Příspěvek Diskuzního fóra

No tak Svatoslave, ty máš taky dost. Komunikace klubu je minimální v porovnání s čím? V porovnání s tím, že tady ředitelovali OSOBNOSTI a ne nějaký protekční mazánek, který se hodí maximálně tak k tomu, aby se sjížděl v kabině s Kazmou, když je to tak strašně vtipný.

A do nějakého porovnání s ostatníma klubama se raději vůbec nepouštěj .... který jiný klub sockuje, když je potřeba opravit stadion, do kterého ostatního klubu fanoušci rvou dukáty horem dolem?

Divíš se, že jsou lidi nasraní? Každého půl roku jiný kádr, absolutně žádná koncepce, hlavně že nějaká hesla typu Zpátky na vrchol. Ale ono to vypadá, že zpátky do druhé ligy. Vedení lže o posilách, vymýšlí si termíny a dopadne to absolutně stejně jako každé přestupové okno, nějakej hudlař přijde ne za pět minut dvanáct, ale ve čtvrt na jednu.

A na závěr snad jako perla, když tady plácáš o tom, že veškeré info má DFB a Ludva jako dfbák tady pak píše věci, které se nezakládají na pravdě. Takže Ludva lže, dělá si z toho vzhledem ke svému zdraví a k tomu, že je už jinde, srandu, nebo jenom ventiluje ty lži, kterýma ho nakrmíte???