Příspěvek Diskuzního fóra

Rychlé psaníčko:

Včera večer proběhla v Ďolíčku náhradní schůze DFB. Její průběh přesně kopíroval program na pozvánce. Moderování se ujal Milan, který přivítal skalní družstevníky a předal slovo Davidovi, který přednesl zprávu o činnosti v roce 2018. Po něm dostal slovo Martin Kurka, který měl připravené hospodaření. Při schvalování došlo k jednohlasnému odsouhlasení. Na závěr proběhla diskuze, která se týkala zejména Ďolíčku a samozřejmě fotbalu. Po hodině besedování jsme se rozešli. 

Poděkování patrí všem přítomným a zejména panu Suchému, který otevřel stánek a vytvořil tim skvělou atmosféru náměstička.

P.S.: mám tady ještě dva body, které se netýkají schůze DFB, ale budou se v nasledujicích dnech řešit

1. v úterý 30.4. bude DFB v součinnosti s klubem další setkání ”Pod pergolou”. Datum není vybrané náhodou. Bude se jednat o větší akci, než obvykle a určitě se klokanům vyplatí dorazit. Podrobnosti budou brzy zveřejněny na VD.

2. Sektor,DFB a Bohemka připravují “Zelenobílý vlak”, který vyrazí pro pohárový postup do Ostravy/Vítkovic. 

Půjde o velmi důležitý výjezd. Jako srovnáni se nám nabízí snad jen postupové utkání na HFK Olomouc, kam dorazila z Prahy nevídaná zelenobílá parta. 

Obětujte jeden den volna v práci na výlet za Bohemkou! Jsme opravdu jen dva krůčky od vytouženého postupu do evropských pohárů. Mladí klokani konečně budou moc zažít to, o čem vyprávíme my, staří pamětníci - vidět slzy vyřazených hráčů Ajaxu, vztek tureckých nekopů z Fenerbahce, atd... :)))

Klub vyjednává cenu za vlak s dopravcem. Sektor přišel s návrhem na dotaci jízdného a DFB se připojuje. (DFB využije svých kontaktů a sežene peníze na vlak i od spřátelených firem , že je to tak Jožo? :))  )

Chceme zvláštní vlak zaplnit a proto se uvažuje o jízdném 190,5 Kč! 

(vagonů se může připojit hodně...)

BOFOR!