Příspěvek Diskuzního fóra

doublefish napsal:

Mám za to, že informace na VĎ se objevila bezprostředně po tom, co dohoda byla stvrzena. Do té doby z ní taky mohlo sejít. Mnohokrát zde bylo vysvětlováno, že spekulace, nepotvrzené transfery, přání ohledně posil ...

Jen drobné upřesnění. Poprvé o hostování Pokorného v Bohemce informoval pan Tvrdík 20. 12. Zajímavé je, že náš tiskový mluvčí to v danou chvíli odmítl, načež znovu pan Tvrdík (zástupce úplně cizího klubu!) zveřejnil, že vedení Bohemky žádá dané médium o opravu. Dál opravdu až dnes. 
Ohledně Júsufa. I při velmi důkladném čtení mezi řádky vyznělo nejen z pergoly, že je aktuálně neprodejný. Mediální spekulace byly, ale přece budu věřit šéfům a dalším členům vedení vlastního klubu. 
A ejhle, přestup jako první ze Slavie oznámil instagramový profil Slavia Backstage, který mají spravovat ... počkej si, fakt to stojí za to ... náctileté děti pana Tvrdíka. Pak Tvrdík, pak dlouho nic a v noci to tweetovala Bohemka. 
Mám nejvyšší pochopení pro realitu fotbalového prostředí, ve kterém nejsme v komfortní pozici, ale vadí mi dvě věci. 
1) patolízalský postoj vůči SKS, na které se bohužel pro nás strašně projevuje, jak to jde v případě investic dobře. 
2) jak pružně se mění postoj vedení klubu bez komunikace navenek. A to jsme prý byli kdysi dávno "fanouškovským" klubem. 

A když už jsme u toho, co budem dělat s pěti stoperama taky nechápu.