Příspěvek Diskuzního fóra

TomBP napsal:

Ohledně té návštěvnosti doma jsem se podíval na oficiální statistiky. Sezóna 2017/2018 - 4.117 Aktuální sezóna - 4.293 Takže v letošní sezóně se průměrná návštěva na zápas zvýšila téměř o 200 diváků. Po tom strašidelném podzimu je to ...

Statistika návštěvnosti je bohužel zkreslená přinejmenším faktem, že se automaticky započítávají všechny permice, ať už jejich držitelé dorazí nebo ne. A pokud se nepletu, tak letos se permic prodalo zase o trošku více než loni.

Přijď ale někdy při zápase na chvíli do kotle a podívej se na hlavní tribunu, jak je poloprázdná. To samé v kotli ubývá fanoušků - stojím cca za pravou tyčí branky a minulou sezonu tam bylo vždycky pěkně plno, teď co jsem byl naposledy (proti Příbrami) jsem měl kolem sebe tolik místa, až mi to bylo nepříjemné.

Alarmující je, že velká část "absencí" jsou permanentkáři (soudě dle oficiálně hlášených počtů diváků a automatického započítání všech permic do návštěvnosti) - když už jim se na ten fotbal nechce, tak je to fakt špatný. No a k tomu si ještě vem případné "fixlování" s čísly jak píše tomiisek.