Příspěvek Diskuzního fóra

Martin Kurka napsal:

Dobrý den, fanoušci Bohemians, včera proběhlo zasedání představenstva klubu. Hlavním bodem bylo hodnocení minulé sezóny. Zástupci fanoušků i ostatní členové představenstva se shodli, že výsledky a hra A týmu, především ve většině domácích zápasů, byly neuspokojivé. Představenstvo ...

Ahoj Martine, nejdříve jsem chtěl napsat, že mě to naprosto šokuje, ale nakonec jsem si uvědomil, že v našem klubu to je vlastně asi naprosto normální...bohužel...

1) předpokládám, že všichni v představenstvu věděli dávno před závěrečným hvizdem, že se sezóna nepovedla? Nebo na to někteří přišli až na zasedání po připomenutí, že z posledních 22 domácích ligovejch zápasů jsme vyhráli 2x?!

2) vážně je v profesionálním klubu potřeba zasedání představenstva a následné přidělení úkolu sportovnímu řediteli, že po skončení sezony musí vypracovat podrobnou zprávu a návrhy na zlepšení? Vážně toto nemáme nastaveno v klubu automaticky po každé sezoně (případně v zimní pauze)?!

3) právě skončená sezona začínala 22.7., předpokladám, že nová sezona začne ještě o něco dříve kvůli ME2020, vážně má představenstvo klubu pocit, že je čas na zasedání řešit to, že musejí dát úkol SŘ, aby vypracoval podrobnou zprávu a pak ji na dalším vyhodnocovat a třeba na dalším řešit co dál?

4) v neděli bude po baráži = konec letošní sezony. Můžeme tedy očekávat hned v pondělí představení posil, které si avizoval, že po skončení sezony ihned představíme?

5) bude rozhodnuto a zveřejněno jaká bude kapacita stadionu ("nově" místa na stání) dříve než se začnou prodávat permice?

6) k přípraným zápasům co jsou napsány již v rozpise přibude ještě nějaký? Kolik? Soustředění bude v Rakousku?

7) kdy se dozvíme kdo v klubu končí (nejen hráči)? Kolik hráčů klub chce přivést?

Díky.