Příspěvek Diskuzního fóra

Chodím na Bohemku odmalinka, co mě přivedl do Ďolíčku můj táta. Pamatuji si Bohemku od éry trenéra Petržely až do dnešních dnů. Nevynechám jediný domací zápas, pokud nejsem v zahraničí. Chodil jsem na každý zápas ČFL, druhý a první ligy. A musím přiznat, že včerejším dnem jsem poprvé začal uvažovat o tom, jestli si koupit permici na další sezónu. Nepamatuju si nikdy sezóny slavného klubu Bohemians, kterým bezpochyby jsme, aby ztrácel svojí identitu. Až letos. Když se hrálo každý rok v první lize o záchranu po znovuzrození za dob Nikla, Slezáka, Hartiga atd., tak se nevypustil jedinej souboj, v Ďolíčku byla radost koukat na to, jak ten tým bojuje a jaký má nasazení, i když neměl takovou kvalitu. Hrálo se srdcem. Kdo má ze současnýho kádru bohemácký srdce? Bartek, Jindřišek, Dostál, Šmíd, dál kdo? Zajímá to vůbec ostatní hráče, ty náplavy, který Hašek dotáhl do týmu, jak na tom jsme? Já si myslim, že ne a až na pár výjimek je to těm hráčům u prdele! Nezažil jsem nikdy Bohemku, aby nebojovala, nehořel trávník v Ďolíčku a nebylo k vidění absolutně žádný nasazení!

K Haškovi: Přeju si velice, aby tento pseudotrenér byl odvolán. Posledních 20 domácích zápasů, 18 nevýher, posledních 8 domácích zápasů, jeden gól, to jsem v životě nezažil! Žádnej trenér by takovou sérii nikde jinde neustál. Hráčům zakazuje faulovat a kurví tim zápasy. Vysvětlil tomu sparťanskýmu, rádoby inteligentnímu a nejznalejšímu, srdcařovi, co je to taktickej faul na půlce hřiště? Třeba včera po týhle absenci klasický fotbalově zcela běžný situace, byla penalta a padl první gól Příbrami, protože jsme se přece od sparťanskýho srdcaře naučili, že faulovat takticky na půlce je zločin a Matoušek si tam v klidu prošel a byla z toho penalta, pak první gól v naší síti. A k tomu navazuje další bod: existenční zápas o bytí a nebytí, o záchranu, a my máme za zápas dvě žlutý karty? To si děláte prdel? Ještě jedna žlutá byla po chybě sudího Berky, kterej pískal strašně, ale to bylo úplně jedno, protože Příbram byla ve všem naprosto lepší a prohráli bysme, i kdyby pískal "Franta Vomáčka". Znaj třeba současní hráči a trener fotbal, který předváděli, již výse zmiňovaní, Hartig, Slezy, Mára Nikl, když hráli o záchranu? Viděli třeba to video na youtube, jak Šindelář sejmul v Ďolíčku v derby se Spartou Lumíra Mistra? Ví třeba Hašek, že úplně rozesral identitu Bohemky, která vždycky bojovala nadoraz, aby ligu zachránila? Za tu hru, která je podle trenéra zcela nepochopitelně akceptovatelná až na včerejšek a pohár v Ostravě, si zasloužíme sestup, nic jinýho. Jsem zvědav, kdy si tohle vedení uvědomí a Darek bude mít koule udělat větší personální rozhodnutí, protože jinak, bojím se, sestoupíme... 

PS: vaše trapný rozhodnutí, který považujete mylně za dostačující, že poskytnete nejvěrnějším fans lístky do Karviný a doma s Opavou zdarma, a tím nám zavřete hubu, je fakt vrchol! Uvědomte si, že my nejsme ňákej zasranej Střížkov, co poskytoval uboze lístky na zapasy na Proseku v Letňanskejch listech zdarma, aby tam někdo přišel nebo cirkus Eden a cirkus Letná, co delaj podobný vopičárny! My jsme fanoušci Bohemky (buďte šťastní, že ještě chodíme), my si rádi zaplatíme za permice nebo za lístky, ale chceme vidět nejakej produkt, na kterej budeme hrdí a zároveň pyšní na to, že jsme Bohemáci! Takže jediná omluva je 6 bodů z následujících dvou utkání, chceme vidět jezdit hráče po prdeli a trenéra, kterej se nebude vymlouvat na kdesi cosi, kterej dokáže hráče namotivovat a vysvětlit jim hrdost, která spočívá v obléknutí dresu slavných Bohemians! 

Bohemians forever!