Příspěvek Diskuzního fóra

kolina napsal:

Bohužel, sotva z někoho v Bohemce uděláme hráče platného pro mužstvo tak jde jinam za lepšíma podmínkama, takže zase doplníme mužstvo o nadějné hráče a historie se pak opakuje stále dokola...  Tak  tomu fakt nelze říkat ...

No vidíš, a přesto pokud v sobotu vyhrajeme, tak jsme od nich na rozdíl 3 bodů a to nám ještě v Liberci rozhodčí neuznal regulérní gól v poslední minutě. A naposledy prohráli v doma s Opavou, kterou Bohemka porazila. Fotbal nemá logiku.

Množství negativních příspěvků odpovídá počtu zápasů bez vítězství. To je poměrně normální asi všude. Na druhou stranu uběhlo 13 let od záchrany (tedy začátku ve 3.lize). Pro někoho je to dlouhá doba, pro někoho krátká. Začínalo se bez jediného vlastního hráče, dokonce nám těsně před soutěží utekl k úhlavnímu nepříteli kapitán v té době již vytištěný na permanentkách.

Za tu dobu, dle mého docela krátkou, se podařilo hodně věcí vyřešit či posunout dál. V neposlední řadě máme dnes tým hráčů, kteří nám patří, nežijeme jen z hostování.

Pro mě je největším zklamáním, že i po 13 letech máme jen něco málo přes 2.000 členů DFB. To přeci neodpovídá pravidelným návštěvám k 5.000 diváků.