Příspěvek Diskuzního fóra

Vážení klokani, máme pro Vás po delší době jedno stručné psaníčko. 

Minulou středu v 19:05  se užší vedení DFB (David a Martin) sešlo na neformálním setkání se zástupci Sektoru a dalšími věrnými a spravedlivě rozhorčenými fanoušky Bohemky. Čekalo nás čtyřhodinové grilování, kdy jsme byli pod palbou otázek ohledně současné situace Bohemky a její budoucnosti. Skupina 10 fanoušků byla velmi dobře připravená a otázky se týkali hlavně odchodu hráčů, jejich zpeněžení a vlivu na budoucí financování Bohemky a nákup posil. Otázek bylo velké množství a snažili jsme se dát na ně konkrétní a hlavně pravdivé odpovědi. 

Např. prodej Jusufa do Slavie.  Za daných okolností to byla nutnost a vedení Bohemky na této transakci získalo maximum možného. Ať již v peněžním plnění, či možností poskytnutí kvalitních hráčů Slavie na hostování. Celková částka řečena nebyla (je to součást tajného ujednání a ve smlouvě je výslovně zakázáno zveřejnění detailů!), ale pro Bohemku odchod Jusufa byl nakonec velmi výhodný. Dalším důležitým tématem byli nové posily, jejich zdravotní stav a momentální výkonnost. Samozřejmě některým novým hráčům může chvilku trvat než se s týmem sžijí a budou dosahovat očekávané plné výkonosti, ale nově sestavený tým na jarní část ligy je kvalitnější než ten co hrál na podzim. Fanoušci by mohli být při troše dobré vůle ještě chvilku trpěliví, hlavně v prvních pár kolech,  než se získané posily a jejich kvalita projeví. Důležité je, že sportovní úsek připravuje další posily na novou sezónu, aby tým byl ještě silnější než ten, který je připravený na jarní část.

Vedení DFB se chce více zaměřit na to, aby fanoušci a členové družstva byli lépe a v čas informováni o dění v Bohemce. Potřebujeme šířit potřebné informace  oficiální cestou, přesné a velmi srozumitelné, aby se zabránilo dezinformační panice a katastrofickým spekulacím. To je v tento okamžik staronový úkol pro vedení DFB. Rádi bychom pravidelně pořádali taková to setkání s fanoušky, kde se v menším kruhu mohou zeptat na konkrétní otázky. Dále bychom také chtěli častěji dělat setkání pod pergolou pro větší skupinu fanoušků.

Na následné schůzce vedení družstva ve čtvrtek  jsme ještě řešili další záležitosti

1. administrativu DFB - vklady, připisování a registraci nových členů, tak tuhle agendu bude mít od února na starost jeden člověk, místopředseda DFB Martin Kurka. Odbourá jistou “několikakolejnost” administrativy, zavede přísný a přesný režim. Martin garantuje, že od března se nestane, aby byla vklady připsány později než do 10.dne následujícího měsíce. Teď bude mít celý únor na převzetí agendy a dotažení restů z loňského roku.

 2.připravujeme změny doručovací adresy, stejně jako oficiálního sídla DFB. 

3. hledáme termín výroční členské schůze, pokusíme se najít shodu do týdne

BOFOR! 

———————————————————————————————————————
P.S.: Pokud budete mít jakoukoliv otázku, tak nám prosím zavolejte, David 602 694 280, Martin 773 999 695, Ludva 602 338 571