Příspěvek Diskuzního fóra

Dobrý den vážený pane trenére. Loni hrál "váš" Martin (myslím to bez invektiv v dobrém) na kraji a byl velice platným hráčem, za což mu moc děkuji. Určitě podstatně přispěl k záchraně 1. ligy. Přeji, aby se mu stejně tak dařilo (samozřejmě ale bez toho zranění) i na "desítce", nebo že Milan Jirásek bude zase brzy předvádět konstantně výkony, které jsme u něj obdivovaly. A oběma přeji hodně štěstí a trpělivosti při práci. 
 K dotazu. Cca před rokem jsme "přestali útočit". Od té doby až na výjimky částí několika zápasů nechodíme do útoku v dostatečně přiměřeném počtu hráčů. V prostoru, kde by měli být krajní obránci, máme teprve záložníky apod. Z toho plynou ztráty míčů, v důsledku čehož jsme se stali nejméně střílející tým. A naopak jeden z týmů, na které jde nejvíc střel. Vidíte to podobně? Pokud ano, co s tím chcete udělat (pokud to tedy nejsou vaše pokyny plynoucí např. z kvality týmu)? 
 A druhý dotaz, proč jste zrušil špekáčky a plánujete nějaké další teambuildingové mimofotbalové akce? :) Děkuji a přeji hodně štěstí a úspěchů.  
 Dovolte ještě bonusovou otázku :) Jak se díváte na kariéru Patrika Schicka? Překvapuje vás, jak se dokázal prosadit a stavěl byste ho v národního týmu, nebo byste preferoval jiné typy útočníků?