Příspěvek Diskuzního fóra

kolina napsal:

Zareaguji na to jak píšete o tom navýšení nákladů o 20% za dva roky. Vždyť bylo deklarováno, že až Dolíček bude městským stadionem tak pak půjde více financí do mužstva, takže se ptám zda těch ...

Toto deklarováno jistě nebylo, protože tím, že se stal městským stadionem, náklady na provoz naopak vzrostly. Spíš si dovolím tvrdit, že si toto pletete s ukončením konkurzu, který nás posledních několik let opravdu finančně "vysával". Konkurz už čeká snad jen formální ukončení. Tyto každoročně vynaložené finance se v příštích letech opravdu mohou přesměrovat jiným směrem, ale rozhodnutí MHMP o koupi stadionu nám neušetří, ani nevydělá ani korunu navíc.

Takže těchto zmiňovaných 20% na sportovní úsek jsou prostředky vložené NAVÍC do klubu v rámci určitého postupného růstu klubu jak máme nastaveno v dlouhodobějším plánu. Kromě tohoto nárůstu se dá vysledovat i nárůst v ostatních aspektech klubu, jako jsou například investice do infrastruktury, atd.

Podmínky našich hráčů se v posledních letech dostaly na úroveň průměru v české lize. Už to dávno není tak, že máme nejnižší platové ohodnocení hráčů v lize a tím zodpovídám i Vaši další otázku ohledně platového ohodnocení. Spartu, Slavii a Plzeň nikdy nepřeplatíme, u ostatních týmů se bavíme o minimálních rozdílech.