Příspěvek Diskuzního fóra

Hrubajz napsal:

Po dnešním ponížení je mi to jedno.........nestravil jsem to a nestrávím. Jsou tři strašná utkání a všechny jsem viděl osobně. Sňozík a spol v Budějovicích za Busty,Weber se Střížkovem v Příbrami a dnes něco tak ...

V Budějovicích v zápase, kde hráči chtěli odstřelit trenéra Bustu, nechytal Sňozík.  To jen pro upřesnění, ale dnešní výkon byl tomu tehdejšímu v Budějovicích hodně podobný. Nemělo by ale zapadnout, že dnes k obratu v utkání zavelel rozhodčí Berka zkušeně volenými a správně načasovanými verdikty.  To by ovšem hráče s mraky ligových startů (Vacek, Pokorný, Hůlka) nemělo takhle determinovat. Tohle není normální.

Nabízí se Pepíku paralela s těmi Budějovicemi: Zbyněk Busta tehdy hned v pondělí ráno vyhlásil v kabině odstoupení, (které Příba váhal přijmout - stačilo trenéra vzít za slovo), odpoledne jej trenér stáhl a byl odvolán až po následující remíze na Kladně. Michal Zach v následujícím utkání dovedl jako trenér živou vodou politou Bohemku k vítězství v Mostě. Myslím, že trenér Hašek sice sám odstupovat nebude, ale představenstvo najde odvahu jej odvolat až po případném nevýrazném výkonu v Karviné...

Btw, čtyři góly doma nám dal jen Liberec za Pivarníka, někdy před pěti lety ještě se Šuralem a Viktorka ještě za Vejsady.

Tu dnešní čtyřku ale trenére nehodláme hodit za hlavu, jak sis na tiskovce přál. Ať je jako odstrašující příklad připomínána, aby se zase aspoň pět let neopakovala.

Doplněno: Jestli se nemýlím, Michal Zach pracuje v Bohemce u mládeže ;-).