Příspěvek Diskuzního fóra

karass napsal:

Dodrý večer. Před několika týdny jsem se zde nejen já vyjádřil, že si z nás páni "soudci" dělají ořezávátka. Bylo tady naznačeno, že je lepší držet hubu a oni nám to patrně budou vracet. Prosím, nebudou ...

Myslíš tím mj. neuznaný zcela regulerní gól v Liberci těsně před koncem což obralo Bohemku o dva body, uznaný gól z jasného ofsaidu Teplic v Dolíčku což stálo Bohemku bod, různé posuzování shodných situací v neprospěch Bohemky což se často podepisuje pod konečné výsledky atd. atd?!?

Hmmm, snad to zase nebude jako onehdá když Bohemka hrála v Edenu a bylo třeba v lize zachránit Ostaravu (nyní Duklu?), teda na náš úkor, také si tenkrát nikdo nestěžoval a ono opravdu se nám to od nich příští sezonu vracelo, tolik připískávání pro nás a tolik penalt v náš prospěch to bylo najednou nevídané, že?!?

Noo, ale co víc můžeme chtít, vždyť všude vyhlašujem jak jsme chudý klub a pak je zde stále ono provařené všeobecné pořekadlo:

"To víte, nemažete nejede to..." :-)

Tak nevím nevím, ale možná to chce fakt méně mlčet a trošku víc se angažovat a to nejen na hřišti?!? (Minimálně tak jako ostatní!)

                           BOHEMKA DO TOHO!!!