Příspěvek Diskuzního fóra

Svatoslav.Bata napsal:

1) V rámci českých klubů je obvyklé, že fanoušci mají možnost komunikovat s vedením klubu pouze velmi výjimečně či vůbec. To je prostě fakt a že je v tom Bohemka pořád mimořádná, to je taky ...

1) A v čem je teď vlastně Bohemka mimořádná? Komunikace s fanoušky se omezila na skupinku vyvolených, kde to navíc může zavánět osobními zájmy. Je super, že teď odpovídáš v podstatě online, ale předtím měsíce nic. A jedna osobní, když mám to štěstí, že pracuju ve veřejnoprávním médiu, zeptej se šéfů, jak jsem to vlastně "škodil Bohemce"? :-D 

2) Když tu naznačuje (někde dole se našel tvůj vlastní screen, že budeme profitovat z dalších přestupů) a pak se ukáže, že to není pravda (i ty, Brute?), i tenhle nadsazený dotaz najednou má legitimitu. 

4) Proč bychom měli oplácet stejnou mincí? To si zase nepleť hrdost s idiocií. Bohemka tedy "nemravné chování" vůči sobě útrpně snáší. Super. 

5) A copak po tobě někdo chce konkrétní jména? Když se dá určitý termín, je jasné, že se čeká jeho dodržení. Jaký hráč tedy odletěl na soustředění? 

8) No, ve světle aktuálních informací se zdá, že blíž než cestě Zlína jsme blíž opakování minulosti.