Příspěvek Diskuzního fóra

Nitram86 napsal:

Zdravím kouči, na začátku bych rád řekl, že si Vás vážím a věřím, že jste pro Bohemku výborný trenér, který ji dokáže někam dostat! Ale stejně jsou věci, kterým nerozumím... Proč dáváte Martin Haška ml. :-) do ...

Dobrý den, ohledně Martina už jsem odpovídal a jen bych se opakoval. V minulé sezóně Martin do ligy teprve naskakoval a pro mladého středního záložníka je složité dostat se na tuto pozici a většinou začíná na kraji. Nejinak to bylo se mnou a potkalo to i Martina. Já jsem ale jednoznačně přesvědčen a že tam podává výkony, které jsou pro Bohemians větším přínosem, než kdyby hrál na kraji. Souhlasím, že to není rozdělovač míčů, je to velmi pracovitý hráč s charakteristikou "box to box".

Odpověď je jednoduchá... Kabajev zatím za tři čtvrtě roku vstřelil dva góly, to je realita... Tetteh nám zatím vzhledem k zranění reálně pomohl jen ve dvou poločasech. To je také realita. Zatím jsme na pozici devítky nenašli hráče, na kterého bychom se mohli spolehnout jak zdravotně, tak výkonem, tak i schopností opakovaně střílet góly. Nemyslím si, že by základní problém byl v nedostatku příležitostí nebo v neschopnosti záložníků či obránců šance připravit. Já hráče vidím každý den na tréninku, prostě v současnosti nemáme hráčskou kvalitu v zakončení. V zimní přestávce se budeme snažit přivést hráče, kteří ji mít budou.