Příspěvek Diskuzního fóra

Zdravím kouči,

na začátku bych rád řekl, že si Vás vážím a věřím, že jste pro Bohemku výborný trenér, který ji dokáže někam dostat! Ale stejně jsou věci, kterým nerozumím...

Proč dáváte Martin Haška ml. :-) do středu? Minulou sezonu hrál hlavně na kraji zálohy a tam se mu dařilo. Ve středu hřiště by dle mého názoru měl být hráč s uměním rozdávat přihrávky, jak se říká "mozek" týmu. Což Váš syn nesplňuje... Máte v plánu tento post nějak řešit?? Na lavičce máme na tento post pouze Jiráska.

Jak řešíte (ne)střílení golu?? Dle mého máme dobré útočníky Kabajev (č.1) a Tetteh (č.2) doplnit je tedy může Nečas, i když to pro mě není útočník, ale spíš takový podhrot. O Kuchtovi se bavit nebudu, ten kluk ještě na ligu nemá... Nikdy jsem nepochopil jeho hostování ze Slavie k nám! Nemůže být problém v tom, že ti útočníci nemají dostatečnou podporu od zálohy? Že právě v záloze není hráč, který by uměl dát útočníkům golovou přihrávku? 

Děkuji za případné odpovědi! Věřím, že dokážete z Bohemky udělat pořádný tým, který bude bojovat o poháry! Máte na to... :-) 

Ať se Vám daří jak fotbalově tak i soukromě!! :-)