Příspěvek Diskuzního fóra

Baník byl ten poslední tým, kterého jsem si přál, aby jsme dostali vylosováno, jelikož proti němu prostě hrát neumíme a dle mého názoru je to pro nás ten nejhorší možný soupeř. Důvod je jednoduchý - Baník hraje velmi agresivní fotbal, má dost urostlých hráčů (schválně říkám urostlých a ne vysokých, jelikož všichni naši vysocí hráči jsou jak párátka), neustále napadá. S tím mají naši hráči velký problém, jakmile jim jde někdo do těla, tak začnou panikařit (docela dobře to vystihuje jedno zápasnické moudro - když dostaneš ránu, tvůj mozek zareaguje jedním ze dvou způsobů - jdi kurva do toho a nebo kurva zdrhej - a většina našich hráčů reaguje tím druhým způsobem).

S tímto agresivním stylem hry soupeře se lze vyrovnat jen dvěma způsoby - buď hrát stejně nebo ještě více agresivně a tvrdě, nebo hráče soupeře vykombinovat a totálně vykoupat kličkami apod. První způsob zvládnou tak 3 - 4 naši hráči, na ten druhý způsob ještě nemáme dostatečnou kvalitu.

Každopádně nechápu to minimální nasazení našich hráčů - všichni pořád říkají, jak chtějí trofej, ale na hřišti to vypadá, že pro to nikdo není schopný něco udělat. Víc nechápu jen to, že šel za Pepu na hřiště Filip, měl tam místo něj jít Levin, ten se aspoň dovede s agresivní hrou srovnat a myslím, že i sám má takový styl hry jít do toho po hlavě. Jinak nevím, co k zápasu víc napsat, byl to z naší strany tak hnusnej fotbal, že jsem to sledoval jen tak napůl, aby mi z toho nepraskla žilka v mozku.

Jediné co dodám - klobouk dolů před všemi výjezdníky, kdyby takové nasazení jako vy měli i naši hráči, tak jsme v poháru i lize na místě Baníku. Teď se soustředit na ligu, přejet Slovácko a doufat, že Příbram bude "chtít vyhrát víc" než Teplice.