Příspěvek Diskuzního fóra

baca napsal:

dobrý den. k dnešnímu zápasu  se nebudu vyjadřovat. otázku přesto mám. je nějaká statistika kolik jsme vyhráli domácích  zápasů od té doby co v dolicku začal vyřvávat Petr Koukal jako na letný? pokud nechcete odpovídat ...

Ahoj, rád ti odpovím sám. V minulé sezóně to bylo z 15 zápasů 7 výher a 6 remíz, tedy 27 bodů ze 45 možných. Letos bohužel z 8 zápasů pouze 1 výhra a 3 remízy. Takže 6 bodů z 24.

Chápu tvůj pohled. Taky chápu, že se to nelíbí více lidem. Ale znovu opakuju (tobě konkrétně asi po šestý), že tahle změna není mnou tvrdohlavě prosazovaná. Se změnou hlasatele proběhla diskuze se Sektorem 1905 ohledně možných změn. Došlo k téhle jediné. Prezentaci domácí soupisky nepovažuju za "vyřvávání alá Eden", jen přidání na hlase. Jednou mě posíláš na Slavii, pak zase na Letnou... Ale vůbec nemám nic proti tomu, když se od toho upustí, pokud o to na Bohemce není zájem. Zatím odezva je (logicky v závislosti na výsledcích a náladě). Možná by mohli pár slov přidat Sektoráci. Možná můžou udělat anketu. Kvalitu fotbalu neovlivním, snažím se jen odvést kvalitní hlasatelskou práci (myslím obecně od začátku do konce hraícho dne). Dělám ji dobrovolně, rád a zadarmo.

P.S. Jo, dneska jsem prostě viděl Júsufa vystřelit, pak to nějak zaplavalo a skončilo v bráně. Radující se Klokani na tribuně začali mluvit o Júsufovi, já jsem si to taky myslel, tak jsem to ohlásil. Po konzultaci se střídačkou/4. rozhodčím byla ohlášena oprava. Naprosto omluvitelná lidská chyba z mého pohledu.