Příspěvek Diskuzního fóra

Eastman napsal:

Ahoj Sváťo, nové dresy se mi moc líbí! Ale s tím Abdullem jste šlápli hodně vedle, snad nebude moc často nastupovat, je mi líto ale mohamedánovi fandit nedokážu... Zvláště ne v evropských týmech.

Mozna si lidove receno ,,nase*u do bot", ale hodnotit sportovce na klubovy urovni podle narodnosti/viry? To snad ne.. Ribery, Dzeko, Salah, Fellaini, Benzema, Özil, Nasri. Vsichni muslimove. I kdyz by to treba do nekterech clovek nerek, Dzeko jeste celkem nedavno goloval v Teplicich. A nebyli bychom radi ze jsou u nas? Protoze jim nemuzeme fandit? Ja si teda pockam jakej bude na hristi, az mu to nepujde pri Ramadanu, pak se da mluvit o tom, ze je spatnej kvuli tomu odkud prichazi. Ale respektuju, ze na to nekdo takovej nazor mit muze, nicmene ja se snazim sport nespojovat s ostatnimi tematy.

P.S.: Sice je to krajne pravdepodobny, ze je muslim,  ale najisto vime jen to, ze je z Bahrajnu, vubec ne co dela doma. Tak nebudme jako Spartani, kteri nesnasi Ben Chaima od prvni chvile jen kvuli tomu, ze je Zid a Izraelec.