Příspěvek Diskuzního fóra

Když se sekde vedení DFB, tak "řeší" nejen posily, ale hlavně možnosti, jak co nejefektivněji pomáhat klubu. Dlouhodobě se nám osvědčily peníze :))

 Proto náš virtuální pokladník DFB Martin "Kůra" v pátek převedl na účet Bohemky dalších 250.000,-Kč a zaokrouhlil tak finanční transakci "aby bylo líp" na 1mil.Kč za rok a půl. 

Děkujeme všem klokanům za vklady do DFB!

Kromě téhle částky jsme ještě na přelomu roku zakoupili Bohemce stroj na pískování trávníků, který spolu s verti drainem a vřetenovou sekačkou pomáhá Bohemce s vysokou kvalitou trávníků. Důležitá úspora je zejména v tom, že si stroje nemusí najímat s posádkou od trávníkářských firem, ale může vše provádět s vlastními školenými odborníky. 

Ve středu, kdy jsme se naposledy před prázdninami sešli jsme ještě na naší poradě řešili autobus na zelenobílé derby v Rakousku. Máme radost, že se tak rychle vyprodal/zarezervoval. Nebylo snadné na tenhle termín, kdy vyráží invaze českých autobusů do letovisek, zajistit kvalitni stroj. Prosím, chovejte se v něm kulturně, jinak už nám tahle firma nikdy nikoho neodveze. Dík.