Příspěvek Diskuzního fóra

Svatoslav.Bata napsal:

Ahoj, tak na tohle jsem se musel nejdřív důkladně posilnit :-) 1+1a) A proč by se neměly věci nazývat pravými jmény? Faktem je, že příspěvky některých jedinců zejména na sociálních sítích jsou dost přes čáru. Lidé obecně ...

Ahoj, tak snad ses neopíjel rohlíkama.

1)     Nazývat oprávněnou kritiku hysterií opravdu nemůžu považovat správnou strategii komunikace s fanoušky. Vedle šíření nepravdivých zpráv je jedním z fenoménů dnešní doby i elitářství a tzv. „bubliny“, ve kterých se členové navzájem podporují ve svých názorech. V souvislosti s Bohemkou tomu říkám „plácání se po ramenou, jak to děláme dobře.“ Jen odbočka do sociologie ke změně vztahu vedení a fanoušků.

2)     OK, to opravdu tu otázku musím formulovat na tři řádky? „Kolik hráčů má ve smlouvě nějakou obezličku, kvůli které nepatří bezvýhradně Bohemce“. Mám na mysli „projekty“, „klauzule“, „předkupní práva“ a mnohé další termíny obchodního práva. Podepisovali u nás takto všichni hráči v rámci akce Tetteh?

a.      Když už jsme u Bena, opravdu nemáme procenta z dalšího přestupu?!?

3)     Schicka mi připomínáš správně, ale mluvil jsem o Júsufovi, jehož příchod byl odkomunikován na bohemácké poměry dobře. Ale ok.

4)     Ta „další spolupráce“ by mě zajímala, pod to schováš lecjakou čertovinu. Ale zapomněl si na další části otázky. Proč se Bohemka chová vůči Slavii servilně? Například co si to proboha šéf Slavie dovoluje veřejně komunikovat za majitele Bohemky?

5)     Na pergole se počítalo maximálně s odchodem Haška, dál měl být kádr „doplněn“. Po odchodech Maška (a dá se říct i Júsufa) v ofenzivní části i se slibovaným doplněním dostaneme na podzimní počet max + 1. A právě zoufale úzký kádr je jedním z důvodů, proč hrajeme o záchranu.
Mimochodem. V posledních týdnech padlo několik termínů – začátek přípravy, zápas se Žižkovem, odlet na soustředění… Jaký je ten aktuální? Začátek ligy?

6)     Ok. Ale zajímavá formulace.

7)     Infarktů, selhání a příhod už tu bylo za poslední roky víc, než bych chtěl. Radši bych něco stabilnějšího.

8)     Takže Bohemka dál zůstane klubem bez investic? Kolik takových je v lize? A jak to ovlivňuje jejich ambice? Rozpočet na platy Bohemka nezveřejňovala před šesti lety ani dnes (a to se před lety chlubila plněním jakési normy otevřenosti). Trénovala v Hrdlořezích, dnes v Uhřiněvsi. Vyhovující stadion pro ligu měla a přesun do Edenu bylo jen tragické rozhodnutí. Mládež byla už tehdy dlouho soukromým výdělečným projektem, dnes je pořád, jen ve vrcholné kateogorii sestoupila. Jmenovala se „Bohemka“ a do konce konkurzu údajně zbývaly jen formality… Co mi to jen připomíná?

 

PS: V Kozlovně úřaduju poměrně pravidelně a připraven na diskuzi, jen už nemůže být patolízalská. Zároveň je užitečné, když se postoje vedení ukážou zelené na bílém. a) kvůli zlepšení komunikace s fanoušky b) protože členové managementu klubu bohužel umí lhát.

PPS: díky, vyřídím. A ty pánské?