Příspěvek Diskuzního fóra
pepag napsal:
Ahoj, jsem rád, že jde Bohemka ve všech ohledech nahoru, ale přesto pár poznatků ke zlepšení z nedělního zápasu. Konkrétně proč supervizor ze vstupu od tramvaje posílal lidi s permanentkou do kotle ke vstupu do ... kotle a nenechal je projít, tak jak bylo zvykem přes náměstíčko? A ještě k tý amatéřině jménem občerstvení, člověka moc nepotěší v tom vedru, když se chce zchladit pivem, ale čeká deset minut na teplý slejvánky. Konkrétně ve stánku pod tribunou jsem objednal dvě piva, jedno bylo polostudený a druhý teplý tak co si o tom můžu myslet? Návrh na konkrétní zlepšení: 1)zapínat chlazení s dostatečným předstihem, když vím, že bude vedro, tak zapínám už den předem, přeci jen ty mašinky uměj vyrábět tzv. ledovou banku a pak se nemůže stát, že bude pivo teplý i když jedou furt, jsou na to stavěný. Mají na sobě i nastavitelný termostat. 2) pravidelně čistit výparníky a zajistit přívod čerstýho vzduchu ke chlazení. 3) nemusí se to tlačit biogenem, ale bezolejovým kompresorem, omezí se tím částečně pěnivost a nebudu po třetím totálně nafouklej. 4) těm kouzelníkům za pípou, dát školení jak se točí pivo i na netu najdou videa na tohle téma, tj. točí se najednou, ne že roztočim deset piv a pak to tam všeljak přelejvám atd.. když se bude dodržovat to co jsem vypsal, budou fronty minimální, lidé spokojení a hlavně neprostojí zbytečně kus zápasu ve frontě, ale na tribuně ) díky
Tak hlavně když chci točit pivo ve velkém vedru mi nesmí svítit sluníčko na sud. To pivo v sudu mělo cca čtyřicet. To ti pak nevychladí nic.