Příspěvek Diskuzního fóra

Alkin napsal:

Tady je zase nablito... Nebyli jsme náhodou osmdesát minut vyrovnaným, neřkuli lepším týmem? To se občas ve sportu stává, že zahodíme šance a pak dostaneme hloupý gól. Větší "trapnost, ostuda a ponížení" je to co se tady ...

Souhlasím. Co bychom si asi přečetli, kdyby:

MB byla na 3. místě tabulky, my hráli taky o nic, výsledek jako v neděli? No že jsme měli platonickou převahu, a nedali góly. A ne že to bylo domluvený. A já nejsem nesoudný Plzeňák, abych čekal na trenéry a manšaft, abych jim "vyjádřil svou nespokojenost s výsledky", prostě se mi nezdálo, že bychom nechtěli. Ono totiž ve sportu to musíte hoooodně umět, aby to "nechtění" vypadalo přirozeně. A pokud jsem to viděl správně, tak MB se snažila a vyšlo to. I když to bylo typické utkání na plichtu, tak dali dva góly navíc a vyhráli. Jeden zmatek ve vápně, druhý po otevření hry.

Abych obrátil list. Panuje zde spokojenost s řízením nedělního utkání? U mě ne. Obrácené situace, podivné "výhody", když se počkalo, až jsme na baloně a pak to pan rozhodčí pískl, abychom mohli v klidu rozehrát...  žádný spád to nemělo.