Příspěvek Diskuzního fóra

Proč by to nemohl vzít hned z fleku Slezi??

K čemu jako je trenérská licence pro 1.ligu? K tomu abych 33 zápasů uplatňoval stejnou taktiku, proti různým týmům. Bláboly typu malá šířka kádru, nepoužitelní hráči apod. neberu jako argument. Tenhle trenér měl na rozdíl od svých předchůdců největší možnost výběru (rozuměj příchodu) hráčů od roku 2006. Vybral si je z 90% on. Většinu z nich také osobně znal. Na tu naší zoufalost bych řekl docela solidní luxus.

Takže Slezi to klidně může vzít z fleku. Ono by totiž stačilo vyhodit/odprodat/nechat odejít půlku tohohle kádru a na jejich místo koupit průměrné hráče s přístupem Gatusa s jediným požadavkem na fyzické parametry min 185cm/80kg!!!!!!!! Ochotných chodit do soubojů (ty vyhrávat) a rozdávat soupeřovým hráčům chytře skryté políčky. S největší pravděpodobností bychom se také plácali kolem 11-12.místa, ale pro mě osobně by to bylo akceptování toho na co reálně máme a co by se identifikovalo s letitou historií tohohle klubu. Na rozdíl od naivního lákání špílmachrů do našeho mužstva, je těchto hráčů, které mám na mysli v lize nespočet. Navíc ani nestojí tolik a když nic jiného, tak budou slyšet na možnost hrát místo "v prdeli" v Praze i za méně peněz na výplatní pásce výměnou za to, že budou vidět. To je totiž jeden z dalších příkladů, když budu používat mozek při řízení mužstva. Napřed vybudovat kostru mužstva z hráčů jako je Pepa (které mi nebudou pravidelně vykrádat top kluby) a teprve potom se začít porozhlížet po nějakém to dirigentovi......

Ještě jinak řečeno, přestat být zesraný z těchto rádoby hvězdiček a jejich agentíčků. Dej tady jako záložník 10 gólů za sezónu a teprve potom si na někoho otvírej hubu. Do tý doby ji měj zavřenou. Jestli se ti to nelíbí, tak si běž zkoušet štěstí jinam.