Příspěvek Diskuzního fóra

Dobrý večer klokani.

Vedení DFB se rozhodlo “utnout” negativní diskuze, které jako bojový plyn naleptávaji mozkové závity a paralyzuji zdravý úsudek už i celkem rozumným fanouškům.

Včera jsme se dohodli s vedením klubu a na příští středu 14.11. od 19,05h.připravili setkání “Pod Pergolou”. S ohledem na počasí bude setkání ve V.I.P. prostorech Ďoličku. Jsou vítáni všichni fanoušci Bohemky, kteří chtějí na vlastní uši slyšet od vedení klubu, že náš oblíbený útočník Júsuf nikam neodcházi a že Martin Hašek jun. není magor, aby šel do Slávie a kdy můzeme v Ďolíčku čekat majitele Trnavy ;)

Samozřejmě bude prostor na veškeré dotazy směrem k “pantátovi”Darkovi, sportovnímu řediteli a snad i trenérovi Martinovi Haškovi. 

Zvlášť se těšíme na dotazy od pana Hrdiny, ktery může konfrontovat vedení a usvědčit konečne ze lží. Rádi uvítáme také experty vika, 11.radu a dykovku. Zláštní pěči si zaslouží i jb1, tak doufám, že zmínění kverulanti dorazí a představí svou vizi, jak dál s tou naší Bohemkou.

Přeji všem klokanům hezký, po včerejším utkání i pohárově postupový,  zelenobilý večer! 

P.S.: Ještě jsem chtěl napsat, že před třemi lety jsem se zvedl ze “smrtelné postele” v Thomayerově nemocnici, paradoxně proto, abych při posledním rozloučení stál u rakve skvělého kamaráda klokana. To bylo opravdové neštěsti a zoufalstvi! 

Nezlobte se prosím na mě, ale opravdu nemíním propadat depresím z fám, paranoidních vykřiků na VD a novinářských žvástů. Mám už trošku jinak srovnaný život a záležitosti kolem Bohemky dnes opravdu nevidím tak dramaticky, jako v době bojů za záchranu Ďoličku před demolicí nebo nuceněho exilu v Edenu nebo v době konkurzu a soudních sporů s “říší zla”...