Příspěvek Diskuzního fóra

Moc děkuji za rozhovor, jsem rád, že vyšel a zastávám názor, že právě výrazně zvýšená komunikace a hlavně diskuze mezi názorovými skupinami okolo klubu může obrousit hrany.

Možná bych ale pár poznámek měl:

1… Nazvat hned v první otázce (Přičemž právě tazatel by mohl plnit v rozhovoru roli informovaného oponenta) fanoušky hysterkama není zrovna správný start k obroušení hran.

1a. Pro kvalitu týmu mě nenapadá lepší kritérium než umístění v tabulce. Ovlivnění výsledků zraněními je přímým důsledkem úzkého kádru, což bylo rozhodnutí vedení klubu. Rozhodnutí rozhodčích nejsou příjemná, ale prosím, vždyť vypadáme jak slávisti…

2. Kolik hráčů v kádru má výstupní klauzule? A proč s nimi klub souhlasí v případě hráčů, kteří chtějí kariéru oživit a nikoli startovat? Vnímám rozdíl mezi Maškem a M. Haškem.
A pokud je takto včasný přesun Maška do Boleslavi ústupkem jeho kariéře, jaké jsou podmínky působení Hůlky?

3. Nenašlo by se pár příkladů lidí, kteří kritizovali při příchodu i odchodu? Mám okolo i velmi negativní Bohemáky a i ti příchod vnímali coby příležitost, byť nestandardní.

4. Jak hluboká tato spolupráce má být? A je nutné chovat se ke Slavii servilně? Nepřišlo panu majiteli zvláštní, když ředitel rivalského klubu veřejně komunikoval jeho jménem? 

5. Na „pergole“ se řešil příchod dvou až tří hráčů, přičemž trenér primárně zmiňoval ofenzivu. Teď jsme do ofenzivy -2 (i když se ještě počítá setrvání Júsufa) a mluvíte o dvou příchodech. Nějak to nevychází.
S jak početným kádrem vedení klubu počítá pro jaro?

6. Když opakovaně vedení klubu zmiňuje negativní pověst českého fotbalu především kvůli jeho vedení, jak Bohemka hlasovala na valných hromadách FAČR?

7. A nebylo by to lepší bez těch infarktů? Tým sice máme složený z 90 % z vlastních hráčů, ale viz předchozí otázky. 1) Kolik jich je a na jaře bude? 2) O kolik z nich můžeme jednoduše přijít?

Jaká je vlastně naše „koncepce“?

Fanoušci Bohemky nejsou hysterky, jsou často velmi pevně spjatí se „svým“ klubem. Už jich moc nezbylo. Návštěvy klesly na úroveň rok před krachem a klesají. Není legrace Bohemce fandit každý den, být pro smích, stydět se za podřízenou roli.

Nezpochybňuji posun ve stabilitě klubu v posledních 13 letech (což je ale poněkud dlouhá doba), ale když už jsme prodali Júsufa za takové prachy, tak „by se aspoň dveře na dámských záchodech opravit mohly.“ (Zatím nejlepší komentář k tomu).
Přeji Bohemce vše nejlepší, jako každý rok. Ale příliš často zůstává jen u přání. Hezký večer.