Příspěvek Diskuzního fóra

Vážení Klokani,

Vydali jsme se na soustředění s naší Bohemkou do Turecka. Před odjezdem se sešlo vedení DFB, kde jsme si s Ludvou sepsali notičky, co je potřeba na soustředění probrat a vyřešit. Samozřejmě jsme se zaměřili na kvalitu týmu před jarní částí ligy, s vizí na další sezónu. Tak tedy několik postřehů…..

Mezi hráči panuje dobrý týmový duch, ale zároveň zdravá konkurence. Každý z hráčů ví, že musí o místo v A-týmu zabojovat. Na kluky byl při tréninku hezký pohled a bránu trefit umí, jen nám to musí v zápasech také předvést.  Do tréninku dali maximum a nikdo se nezašíval a nešetřil své síly.

Posily ….. určitě očekáváte konkrétní jména, ale opravdu je říct nemůžeme. Každá informace či spekulace, která unikne do éteru, komplikuje vyjednávání. Každopádně si je sportovní úsek plně vědom, že je nutné posílit hlavně útok a má plnou podporu majitelů klubu. Na nových hráčích se intenzivně denně pracuje a jsou na listině zajímavá jména, ať již na jaro či na příští sezónu. Určitě není potřeba podléhat panice, která je tady některými „odborníky“ vyvolávána.

DFB bude v úzké spolupráci s vedením Bohemky pracovat na vylepšení informovanosti fanoušků a PR Bohemky vůči veřejnosti. Chceme pečovat o dobré jméno a image Bohemky.

Klub má jasnou vizi i vysoké sportovní cíle a vedení DFB se s nimi ztotožnilo. Nic se neudělá přes noc, ale věříme, že jsme na dobré cestě!

Další dobrou zprávou je, že do DFB vstoupili čtyři noví členové. A to hráči A-týmu. Chtěli bych tímto v řadách DFB přivítat Jirku Bederku, Martina Dostála, Lukáše Pokorného a Honzu Závišku. Věřím, že další hráči se rádi přidají.

Pokud jste nenašli v tomto článku odpovědi na vaše otázky, tak je to tím, že jsme touto formou více informací sdělit nemohli. Každopádně nás můžete kontaktovat a dozvědět se více osobně.

Martin Kurka a David Vodehnal