po přihlášení přesměroval zpět na stránku, kde jsem byl, ne na homepage?

koukam na forum online chat s vedenim a nic extra tam nevidim, muzete prosim napsat co presne myslite?

Presmerovani na stranku odkud byl zahajen proces prihlaseni mam v seznamu ukolu k vyreseni - pracuje se na tom.

Kamil napsal:

Dobrý den, nejde rozkliknout jakýkoliv archviv článků, vždy to skočí na červenec 2017.

Zkousel sem ve Firefoxu a Chromu, na mobilu v Edge, vsude mi to bez problemu funguje. Muzete prosim napsat v jakem prohlizeci? Diky.

Maasha napsal:

Dole na zelené liště VĎ je stále logo E-pojištění ligy 

Diky, uz je tam nove.

Dole na zelené liště VĎ je stále logo E-pojištění ligy 

Dobrý den, nejde rozkliknout jakýkoliv archviv článků, vždy to skočí na červenec 2017.

Ahoj, na http://www.bohemians.cz/forum je u sekce Online chat s vedením na konci zápis pro konec odstavce. Viditelný. :)

A nešlo by, aby mě web po přihlášení přesměroval zpět na stránku, kde jsem byl, ne na homepage?

V kategorii soupiska "odešli z klubu" chybí hráči na písmeno "CH"

Na strankach mladeze (napr. http://www.bohemians.cz/tymy/home/16) jsou soubory ke stazeni obsahujici treba plan treninku. Kdyz chci nektery z nich otevrit, musim soubor nejprve ulozit, aktivne mu pridat koncovcu pdf a pak ho teprve mohu otevrit z disku. Tak se to chova v IE 11 i v Chromu (ve Firefox to jde otevrit rovnou). Nekdo ma tento problem i na mobilu a pak je to "smrtelny". Zkuste to prosim upravit tak, aby se to nemuselo ukladat. Podobne se to chovalo na starem webu a po nejake uprave to slo. 

V sekci "A - tým / zápasy" se mi u výsledků Bohemky objevují pouze nuly na kontě vstřelených branek. Jen doufám, že je to nějaký nevychytaný nedostatek nových stránek.

Ahoj, v novém článku:"Havel: Vzhledem k průběhu utkání bod bereme", text překrývá obrázek... prohlížeč chrome.

Nefunguje archiv příspěvků, když se chci podívat na staré, třeba "únor 2017", tak se stránka nenačte

Tonda napsal:

Ahoj, v tuhle chvili neni. Cele forum ceka kompletni prepsani, kde vyhledavani bude vyreseno. Protoze ale musi nejdriv prijit jaro a "pole bile" se musi zazelenat, tak na to zatim neni cas. Nove je ale v ...

Díky moc za odpověď ;) Nějak úplně mi to žíly nerve, spíš jsem se bál, že jsem lama :) Mně se starý design stránek líbil, ale všichni tvrdili, že je nemoderní a potřebuje facelift, tak teď se divím 2x :) Ale je lepší ovladatelnost z mobilu. Mám Windows phone 8.1 a dřív nebylo lehký kouknout se například na tabulku U17 nebo seznam členů DFB. Chtělo to šikovnost a grify :)

hrdin napsal:

Ahoj ;)   Je někde ještě "prohledávání fóra"? Stránka, kde se zadal nick, přezdívka, fórum a čas?

Ahoj, v tuhle chvili neni. Cele forum ceka kompletni prepsani, kde vyhledavani bude vyreseno. Protoze ale musi nejdriv prijit jaro a "pole bile" se musi zazelenat, tak na to zatim neni cas.

Nove je ale v detailu uzivatele (kliknes na nick uzivatele ve foru) vypis prispevku tohoto uzivatele. Znovu rikam, neni to mineno jako nahrada prohledavani, ale mozna to pomuze.

Ahoj ;)   Je někde ještě "prohledávání fóra"? Stránka, kde se zadal nick, přezdívka, fórum a čas?

Tonda napsal:

ehm, tak jeste jednou, prosim. Puvodne sem to zmenil ve spatne databazi. Diky za trpelivost :-)

Super.Díky moc ;-)

BONANO30 napsal:

Právě jsem tak učinil :-(Napíšu malá písmena,ale přihlášen jsem s velkými.Tak nevím......

ehm, tak jeste jednou, prosim. Puvodne sem to zmenil ve spatne databazi. Diky za trpelivost :-)