Příspěvek Diskuzního fóra

albertusman napsal:

Teď mě asi všichni sežerou, ale ten zeliho příběh má jednu egomaniackou vadu: Listujte fórem, jak chcete daleko, a tyhle hysterie a "expertýzy", co a jak by se mělo v Bohemce udělat jinak, najdete skoro ...

Vždycky jsem si myslel, že největším zlem pro společnost jsou lidé přesvědčení o svojí pravdě. Ty jsi zřejmě vytvořil ještě jednu nad-kategorii.

Již v roce 2009 mně bylo jasné kam tohle tady směřuje. Nebýt toho, že je Bohemka součástí mého života, byl bych už dávno někde jinde, protože ztrácet čas s něčím, kde se pořád dokola opakují stejné principy je opravdu pouze tak na pár vteřin, jak píšeš.

Takže až tahle společnost bude vedena na úrovni klubu s profesionální licencí pro 1.ligu, zmizí i moje příspěvky na téma, co dělat jinak.

Až vytvoříme kádr, jehož jádro bude tvořeno hráči, kteří se nezeserou před každým zápasem, kdy je potřeba bodovat, zmizí moje příspěvky o jejich přístupu ke hře samotné.

Přijde mně již totálně zvrácené po 13 letech se tady neustále chlácholit a sami sebe přesvědčovat, že můžeme být vděční za to, že vůbec existujeme. Tvojí terminologií - to je po tolika letech hodné tak akorát stánku s rychlým občerstvením.

A pokud to stále je naší hlavní filosofií je už konečně zapotřebí si jasně stanovit, kde je naše místo.