Příspěvek Diskuzního fóra

kíša napsal:

Informace o tom, že bude Ruda v Tiki-taka, byla zveřejněna na Facebooku, tuším že tak 2 hodiny předem. Rozesílat to mailem nebo nedej bože SMSkou s tím, že by měl mít každý nějaké preference co ...

Právě že nestačí, na VD prostě nechodím každý den. Facebook nepoužívám, twitter ano (ale tam ta informace tak rychle zapadne dolů...). Mail má ale každý. Pokud by mi přišlo avízo, online, ocenil bych to.  Tak ať se to posílá jen tomu, kdo se zaregistruje, že tyto informace chce. Žádný diference.
To samý ten kalendář. Ladím víkendy, něco s prací, něco s rodinou, něco s kamarády... chtěl jsem, abych při plánování víkendů měl všechny zápasy (potvrzené) v kalendáři. Pokud by se zadávaly pouze zápasy áčka, tak je to program na jednu minutu týdně. To přece není žádný časově náročný úkolování. Prokouří se mnohem víc času. A může se to dělat při kouření přes mobil :-)
Co takhle se poptat, co by lidi chtěli, pokud zůstanu sám, nechám to bejt.
Kdy se vlastně naposledy vedení klubu nebo vedení družstva ptalo fanoušků na názor, co by chtěli? Já si pamatuju ankety na VD, vášnivý diskuze na fóru...
Pořád tu zůstává velká skupina lidí, která fandí, kupuje permice, ale na schůze (vyhlašované čtrnáct dní dopředu) se nedostane.
Mmch nevěřím, že i Ruda věděl dvě hodiny dopředu, že půjde do televize. To se přece vědělo dřív... Zkrátka při tom málu času co máme/mám mne mrzí, že se ke mně takové informace dostanou pozdě, přitom je jednoduchá cesta jak je sdílet, tedy když je vůle.