Příspěvek Diskuzního fóra

atletiko napsal:

Dobrý den, nevím, jestli má smysl klást dotazy na tomto místě, vzhledem k tomu, že Sváťa již pracuje v klubu jen externě a pan ředitel po nějakém záchvěvu před 3 týdny zodpověděl na pár dotazů a od ...

Dobrý den,

Sváťa sice dále pracuje jen externě v klubu, ale i na jeho přání jsme se dohodli na tom, že bude pokračovat v moderování tohoto fóra.

Panu Kolinovi jsem již níže částečně odpověděl.

Spekulace k podepsaným/nepodepsaným smlouvám a nestavěných hráčů na základě tohoto musím resolutně odmítnout. Toto bychom nikdy nedovolili a šli bychom sami proti sobě, kdybychom něco takového praktikovali. 

O Martinu Dostálovi zde i na druhém foru proběhlo mnoho diskuzí, ale pravdou je to, že z naší strany zájem tohoto hráče udržet jistě bude a v nejbližší době si i na toto téma s hráčem sedneme. Do dnešního dne nic takového neproběhlo, takže si můžete udělat obrázek sami o "zaručených" informacích, které jsou šířeny zde i na vedlejším fóru.

Výsledky jsou špatné, cítíme to stejně, o tom nepochybujte. Naše předsezónní představy byly opravdu jinde, teď se musíme prát s realitou, která je bohužel jiná. Společně porazíme Liberec a uděláme první krok zpět ke středu tabulky.