Příspěvek Diskuzního fóra

Zdravím,

celá tato sezona je smutná!!! Dnešní vystoupení to jen dokazuje... Nikdy nebylo tak do breku jako dnes! Upřímně už nemám náladu a chuť sledovat Bohemku, protože je to horší a horší a horší... A Vy pořád budete říkat, že je lépe a lépe a lépe... 

Dokud bude v čele tohoto týmu amatérské vedení, tak se nikdy lépe mít nebudeme a vždy budeme hrát o záchranu nebo ve druhé lize. 

Pane trenére... věřil jsem Vám! Nyní Vás žádám mějte trochu soudnosti a odejděte! Jste tu rok, měl jste možnost si tým sestavit. A jak to dopadlo? Vybral jste si hráče, kteří dlouho nehráli, byli zraněný nebo na první ligu prostě nemají! Takže Vaše vyjádření, že pořád nemáte hráče pohromadě, že nemají natrénováno apod. je pouze Váš problém a Vaše volba! Nyní se ukazuje, že to byla špatná volba... Z tohoto důvodu jde celá tato sezona na Váš hrb! Pravda ještě není konec sezony a v první lize můžeme zůstat a já v to věřím, ale pokud by měl tento Váš styl přejít i do dalšího ročníku... radši nechci domýšlet. 

Milý hráči... takhle ne!!! Takhle se o záchranu v první lize a vůbec v první lize nehraje! To co jste dnes (ne)předvedli by nemělo ani na druhou ligu! Celá obrana je zoufalá! Jeden jediný mladý hráč z Vás tří "zkušených" udělal tři malý kluky v přípravce. Měli jsme dnes nějakou zálohu?? Já jsem žádnou neviděl... O útoku se vůbec nebavím. Jediný dva kluci Vaníček a Reiter trochu vyčnívali. Ale Tondo, jak tě mohlo napadnout, že hrajeme nejlepší fotbal?? :-)))) 

Budou se řešit nějaké změny ve vedení? Zůstane pan trenér? Dostanou hráči pokutu za dnešní vystoupení? 

Děkuji