Příspěvek Diskuzního fóra

Klasický a předpokládaný vyústění domácího ligovýho zápasu. Skončí to 0:0 nebo 0:1, skluz udělá jenom Bartek, tolik opěvovaný rychlý přechod do útoku je opět pomalý, ve vápně je v náběhu 0-1 hráč, střely na úrovni chlapců z přípravky, co se snaží o poločase ukázat fanouškům, Krch nahraje na jistotu vždy dozadu, nákop se mu povede jednou ze sta případů, "konstruktivní" Pokorný opět není konstruktivní, Puškáč se Záviškou a Bundesliga Vaníčkem opět nedají gól, Yusuf opět vyhraje každou hlavu a po příchodu na hřiště se raduju z jednoho jedinýho pozitivního momentu dne, že konečně nastoupil.

Tak takhle fakt ne, tohle je prostě strašný, co my doma předvádíme po celou sezónu! A rozhovor s Vaníčkem je vrchol. Znám ho odmala, kopali jsme si spolu na plácku, ale jak tohle vůbec může říct? Tam chybí absolutně jakákoliv sebekritika, správný pojmenování aktuálního stavu, sebereflexe! Jedinej, kdo s ním souhlasí, je předpokládám Vapno80, kterej asi kouká na úplně jinej fotbal a tímto děkuju Kolinovi, Ludvovi a ostatním, co nazývaj věci pravými jmény. Protože takovýhle sebeuspokojení opravdu není na místě, hra je nekoukatelná, předfinální a finální fáze otřesná a nedůstojná prvoligovýho klubu.

Včera bylo 3800 diváků, je to málo nebo hodně? Já si myslím, že kurva hodně na tu sračku, co předvádíme! Patří všechna čest nám všem, co nevynecháme jedinej domácí zápas, pokud nám to okolnosti umožňují, protože s takovýmto fotbalem a neuměním dát gól by nikde v lize nechodilo víc lidí.